Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 693
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i widzicie jak mi się dzisiaj w głowie pomieszało..ubzdurało mi się ze dyzio jedzie do wołomina.a to dita miała jechać,ale nie jedzie,a dyzio jedzie do rawy maz.dobrze teraz kombinuję,czy znowu coś mieszam?

Posted

[quote name='MartynaP']zostały wybrane cztery psiaki ktore sie spodobały w tym te dwa:

mogęprosic coś więcej o nich ??

ja na razie nic nie wiem.jutro będę wiedziała,jak do mnie któryś szczylek przyjedzie :-)

Posted

[quote name='MartynaP']zostały wybrane cztery psiaki ktore sie spodobały w tym te dwa:

mogęprosic coś więcej o nich ??

hm czy ja coś ominęłam? co z tymi psiurami? któryś z nim prawdopodobnie pojedzie do Wawy, a do sosnowca te z samego dołu wątku. dlaczego? ponieważ czarny puchaty jest bojaźliwy i troszke wycofany a drugi to sunia, jego siostra i one razem siedzą w boksie w innym miejscu niż schron

Posted

[quote name='dota&koka']o żesz w ... biedny dyziulo.ale Pani całkiem zrezygnowała,czy chce odłożyć na krótki czas adopcję?
jeżeli będziecie wjeżdżali od strony grójca do wawy,to jest do samego wołomina prosta droga.tyle że z jednej strony wawy trzeba się przedostać na drugą.a taka przeprawa potrafi zająć nawet 2 godziny :(
zgubić się nie zgubicie,wystarczy kierować się przez wawę na białystok.drogowskazy was poprowadzą.
tak nieśmiało zapytam...nie dalibyście rady być w wawie wcześniej?odebrałabym dziecię bez stresu że nie zdąże do pracyi miałabym czas żeby was poprowadzić do wołomina.i tak będę miała po drodze[/QUOTE]

raczej nie zrezygnowali całkiem, na razie przedłużyli, ale ta Pani powieziała że jak znajdzie dom Dyzio to się będzie cieszyć, więc nie będe go wstrzymywać, napisałam jej że jak coś będziemy w kontakcie.
O której pasuje Ci żebyśmy byli? koło 9 wyjedziemy, jak coś to dzwon , pojedziemy szybciej hihi

Posted

osoba chce zabrać psiaka do DS z Będzina i te dwa maluszki miedzy innymi się spodobały -> posłałam wątek osobie która szuka dla tej innej osoby psiaka :)

Posted

słuchajcie ja naprawde zgłupiałam ;-)
dyzio miał jechać do rawy,a dita do wołomina,prawda?który domek z którego pieska zrezygnował,jednym słowem którego vega jutro przywozicie do ds i gdzie.bo nie wiem czy jechać do decathlona,czy złapać Was po drodze do wołomina.

jestem załamana.mam łysego psa w domu.wogóle dzisiejszy dzień jest do wielkiej d...y.nic mi dziś nie wychodzi.brrr

Posted

[quote name='dota&koka']słuchajcie ja naprawde zgłupiałam ;-)
dyzio miał jechać do rawy,a dita do wołomina,prawda?który domek z którego pieska zrezygnował,jednym słowem którego vega jutro przywozicie do ds i gdzie.bo nie wiem czy jechać do decathlona,czy złapać Was po drodze do wołomina.

jestem załamana.mam łysego psa w domu.wogóle dzisiejszy dzień jest do wielkiej d...y.nic mi dziś nie wychodzi.brrr[/QUOTE]

hehe jutro zabieramy jednego (Dit ę ) do DS i jednego do DT (do Ciebie) teraz nie wiem którego wywieźć, jeśli są jacyś państwo którzy się zastanawiają nad psiakami, eh nie było domków problem są domki też problem hihi nie wiadomo na co się zdecydować. więc zostaje Diva która nie ma rezerwacji i Dyzio który miał mieć dom ale na razie jest to wstrzymane(i wciąż bezdomny)

Posted

aha co do tego dojazdu, podaj adres wrzucimy teraz na mapę i jak dobrze pójdzie to będziesz musiała tylko wyjść do auta (na upartego w kapciach:))
PS. co się stało psiakowi że jest łysy?

Posted

zaraz wyślę Ci namiary na pw.
koka jest łysa bo dziewczynie która ją strzygła wydawało się ze prosiłam ją na krótko potraktować maszynką.a ja owszem,prosiłam "krócej" bo jeździmy często na działkę a w koce terier się wreszcie obudził i kopie jamy,przy czym strasznie się brudzi.ale nie kazałam jej strzyc na 3mm :-( nie dziwie sie dziewczynie,koka była dziś 7 psem przez nią strzyżonym,pomyliło jej się ze zmęczenia.
i w ten sposób mam łysego westa.

Posted

eeee oprócz tego że są po średniej mamie, są urocze, cudne i kochane to niewiele, wiem żee są szczepione i odrobaczone, ale spytam Adę i ona powinna coś więcej wiedzieć. jutro będziesz mieć odpowiedź

Posted

[quote name='dota&koka']a tak wogóle to będę Ci wdzięczna do samej śmierci jeśli nie będę musiała jutro przebijać się przez wawę :-)

eh niech stracę :) jak już jedziemy to jedziemy i po co ciągnąć kogoś bez powodu, napisz na maila adres [email protected] wrzucimy na mapę , zobaczymy gdzie to i przywieziemy szczeniaka. a tymczasem zmykam spać bo konam. wyjazd koło 9 więc w wawie ok 13 powinniśmy być. Miłej nocy wszystkim życzę

Posted

[quote name='dineh']te dwa Hasunia i Hektor na pewno nie mają (te właśnie mają trafić do mnie ) inne nie wiem vega17 napiszę pewnie jak wróci :)[/QUOTE]

został wybrany piesek ale nie z tego watku...niestety to nie ja decyduje