ania14p Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 To kończ z tą sesją, ja też byłam na sfeminizowanym wydziale (jak na Politechnikę), ale feminizm w tamtych czasach był u nas słabo znany:evil_lol: , a szkoda! To teraz czekamy na zdjęcia obu panienek, Jagusi i Iskry-Wiery! Quote
Ania-Sonia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Witamy Sunię Wyzwoloną :multi: :multi: :multi: Mizianka dla Jaguni - indywidualistki, śmieszki i - jak się okazuje - psotnicy :evil_lol: :loveu: Bardzo, bardzo czekamy na zdjątka :multi: Czy Jagusia nadal puszysta? :cool3: Quote
Bodziulka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 ania14p napisał(a):To kończ z tą sesją, ja też byłam na sfeminizowanym wydziale (jak na Politechnikę) Jak byłam na politechnice, to feminizacja wynosiła ponad 70% :cool3: bleh... teraz mam jakieś 50%... to jak pójdę na jakąś podyplomówkę kiedyś zaś ;) to może spadnie do 30% :evil_lol: A sesję to bym z chęcią skończyła, ale chyba prędzej on skończy mnie :lol: Foteczki bardzo pożądane :multi: Quote
tanitka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Witamy Sunię Wyzwoloną:lol: :lol: :lol: nieustajaco czekamy na zdjęcia Jagusi z nowego domu. a co do Marki - to rzeczywiście to jej wielka zasługa, że taka bidusia z zapyziałego schroniska w mazowieckim polu znalazła takich wspaniałych Państwa!! Pozdrawiamy Działdowo:p Quote
Marka Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Witam Jagusiową Trójeczkę! :multi: Dzięki kochani za ostatni mail - niestety moje odpowiedzi do Was nie dochodzą - nie wiem dlaczego, ale dostaję zwroty, że dostarczenie wiadomości jest niemożliwe :shake: Żeby umieści tu fotki, to trzeba je najpierw umieścić gdzieś w sieci (np. na stronie www.photobucket.com - po zarejestrowaniu się), a potem ścieżkę do adresu zdjęcia zamieścić tutaj po kliknięciu ikonki "wstaw obrazek" ) Jak się nie uda - przyślijcie do mnie! Mam nadzieję, że Iskro-Wierkowa Pańcia też się wreszcie tu zaloguje i nasze psie-przyjaciółki będą mogły podtrzymywać ze sobą kontakt ;) :D Ucałowania w biszkoptowy pyszczek! :) Quote
Sunia Wyzwolona Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Witam ponownie! Marka-może wykonaj Re:i może dojdą.Jak nie,to też sobie jakoś damy radę.Dobrze,że najpierw dałaś namiary na to forum. Zdjątka.Kamerka się ładuje :razz: A Jagucha chrapie.Tartak założyła,czy coś tak. Doniczki z koperkiem właściwie już nie mam:-( Przekopała.:mad: Ale co jej zrobię?Każę nowy zasiac?Chociaż,kto wie.Umie "dorwac" się do komputerka,to sianie też jej pewnie wyjdzie.;) O raju jak chrapie.To też Wam nagram. Chciałam się poszwędac po innych tematach,ale wymiękłam emocjonalnie.:oops: Chudnięcie.Stanęła w miejscu.Albo nam się tak wydaje.Ale przynajmniej trochę jej się udało zrzucic.Da radę.W końcu jej pan mówił Dżaga,a nie Jaga.To do czegoś zobowiązuje. Dobranocki.Dla niej już nie,bo już tak piłuje w tartaku... Quote
Sunia Wyzwolona Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Aj! I jeszcze te miziania i buziaczki.Przekazałam.Ale musiałam się nagimnastykowac,bo zmorze się nie chciało ruszac z posłanka,to musiałam klękac...Audiencja normalnie,no! :modla: Quote
Bodziulka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 :lol: :lol: No to Jagusia-Dżagusia się nieźle ustawiła :evil_lol: A koperek śmierdzi ;) to pewnie chciała się pozbyć śmierdzącego współlokatora :lol: Quote
