Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjęcia Kajo tylko takie w transporterze, z  chwili zabierania go . Mira może jakąś sunię mu dać do kojca, to trochę prędzej dojdzie do siebie.

nyelbn.jpg

zvpevd.jpg

Dzisiaj do domów pojechały Sara I boksiu Gucio!  :laola: 

Sara po raz trzeci, mam nadzieję,że tym razem ostatni, zgodnie z porzekadłem :).

Pojechała niedaleko  Rudzi-Bianki za Myślenice do Lubienia, dom z ogrodem, miła pani. Nawet nie dopuszczam myśli,że znowu mogłoby byc coś nie tak. 

A po boksia przyjechali państwo z Dąbrowy G., tez bardzo fajni, dom  z ogrodem, mieli wcześniej bokserkę.

A żeby sie mag.dzie nie nudziło, to  miejsce Sary i Gucia zajęła malutka sunieczka z dwoma szczylkami.

Sunieczka z wiochy, gdzie była w kojcu i na łańcuchu  :pissed: . I to nie u jakichs starych ludzi, ale u młodej baby po 20 -tce.

Sunia przeraźliwie chuda, zarobaczona , zapchlona. Kupiłysmy nawet mleko dla szczylów, bo sunia ma go na razie nie za wiele.

Zozola77, bardzo dziękujemy za wsparcie dla boksia :smile: .

wow wow..ale super..niech im sie obojgu dobrze wiedzie..

konto dostałam ale jeszcze nic nie wpłaciłam, podziekujesz jak dostaniesz ;)

Posted

9_zpsd9508f66.jpg

Śliczne bąbelki :).

Mamy jak na razie dobre wieści z domów Sary i Gucia. Boksiu grzeczny, nie ma z nim problemów, a u Sary też na razie wszystko ok , ale dzisiaj przed nią próba, bo ma na 2 godz. zostać sama w domu.

Posted

Białe kudłate to była tylko próba wstawiania fotek znowego sprzętu, ale nie potrafię teraz usunąć posta z dogo, czy da się wogole? :)
Czy potraficie bezpośrednio z forum wstawić zdjęcie, ale nie miniaturę?

Posted

Dziewczyny znajomej mojej babci zaginęły 2 psy. Biedna ma umierającego męża w szpitalu i akurat u niego była, jak prawdopodobnie przyszedł ktoś do nich i nie domknął bramy. Uciekły 2 psy, tzn jedna suka owczarek niemiecki długowłosy i jeden nieduży psiak, biały kudłaty - Puszek. Nie mam nawet zdjęć bo to starsi ludzie raczej nie focący swoich psów. Strasznie mi ich szkoda, a i tej pani też, bo biedna ma tyle z tym mężem a teraz jeszcze musi szukać psiaków. Jakbyście miały jakies info to dajcie znac....

Posted

Dzisiaj do fajnego domu pojechała Bella, przyjechali po nią państwo aż z Limanowej :). 

fxc5k8.jpg

Wczoraj była sterylizowana jamnisia Maja. Czeka już na nią dom, jak tylko dojdzie do siebie.

Będziemy szukać transportu do Katowic.

• Upvote 1
Posted

Ku pokrzepieniu serc w tak depresyjnych okolicznościach przyrody:

Boksio Gucio - obecnie Bohun - wyprowadzany na spacer przez swoją przyszywaną siostrę :)

S__1501_zpsa801de7a.jpg

Boksio już się całkiem zadomowił, Państwo zachwyceni, z sunią się bardzo zaprzyjaźnił - nie mieszkają razem, ale często się widują, bo to sunia syna właścicieli boksia.

A teraz Sarunia - wieści też bardzo dobre ;) Wszyscy ją pokochali, a ona jak na razie spisuje się świetnie, nie broi, jest grzeczna. Nawet jak została sama na 2 godz. to grzecznie czekała na korytarzu pod drzwiami :)
Jedynie w pierwszych dniach budziła Panią o 4 rano, bo oczywiście bez problemu otwiera sobie drzwi do sypialni Państwa ;)
Ma blisko rzekę więc na lato jak znalazł, przy jej zamiłowaniu do pływania :)

Zdj_cie0038_zps44597320.jpg