vega17 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 hehe przyjade ja z moim facetem:) ja nie jeżdżąca więc mam szofera hihi Quote
dota&koka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 vega17 napisał(a):hehe przyjade ja z moim facetem:) ja nie jeżdżąca więc mam szofera hihi ale się uśmiałam:lol: żeśmy się dogadały jak głuchy ze ślepym:evil_lol: pytałam o szczeniora,który do mnie przyjedzie.sorki,pewnie niezbyt jasno się wyraziłam Quote
vega17 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 aaaaa hehe , jeszcze nie wiem, zobacze która psinka jest nieśmiała/wycofana i której najbardziej przyda się człowiek:) a że ja rzadko jestem w schronie(mieszkam na wsi) to ciężko mi powiedzieć który jest jaki w zachowaniu. Quote
dota&koka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 czyli będzie totalna niespodzianka.też fajnie :-) Quote
vega17 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 trzeba iść na żywioł:) przywiozę albo Ditę, albo Dive, Dolly lub Dunię Quote
vega17 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/181016-NiezwykA-a-piAE-knoA-AE-LUCY-wtypie-collie i tu nasza Gwiazda, biedaczka nie może znaleźć domku a jak już ktoś o nią pyta, to do budy.... Quote
vega17 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 wiesz co ja się ciągle boje co będzie jak szczeniak nie znajdzie domu? chyba że nie ma takiej opcji:) Quote
dota&koka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 nie martw się cioteczko.po pierwsze,nie ma opcji żeby szczenior nie znalazł domu.po drugie,mając jedną sztukę (nie 4) zawsze łatwiej na te 2 tyg znaleźć opiekę,choćby moja mama-jednego mojego psa ogarnąć da radę.będzie dobrze:-)ani się obejrzymy,dzieciaki polecą do domków. notabene,mój pako był u mnie tylko 3 tyg.miała po nim przyjechać tina,nie zdążyła-znalazła dom.potem bajka,to samo.tak sobie marzę że może mam dobrą rękę... Quote
vega17 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 ojej to fantastycznie, może jednak weźmiesz te 4 bączki:) hihi mam nadzieję że szybciutko znajdzie domek i że będziesz mogła ratować kolejne brzdące Quote
dota&koka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 ja wezmę wszystkie szczeniory, a Wy kochane cioteczki będziecie słać mi paczki do wariatkowa ;-) oki? Quote
Ada_-_ Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 w sobotę Krówki były szczepione przeciwko nosówce. Quote
vega17 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 pewnie że będziemy słać paczki:) dla maluchów i dla Ciebie hihi:) Quote
dota&koka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 tak w ogóle to nawet nie zapytałam w którym schronie są dzieciaki? a na wszelki wypadek,zakład psychiatryczny mamy w ząbkach,łatwo znaleźć w necie ;-) Quote
vega17 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 hehe to już innym razem jak będziemy mieć więcej szczeniorów bo z 4 dałabyś radę, szkoda że Cie nie było na początku , mieliśmy ich 18 Quote
dota&koka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 i razem ze szczeniakami musiałabym przyjąć jakiegoś psychiatrę na tymczas haha było 18?!i Ty im wszystkim domki znalazłaś? Quote
vega17 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 nie chwaląc się ale tak:) u nas w schronie raczej ja robie ogłosszenia, ale pomagają mi dziewczyny Ada, Sempere, a że nie jestem w schronie zbyt długo to nie znam wszystkich psiaków, więc dziewczyny mi pomagają w opisach. Najgorsze jest rozwożenie psiaków, kiedys pomagała nam koleżanka ale to długa historia, teraz zostałam sama z facetem, choć koleżanka robi prawko więc liczę na nią:) od października poprzedniego roku wyjechało już ok 50 psów z naszych rąk, nie licząc tych po które ludzie do schronu przyjechali:) niestety tak mogę pomagać, rzadko bywam w schronie z uwagi na dojazdy. aaa i nie napisałam skąd są psiury :) Busko Zdrój , zapraszam kiedyś do uzdrowiska hihi , ooo może po wizycie u psychiatry na ukojenie ciała:) Quote