Sunia Wyzwolona Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Tiaaa... Może i jej śmierdzi.Ale nie mój koperek!Ona tam sobie zadołowała coś i teraz szuka,bo gapa nie pamięta w której donicy.A trafiła daj los fuksiarsko.Rano,to jej pan najpierw Jaga,Jagusia,Jaguchna...A ja to się muszę upominac:shake: Tiera to onia ma pierszeństwo ;) Quote
eurydyka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 doniczki trzeba wyzej ustawic:), chyba ze macie koty:) Quote
Bodziulka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Myślę, że kotów nie ma, bo Jaga bardzo lubi kiotki... gonić :evil_lol: Iskra ja tego chyba nauczyła ;) Jaga po prostu lubi chomikować :lol: Quote
Sunia Wyzwolona Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Nie ma kotków.Tak,tak - chomikowac,to pasyjami:diabloti: Quote
Sunia Wyzwolona Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Sunia Wyzwolona napisał(a):Nie ma kotków.Tak,tak - chomikowac,to pasyjami:diabloti: I z doniczkami też już zdążyła nas wyedukowac Quote
Sunia Wyzwolona Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Cześc! Mam problem,bo Jagusia przestała chudnąc na zwykłej karmie.Odzyskała apetyt.Właściwie,to dobrze. I mam pytanie.Marka polecała nam Boscha,albo Acanę.I ratunku,bo nie pamiętam,która lepsza. I nie wiem,która,to była ta rybna.:help1: Quote
Marka Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Nasza suka lepiej chudła na boschu, ale to właśnie bosch ma ten rybny aromacik ;-) (oczywiście i bosch i acana muszą być w wersji light - bo są i zwykłe :)) Podrowienia! :bigok: Quote
Sunia Wyzwolona Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Dzięki,dzięki,dzięki :loveu: A to od nas i od Jagusi Quote
Sunia Wyzwolona Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Marka! Zajrzyj proszę na swoje konto,bo miałam problem z ustawieniem filmiku.Malutki on,ale to początki.Jaga musi jeszcze zademonstrowac swoje wybryki :cool1: Quote
Ania-Sonia Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Sunia Wyzwolona napisał(a):Malutki on,ale to początki.Jaga musi jeszcze zademonstrowac swoje wybryki :cool1: Może być i malutki ;) I tak chcemy zobaczyć!!!! :loveu: :multi: :multi: Quote
Bodziulka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 dodałabym jeszcze: koniecznie i natychmiast :evil_lol: Quote
Sunia Wyzwolona Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Ale Marka go musi tu umieścic,bo mi się nie udaje! Auuuu...!!!A może ałuuu!!!:placz: Quote
Marka Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 A jest, faktycznie - dostałam! Ale teraz sama muszę dojść gdzie ta Bodziulka umieszcza te filmiki, bo na photobuckt.com to tylko zdjęcia można - filmików nie... Może Bodziulka zajrzy i mi podpowie, gdzie ona te filmiki wsadza? :cool3: Quote
Bodziulka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 na photobuckecie tez można :cool3: no a jak nie to www.zippyvideos.com Quote
Bodziulka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Marka, od ponad pół godziny masz napisne jak się wstawia filmy, i jeszcze tego nie zrobiłaś? :mad: no ja nie mogę, nie dość, że szkolenie z wysyłania mmsów trzeba zrobić, to jeszcze z użyteczności copoiektórych ;)internetowych :evil_lol: Quote
Marka Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Bodziulka - :mad: Ja mam transfer wychodzący pół kilobajta na sekundę - to jak myślisz - zobaczycie jeszcze dzisiaj ten filmik..? :diabloti: PS. A ja już go oczywiście oglądałam - 3 razy :eviltong: Quote
Recommended Posts