shanti Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Na razie wstępnie wszystko ustalone. Prawdopodobnie Hera pojedzie w czwartek. Quote
Ada-jeje Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Super, ciesze sie, bo wiem ze w schronie nie ma warunkow na leczenie tej suni, trzeba bedzie tylko troche watek w gore podnosic i o wplaty na leczenie dogomaniakow prosic. Quote
monika55 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Rozeslemy watek, dziewczyny pomoga na pewno. Zeby znalezc kogoś kto umie bazarki robić. Fantow mamy trochę. Quote
Ada-jeje Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Porozmawiam jutro z BajkaB na temat bazarkow, dla Hery i dla jej biednego Supelka ktorego ma na DT. Quote
BajkaB Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Dziewczyny,uzmysłowiłam sobie,ze we czwartek jest Boze Ciało i klinika bedzie nieczynna.. Quote
shanti Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 BajkoB, daj znać kiedy będziesz. Ja mam zawsze wolne w poniedziałki, a w przyszłym tygodniu też mnie w niektóre dni nie ma. Od jutra do niedzieli pracuję. Quote
Ada-jeje Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Herunia wytrzymaj jeszcze troche, dzialamy gdzie sie da zeby Cie zabrac. Quote
Nayantara Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 No, a jej agresja niespecjalnie dobrze rokuje na adopcję. Myślę, że w DT jak będzie miałą te uszy wyleczone będzie mieć większe szanse niż w chwili obecnej. Quote
majku33krakow Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 ona z bolu jest agresywna,to nie jej harakter taki,do bol. Quote
Ada-jeje Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Kurka wodna potrzebuje sprawdzonej kliniki dla niej, reszte sie dogra. Jeszcze jedno podejscie zrobie jutro. Quote
monika55 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Majku33 my to wiemy, dlatego bez wyleczenia nie myslimy o adopcji. Quote
Ada-jeje Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 shanti dopilnuj prosze w poniedzialek, wizyty Herci u weta zgodnie z tym co mi obiecal wczoraj. Quote
majku33krakow Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='monika55']Majku33 my to wiemy, dlatego bez wyleczenia nie myslimy o adopcji.[/QUOTE] jest taka masc panolog sie nazywa 70zł kosztuje,jest super,spytajcie weta oto Quote
TERESA BORCZ Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 zapisuje wątek, chyba się klarują dwa wyjscia. Może dt do sprawdzenie początkiem tygodnia a może dobra klinika. wracam z drobnymi radami jak doczytam wątek dokładnie. Quote
stzw Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Po ustaleniach na podstawie podanych mi danych w grę wchodzi usunięcie kanałów słuchowych i jeżeli nie będzie jakichś nieprzewidzianych komplikacji to problem zostanie rozwiązany. Natomiast bez takiego zabiegu problem można zaleczyć ale nie wyleczyć. Oczywiście są to opinie na podstawie informacji uzyskanych telefonicznie, bez obejrzenia delikwentki. W poniedziałek rozpoczynam negocjacje na temat ceny, bo to jest najistotniejsze. Po zabiegu dostanie tubę i do czasu wyleczenia musi przebywać poza schroniskiem. Nie musi mieć jakichś totalnie sterylnych warunków, chyba że bakterie dostaną skrzydeł ;-). Trzymanie jej w szpitaliku nie jest aż tak niezbędne. Ważne, żeby nie zainfekować rany. Przecież suki po sterylce też się nie trzyma w lecznicy. Ma mieć czysto i tyle. Weźcie jeszcze pod uwagę fakt, że u weterynarza przebywają zwierzęta z różnymi chorobami... Quote
Nayantara Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Czyli najlepszym rozwiązaniem będzie DT. Tylko czy Herusia na to pozwoli? Quote
stzw Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Dałam Ada-jeje pomysł na "pozwolenie". Może się uda. Przecież jak człowieka coś boli, to marudzi i dostaje ( lub sam sobie bierze) środki przeciwbólowe. A Hera co ma biedaczka zrobić? Quote
monika55 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Zaraz bede rozmawiac z naszym wetem. Dzieki za porady. Quote
monika55 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Wet chory. Ale obiecal ze dzis lub jutro uspi ja i wyczysci i obejrzy dokladnie te uszy. Wlecze sie to wszystko. Quote
Ada-jeje Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Mialo byc wczoraj, ech nie chce sie gadac (pisac). Quote
Recommended Posts