Jump to content
Dogomania

Obie cudowne dziewczynki - Iskra i Jagusia - mają już swoje cudowne domki!

Recommended Posts

Posted

To kończ z tą sesją, ja też byłam na sfeminizowanym wydziale (jak na Politechnikę), ale feminizm w tamtych czasach był u nas słabo znany:evil_lol: , a szkoda!
To teraz czekamy na zdjęcia obu panienek, Jagusi i Iskry-Wiery!

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy Sunię Wyzwoloną :multi: :multi: :multi:
Mizianka dla Jaguni - indywidualistki, śmieszki i - jak się okazuje - psotnicy :evil_lol: :loveu:
Bardzo, bardzo czekamy na zdjątka :multi: Czy Jagusia nadal puszysta? :cool3:

Posted

ania14p napisał(a):
To kończ z tą sesją, ja też byłam na sfeminizowanym wydziale (jak na Politechnikę)

Jak byłam na politechnice, to feminizacja wynosiła ponad 70% :cool3: bleh... teraz mam jakieś 50%... to jak pójdę na jakąś podyplomówkę kiedyś zaś ;) to może spadnie do 30% :evil_lol: A sesję to bym z chęcią skończyła, ale chyba prędzej on skończy mnie :lol:

Foteczki bardzo pożądane :multi:

Posted

Witamy Sunię Wyzwoloną:lol: :lol: :lol:
nieustajaco czekamy na zdjęcia Jagusi z nowego domu. a co do Marki - to rzeczywiście to jej wielka zasługa, że taka bidusia z zapyziałego schroniska w mazowieckim polu znalazła takich wspaniałych Państwa!! Pozdrawiamy Działdowo:p

Posted

Witam Jagusiową Trójeczkę! :multi:
Dzięki kochani za ostatni mail - niestety moje odpowiedzi do Was nie dochodzą - nie wiem dlaczego, ale dostaję zwroty, że dostarczenie wiadomości jest niemożliwe :shake:

Żeby umieści tu fotki, to trzeba je najpierw umieścić gdzieś w sieci (np. na stronie www.photobucket.com - po zarejestrowaniu się), a potem ścieżkę do adresu zdjęcia zamieścić tutaj po kliknięciu ikonki "wstaw obrazek" )
Jak się nie uda - przyślijcie do mnie!

Mam nadzieję, że Iskro-Wierkowa Pańcia też się wreszcie tu zaloguje i nasze psie-przyjaciółki będą mogły podtrzymywać ze sobą kontakt ;) :D

Ucałowania w biszkoptowy pyszczek! :)

Posted

Witam ponownie!
Marka-może wykonaj Re:i może dojdą.Jak nie,to też sobie jakoś damy radę.Dobrze,że najpierw dałaś namiary na to forum.
Zdjątka.Kamerka się ładuje :razz:
A Jagucha chrapie.Tartak założyła,czy coś tak.
Doniczki z koperkiem właściwie już nie mam:-( Przekopała.:mad:
Ale co jej zrobię?Każę nowy zasiac?Chociaż,kto wie.Umie "dorwac" się do komputerka,to sianie też jej pewnie wyjdzie.;)
O raju jak chrapie.To też Wam nagram.
Chciałam się poszwędac po innych tematach,ale wymiękłam emocjonalnie.:oops:
Chudnięcie.Stanęła w miejscu.Albo nam się tak wydaje.Ale przynajmniej trochę jej się udało zrzucic.Da radę.W końcu jej pan mówił Dżaga,a nie Jaga.To do czegoś zobowiązuje.
Dobranocki.Dla niej już nie,bo już tak piłuje w tartaku...

Posted

Tiaaa...

Może i jej śmierdzi.Ale nie mój koperek!Ona tam sobie zadołowała coś i teraz szuka,bo gapa nie pamięta w której donicy.A trafiła daj los fuksiarsko.Rano,to jej pan najpierw Jaga,Jagusia,Jaguchna...A ja to się muszę upominac:shake: Tiera to onia ma pierszeństwo ;)

Posted

Cześc!

Mam problem,bo Jagusia przestała chudnąc na zwykłej karmie.Odzyskała apetyt.Właściwie,to dobrze.
I mam pytanie.Marka polecała nam Boscha,albo Acanę.I ratunku,bo nie pamiętam,która lepsza. I nie wiem,która,to była ta rybna.:help1:

Posted

Nasza suka lepiej chudła na boschu, ale to właśnie bosch ma ten rybny aromacik ;-)
(oczywiście i bosch i acana muszą być w wersji light - bo są i zwykłe :))
Podrowienia! :bigok:

Posted

Sunia Wyzwolona napisał(a):
Malutki on,ale to początki.Jaga musi jeszcze zademonstrowac swoje wybryki :cool1:

Może być i malutki ;) I tak chcemy zobaczyć!!!! :loveu: :multi: :multi:

Posted

A jest, faktycznie - dostałam! Ale teraz sama muszę dojść gdzie ta Bodziulka umieszcza te filmiki, bo na photobuckt.com to tylko zdjęcia można - filmików nie... Może Bodziulka zajrzy i mi podpowie, gdzie ona te filmiki wsadza? :cool3:

Posted

Marka, od ponad pół godziny masz napisne jak się wstawia filmy, i jeszcze tego nie zrobiłaś? :mad: no ja nie mogę, nie dość, że szkolenie z wysyłania mmsów trzeba zrobić, to jeszcze z użyteczności copoiektórych ;)internetowych :evil_lol:

Posted

Bodziulka - :mad: Ja mam transfer wychodzący pół kilobajta na sekundę - to jak myślisz - zobaczycie jeszcze dzisiaj ten filmik..? :diabloti:

PS. A ja już go oczywiście oglądałam - 3 razy :eviltong: