AgaiTheta Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Pojechali..... obgryzam paznokcie.... Quote
wasabi81 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [quote name='AgaiTheta']Pojechali..... obgryzam paznokcie....[/QUOTE] Kurcze... Musi sie udac!!! Quote
Nutusia Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 O matko... Może rzeczywiście wersja "dwie sunie" byłaby dobra - zajęłyby się sobą, a nie kotem! :) A swoją drogą, to jeden dzień próby na kota dla Meganki to chyba ciut przymało... U mnie Tośka, a potem Kreska, ganiały koty przez kilka tygodni! Pilnowaliśmy, kierowaliśmy ruchem i w końcu się przyzwyczaiły. Każdy pies (no, prawie każdy) ma zakodowane gonienie kotów (szczególnie, jeśli te ostatnie uciekają). Ale jeśli jest to gonienie z ciekawości - przejdzie. Szczególnie, jeśli kot w końcu dojdzie do wniosku, że co, kurczę blade - ja tu byłem pierwszy i... przestanie uciekać. No, chyba, że Meganka przejawia wyraźnie instynkt morderczy - wtedy rzeczywiście bez szans. Quote
AgaiTheta Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Meganki jedynym celem było zamordować kota. Mili Państwo Nasi Duszka MA DOM!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Nutusia Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [quote name='AgaiTheta']Meganki jedynym celem było zamordować kota. Mili Państwo Nasi Duszka MA DOM!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] O jejciu - i tak się już można oficjalnie cieszyć?!?!?!?!? Kurczaki - wiadomość dnia to jest! Normalnie mój dzisiejszy, cudowny, niespodziewany... prezent imieninowy! :) A co do Meganki... domciu bez miauczącego futra trza szukać - takie też się zdarzają na szczęście! Quote
AgaiTheta Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Zobaczymy jaka będzie reakcja Duszki jak Basia ją zostawi. Duszyczka obeszła domek, zjadła kotu jedzenie, napiła się wody i wyciągnęła na podłodze jakby była u siebie. W domu jest cichutko, spokojnie, tak jak Duszka potrzebuje. Quote
aanka Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Nie wiem ,zcy się cieszyć :roll:, aby nie zapeszyć ... może poczekam jeszcze trochę......:evil_lol::razz: Quote
wasabi81 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Przeczytalam tytul!!! Nie jestem w stanie opisac, jak bardzo sie ciesze!!! Jak dlugo na taka wiadomosc czekalysmy.... Ja tez nie chce zapeszyc, wiec nadal bede trzymac kciuki... Duszka nasza kochana ma dom!!:-) Quote
wasabi81 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [quote name='Nutusia']O jejciu - i tak się już można oficjalnie cieszyć?!?!?!?!? Kurczaki - wiadomość dnia to jest! Normalnie mój dzisiejszy, cudowny, niespodziewany... prezent imieninowy! :) A co do Meganki... domciu bez miauczącego futra trza szukać - takie też się zdarzają na szczęście![/QUOTE] A tobie Nutusiu wszystkiego najlepszego z okazji imienin:-) Quote
Nutusia Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [quote name='wasabi81']A tobie Nutusiu wszystkiego najlepszego z okazji imienin:-)[/QUOTE] Dziękuję i wszystko co najlepsze przekazuję dziś Duszce! Oby ją właściwie [B]oceniono[/B] i [B]doceniono[/B] - nie tak jak moją patronkę Marię Magdalenę! :) Teraz jeszcze domowe DT dla Pachcia i byłabym w siódmym niebie! Quote
wasabi81 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 No to teraz czekamy na Basie i oczywiscie pozytywne relacje:-) Quote
AgaiTheta Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Duszka chyba dobrze frafiła. Ciepły, odpowiedzialny dom. Państwo wynieśli, wielkiego, zadbanego kocura i obserwowalismy reakcje psów. Dusza kota nie widziala wcale a Gaja podleciała i deszła. Duszka zwiedziła mieszkanie , wyjadła kotu z miski, resztę wyjeła sobie z szawki, cały czas machała ogonkiem, na znak, że jest zadowolona. Pan podejmował decycję , który pies zostaje ale przyznam się , że trochę mu pomogłam. Dzwoniłam do nich przed chwilą, wszystko jest ok, Dusza jest na spacerku. Pan nam przyśle fotki. basia0607 Quote
wasabi81 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [quote name='AgaiTheta']Duszka chyba dobrze frafiła. Ciepły, odpowiedzialny dom. Państwo wynieśli, wielkiego, zadbanego kocura i obserwowalismy reakcje psów. Dusza kota nie widziala wcale a Gaja podleciała i deszła. Duszka zwiedziła mieszkanie , wyjadła kotu z miski, resztę wyjeła sobie z szawki, cały czas machała ogonkiem, na znak, że jest zadowolona. Pan podejmował decycję , który pies zostaje ale przyznam się , że trochę mu pomogłam. Dzwoniłam do nich przed chwilą, wszystko jest ok, Dusza jest na spacerku. Pan nam przyśle fotki. basia0607[/QUOTE] Super wiadomosc!!! Ciesze sie, ze Basia "pomogla" Panu w podejmowaniu decyzji;-) Jest ona jak najbardziej prawidlowa:-) Gaja tez znajdzie swoj domek, a dla Duszki bylo bardzo wazne aby znalesc ten wlasny i wyjatkowy dom jak najszybciej!!! Badz szczesliwa Duszko!!!:loveu: Ciesze sie ze beda fotki!! Quote
