stzw Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 A może dałoby się uzgodnić, że po obejrzeniu, jeżeli nie będzie OK to te kanały słuchowe zostaną od razu usunięte, przy jednej narkozie? Bo jeżeli okazałoby się, że leczenie "zewnętrzne" nie przynosi efektu to taka kolejna narkoza obciąża organizm. Quote
Ada-jeje Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 stwz ale sunia tez musi byc sterylizowana, moze uda sie to zrobic przy jednym zabiegu. Quote
majku33krakow Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 [quote name='stzw']A może dałoby się uzgodnić, że po obejrzeniu, jeżeli nie będzie OK to te kanały słuchowe zostaną od razu usunięte, przy jednej narkozie? Bo jeżeli okazałoby się, że leczenie "zewnętrzne" nie przynosi efektu to taka kolejna narkoza obciąża organizm.[/QUOTE] to ona bedzie gucha? Quote
majku33krakow Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 [quote name='stzw']Po ustaleniach na podstawie podanych mi danych w grę wchodzi usunięcie kanałów słuchowych i jeżeli nie będzie jakichś nieprzewidzianych komplikacji to problem zostanie rozwiązany. Natomiast bez takiego zabiegu problem można zaleczyć ale nie wyleczyć. Oczywiście są to opinie na podstawie informacji uzyskanych telefonicznie, bez obejrzenia delikwentki. W poniedziałek rozpoczynam negocjacje na temat ceny, bo to jest najistotniejsze. Po zabiegu dostanie tubę i do czasu wyleczenia musi przebywać poza schroniskiem. Nie musi mieć jakichś totalnie sterylnych warunków, chyba że bakterie dostaną skrzydeł ;-). Trzymanie jej w szpitaliku nie jest aż tak niezbędne. Ważne, żeby nie zainfekować rany. Przecież suki po sterylce też się nie trzyma w lecznicy. Ma mieć czysto i tyle. Weźcie jeszcze pod uwagę fakt, że u weterynarza przebywają zwierzęta z różnymi chorobami...[/QUOTE] to zaleczyc lepiej niz by była gucha. Quote
shanti Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Wet miał być dziś, nie dotarł. Podobno będzie jutro. Quote
stzw Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Ja tam specem nie jestem i nigdy żadnego kanału słuchowego nie usuwałam :-)) Ale tak sobie myślę, że jak człowiekowi pychol od zęba spuchnie, to taki ząb po podleczeniu antybiotykiem (bo bakterie) leczy się definitywnie w taki czy inny sposób. Wolałabym być bez zęba niż się męczyć. Hera nie powie, co by wolała, ale przecież nic jeszcze nie jest przesądzone. To specjalista zdecyduje, co jest dla niej najlepsze. Quote
stzw Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 [quote name='shanti']Wet miał być dziś, nie dotarł. Podobno będzie jutro.[/QUOTE] To na jakiej zasadzie on "pełni swoje powinności"? Jest wolontariuszem? Quote
wilczek007 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 no widzisz,tak sie denerwowali na dogo kiedys ze nic nigdy nie wiadomo,a teraz sami mają w nosie jak ktos pyta. JZ to JZ i już. Quote
Ada-jeje Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Ja w tym miejscu napisalalbym Wilczek to Wilczek i juz. Quote
monika55 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Fakt. Wpadla, opierniczyla i zadowolona. Narobiła sie. Quote
Nayantara Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Wiadomo już coś z tym wetem i Herusią, bo ja nie ogarniam ^^ Quote
Ada-jeje Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Dobrze napisalas Moniko, mniej wiecej, a ciagle zawala jedna i ta sama osoba, wiesz kogo mam na mysli. Quote
wilczek007 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='monika55']Fakt. Wpadla, opierniczyla i zadowolona. Narobiła sie.[/QUOTE] oj narobiłam to ja sie juz dawno:p ,teraz wasza kolej skoro wam to lepiej wychodzi :razz: Hera zdrowiej spinko Quote
majku33krakow Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='wilczek007']oj narobiłam to ja sie juz dawno:p ,teraz wasza kolej skoro wam to lepiej wychodzi :razz: Hera zdrowiej spinko[/QUOTE] wilczek az mnie nosi jak czytam twoj wpis.wstydz sie.bez komentarza. Quote
majku33krakow Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 poprosze o nr konta na wpłate dla hery. Quote
wilczek007 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='majku33krakow']wilczek az mnie nosi jak czytam twoj wpis.wstydz sie.bez komentarza.[/QUOTE] to cóż,kazdego z jakiegos powodu nosi, tak bywa w życiu. Quote
Ada-jeje Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Byla juz taka jedna na dogo, ktora niczego madrego na watku psiaka nie napisala, podobnie jak Wilczek. Na szczescie zostala wyslana na zasluzony urlop. Pisala sama ze soba pod trzama nickami. Jesli nic nam nie stanie na przeszkodzie to Herunia w przyszly piatek wyjedzie do DT. Quote
majku33krakow Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 nie wycinajcie jej słuchu czy jak to sie nazywa. Quote
monika55 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Wilczek, nie zasmiecaj watku Hery. Narobilas sie to odpoczywaj. Twoja sprawa. Ktos podal numer konta? Quote
Ada-jeje Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Tylko ze zalozycielka watku gdzies znikla, a powinno byc w pierwszym poscie podane konto Fundacji, Moniko moze popros moda o przejecie watku, bo nie bardzo widze wspolpracy z osobami nieodpowiedzialnymi, zwlaszcza jesli chodzi o watek psa na ktorego zbieramy pieniazki. Osoby ktore wplacaja na konto Fundacji prosze nie zapomniec wpisac swojego nicka z dopiskiem HERA. [B]Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom[/B] ul. Żeromskiego 6 32-500 Chrzanów PKO BP Oddz. I w Chrzanowie 24 1020 2384 0000 9502 0095 0717 Quote
wilczek007 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 no tak,zapomniałam z ludziami niekumatymi przeciez nie ma co pisac:roflt: to prosze mnie zbanowac szanowna szlachto. Quote
Ada-jeje Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Od tego sa modzi pani o drugim nicku[B] " nikt"[/B] Quote
Recommended Posts