dota&koka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 vega jesteś cudownaaa!!!z cioteczkami stworzyłyście łańcuszek dobrych serduszek.tyle piesów w tak krótkim czasie do domków wysłałyście :-) jesteście wielkie! kto jak kto,ale Ty z takimi wynikami nie powinnaś martwić się o dzieciaki.znajdą domki!! Quote
dota&koka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 właśnie oglądam magazyn ekspresu reporterów.zaraz będzie o lęborku.masakra!!:-( Quote
vega17 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 eh ja już nie mogę oglądać takich programów bo spać nie mogę:( nic nie wnoszą w moje życie , a cierpiąc z innymi nie pomagam im Quote
dota&koka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 więc Ditka krówka fruwa do domku.superowo:multi: taeraz pytanie,czy będziecie ją wieźli do samego wołomina,czy ktoś ją będzie odbierał w wawie? szczerze powiem,nie mam bladego gdzie tam jest decathlon,choć pewnie bym trafiła jak bym musiała.ale że mieszkam po drodze do wołomina (praga) mogłabym,gdybyście wieźli szczyla bezpośrednio do ds,odebrać go przy ch.wileńska.inaczej do wołomina nie da się jechać niż przejeżdzając koło mnie.wiem,wiem wygodna jestem :diabloti: Quote
vega17 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 ok w takim układzie podaj namiary,żebyśmy się tylko nie zgubili. eh. wiesz ludzie ze wsi w wielkim mieście:) hihi jak coś daj namiary i będziemy myśleć. jeśli będzie nam to faktycznie po drodze to spoko, podwieziemy krowe, a jak nie umówimy się gdzieś:) Quote
dota&koka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 qrcze nie wyspałam sie.pewnie nie tylko ja :-) vega,wyjadę do tego decathlona,no problem.a potem mogę Was poprowadzić na wołomin,będzie mi po drodze.chyba ze będzie poźno,to pojadę prosto do pracy.dzieci już kilka razy zabierałam do pracy.psa jeszcze nie hihi Quote
vega17 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 jescze się najwyżej umówimy, my jeździmy po mapie , nie znamy Wawy i nie chcemy sie pogubić . właśnie dostałam smsa od Pani do której mieliśmy zabrać Dyzia i niestety, mieli jakiś wypadek w rodzinie i nie mogą na tą chwilę go przygarnąć, wobec tego pojadą z nami dwa psiaki Quote
dota&koka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 o żesz w ... biedny dyziulo.ale Pani całkiem zrezygnowała,czy chce odłożyć na krótki czas adopcję? jeżeli będziecie wjeżdżali od strony grójca do wawy,to jest do samego wołomina prosta droga.tyle że z jednej strony wawy trzeba się przedostać na drugą.a taka przeprawa potrafi zająć nawet 2 godziny :( zgubić się nie zgubicie,wystarczy kierować się przez wawę na białystok.drogowskazy was poprowadzą. tak nieśmiało zapytam...nie dalibyście rady być w wawie wcześniej?odebrałabym dziecię bez stresu że nie zdąże do pracyi miałabym czas żeby was poprowadzić do wołomina.i tak będę miała po drodze Quote
Zółwik :) Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Nie ma nic piękniejszego od patrzenia jak taki psiak rośnie. Każdego z tych maluchów znam od urodzenia i mogę z całego serca powiedzieć, że wzięcie takiego pieska pod swój dach to jest tylko kropla w morzu potrzeb, jak chodzi o pomoc zwierzętom na całym świecie, ale ma się taką ogromną satysfakcje, że choć jeden ma ten upragniony dom i trochę zainteresowanie. Nic cudowniejszego Quote
Recommended Posts