Jump to content
Dogomania

-->>4 szczepy bakterii w uszach! Pomóż herze !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!<<--

Recommended Posts

• Replies 476
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super, ciesze sie, bo wiem ze w schronie nie ma warunkow na leczenie tej suni, trzeba bedzie tylko troche watek w gore podnosic i o wplaty na leczenie dogomaniakow prosic.

Posted

BajkoB, daj znać kiedy będziesz. Ja mam zawsze wolne w poniedziałki, a w przyszłym tygodniu też mnie w niektóre dni nie ma.
Od jutra do niedzieli pracuję.

Posted

Po ustaleniach na podstawie podanych mi danych w grę wchodzi usunięcie kanałów słuchowych i jeżeli nie będzie jakichś nieprzewidzianych komplikacji to problem zostanie rozwiązany. Natomiast bez takiego zabiegu problem można zaleczyć ale nie wyleczyć. Oczywiście są to opinie na podstawie informacji uzyskanych telefonicznie, bez obejrzenia delikwentki. W poniedziałek rozpoczynam negocjacje na temat ceny, bo to jest najistotniejsze. Po zabiegu dostanie tubę i do czasu wyleczenia musi przebywać poza schroniskiem. Nie musi mieć jakichś totalnie sterylnych warunków, chyba że bakterie dostaną skrzydeł ;-). Trzymanie jej w szpitaliku nie jest aż tak niezbędne. Ważne, żeby nie zainfekować rany. Przecież suki po sterylce też się nie trzyma w lecznicy. Ma mieć czysto i tyle. Weźcie jeszcze pod uwagę fakt, że u weterynarza przebywają zwierzęta z różnymi chorobami...

Posted

Dałam Ada-jeje pomysł na "pozwolenie". Może się uda. Przecież jak człowieka coś boli, to marudzi i dostaje ( lub sam sobie bierze) środki przeciwbólowe. A Hera co ma biedaczka zrobić?