TERESA BORCZ Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 cudowne wiadomości, szczęścia Dusi i nowemu domkowi! Dobrze że jeszcze są takie domki, pomaga ten właśnie wierzyc że jeszcze znajdziemy takie dla innych samotnych psiaków! Quote
basia0607 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Dzisiaj był niesamowity dzień. Duszka znalazła dom i podstawilismy kocie sierotki suni, która je przyjeła. Szok, zwierzęta są niesamowite !!! Jutro suni podstawimy do cyca małe ptaszki, bo łapanie im much jest bardzo pracochłonne. Pracownicy chcą je zdejmować z łapek na muchy i płukać ale ta wersja nie wchodzi w grę, żywność ma być świeża. . Mam fotki, komu mogę przesłać ? Quote
wasabi81 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 No nie, musimy poczekac na kogos kto umie wstawiac zdjecia... ja niestety nigdy tego jeszcze nie robilam:-( Kazdy dzien powinien byc tak wesoly jak dzisiejszy:-) Quote
Lolalola Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 dziewczyny prawie sie poplakalam..................... tak sie ciesze :lol::lol::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: wiedzialam,ze tak bedzie gdzies gleboko,dzis mialam sen....ja mam czasem takie dziwne sny....byly w nim psy,ktorym pomagam i byly bardzo szczesliwe:loveu:......... ja juz chyba zwariowalam:evil_lol::evil_lol: czekammmm na fotki:)wreszcie ma swojego ludzia jupppiiiii:multi::multi::multi: Quote
basia0607 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Czy Wam śnią się tylko psy jak mnie ? Bo ja nie mam innych snów . Znajomi mi mówią, że ja każdy temat sprowadzę do tematu zwierząt. Kurcze, jak się od tego uwolnić ? Quote
Lolalola Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 mnie sie rozne rzeczy,ale psy bardzo czesto!!!!!!!!!!!dzis cala ferajna jechala ze mna w moim wielkim samochodzie:)czesto sni mi sie moja Rica.........moj pierwszy pies juz za TM;(:(....ona przychodzi sie przywitac,uwielbiam ten sen......... Quote
aanka Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Lolalola , mi też się sni moja ukochana Szysia , czasami jest taka słabiutka , a czasami prawie jak żywa , jak naprawdę bym z nią szła na spacer i przytulała:-(. Niestety budzę sie ............za szybko ......Na dodatek wyśniłam jej śmierć , meczył mnie ten sen jeszce długo przed jej odejściem , z tym ,ze naprawdę juz nie wstała z ulicy , tak jak we śnie :-(:-(, a tak jej pilnowałam :-(, nie moge zrozumieć ...... na dodatek w tym jednym dniu pojawił się kot , który zająl moją uwagę .... a może tak miało być .... podobnie mam z kotam i- prorocze sny ....i z ludżm iteż ....:crazyeye:....... Quote
wasabi81 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [quote name='basia0607']Dzisiaj był niesamowity dzień. Duszka znalazła dom i podstawilismy kocie sierotki suni, która je przyjeła. Szok, zwierzęta są niesamowite !!! Jutro suni podstawimy do cyca małe ptaszki, bo łapanie im much jest bardzo pracochłonne. Pracownicy chcą je zdejmować z łapek na muchy i płukać ale ta wersja nie wchodzi w grę, żywność ma być świeża. . [B]Mam fotki, komu mogę przesłać ?[/B][/QUOTE] Dziewczyny!!! Ktora z was umie wstawic fotki??? Pliiiissssssssssss, tak bardzo bym chciala zobaczyc dzisiejsza Duszke!!! Quote
Lolalola Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 czesc Dusia!!!ciekawe jak piewsza noc w domku??????????????????? ja zdjec niestety nie umiem dolaczyc..............:( a nasze psy beda sie snily nam zawsze,byla i jest bardzo silna wiez miedzy nami i tak powracaja do nas w snach.....................kochane psy!!! Quote
Nutusia Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [quote name='basia0607']Czy Wam śnią się tylko psy jak mnie ? Bo ja nie mam innych snów . Znajomi mi mówią, że ja każdy temat sprowadzę do tematu zwierząt. Kurcze, jak się od tego uwolnić ?[/QUOTE] Nie uwalniaj się, Basiu... Psy lepsze w snach niż np.... wilkołaki i wampiry! :) Duszyczko, bądź grzeczna i ciesz się domowym szczęściem i miłością. Quote
Aga3006 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Ja mogę wstawić fotki jeżeli jeszcze nikt inny do wstawienia się nie znalazł mój e-mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Recommended Posts