savahna Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 [quote name='jaanka']ogłaszasz Wegielkową na Warszawę ?[/QUOTE] Na Ursynów konkretnie:lol::multi: Quote
devoner Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 [quote name='savahna']Na Ursynów konkretnie:lol::multi:[/QUOTE] a nie Holland tam podobno są chętni na adopcję:eviltong: Quote
savahna Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 [quote name='devoner']a nie Holland tam podobno są chętni na adopcję[/QUOTE] Sztuka jest wyadoptować tam, gdzie nie ma chętnych.:eviltong: Quote
jaanka Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 No to z Holland Ursynów nie wygra :( Zwłaszcza że tam wożą w koszyczku na rowerze. A u mnie z atrakcji to tylko pochylnia. Wprawdzie pokryta sztuczną trawą ale bez tulipanów :evil_lol: Quote
devoner Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 [quote name='jaanka']No to z Holland Ursynów nie wygra :( Zwłaszcza że tam wożą w koszyczku na rowerze. A u mnie z atrakcji to tylko pochylnia. Wprawdzie pokryta sztuczną trawą ale bez tulipanów :evil_lol: ale gdzie tu problem,posiej sztuczne tulipany i będzie oki:evil_lol: Quote
wegielkowa Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 [quote name='jaanka']No to z Holland Ursynów nie wygra :( Zwłaszcza że tam wożą w koszyczku na rowerze. A u mnie z atrakcji to tylko pochylnia. Wprawdzie pokryta sztuczną trawą ale bez tulipanów :evil_lol:[/QUOTE] Szu, czy zmieszczę sie w Twoim koszyczku ? Quote
devoner Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 [quote name='wegielkowa']Szu, czy zmieszczę sie w Twoim koszyczku ?[/QUOTE] na 100% Szu ma duuuuuuuuuuuży koszyczek,wiele razy o tym napomykał:diabloti: Quote
savahna Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Widzę,że imprezka się rozkręca.:p Są dodatki za pracę w uciążliwych warunkach??:cool3::cool3: "No ogłaszaj,ogłaszaj, my się tu tylko bawimy...:saint1::saint1:" Każą mi te kurduple oddać!!!.....:lmaa::lmaa::lmaa: CZOKI na Kraków http://www.morusek.pl/ogloszenie/229055/CZOKI-maly-4kgjamnik-mixpiesek-lagodny-z-domu-tymczasowegoDAM/#.U3fJynb1SDE Quote
Rudzia-Bianca Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 [quote name='devoner']savahna dlaczego nie śpisz pora już na Ciebie[/QUOTE] Bo się boi o gałki oczne ... Quote
wegielkowa Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 [quote name='Rudzia-Bianca']Bo się boi o gałki oczne ...[/QUOTE] Myślę, że chłopcy zabrali Jej oddech na amen. Quote
Rudzia-Bianca Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 [quote name='wegielkowa']Myślę, że chłopcy zabrali Jej oddech na amen.[/QUOTE] I na szyje pewnie też się rzucili ... Quote
Handzia55 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Rudzia-Bianca napisał(a):I na szyje pewnie też się rzucili ... To potwory jakieś?:crazyeye: Quote
Little_My Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 [quote name='savahna']Widzę,że imprezka się rozkręca.:p Są dodatki za pracę w uciążliwych warunkach??:cool3::cool3: "No ogłaszaj,ogłaszaj, my się tu tylko bawimy...:saint1::saint1:" Każą mi te kurduple oddać!!!.....:lmaa::lmaa::lmaa: CZOKI na Kraków http://www.morusek.pl/ogloszenie/229055/CZOKI-maly-4kgjamnik-mixpiesek-lagodny-z-domu-tymczasowegoDAM/#.U3fJynb1SDE Co ten whiskas robi mojemu syneczkowi? Jak Ty go pilnujesz? :mad: Quote
savahna Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Dzień dobry.:diabloti: Kropka od wegielkowej na Katowice http://www.morusek.pl/ogloszenie/229095/KROPKA-suczka-z-domu-tymczasowegomala-6kglagodnaADOPCJA/#.U3ifnHb1SDE Gdzie jest RUDY?? Tak się wspinam po nogach i takie mam pazurki:p RUDY też zaraz wlezie:eviltong: Potem sobie pośmigamy po klawiaturce.:evil_lol: Quote
savahna Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) [quote name='Handzia55']Rudy wlazł do budy:mdrmed::mdrmed::mdrmed: Niestety puuuudło!!!:p [quote name='ewelinka_m']Handzia ten Rudy? :evilbat::evilbat: Kobieta bez twarzy?!:crazyeye: Super zdjęcia. Fajny CZOKI. Czekoladowy na Kraków z tymi ślicznymi fotkami http://www.morusek.pl/ogloszenie/229109/Mikropiesek-CZOKI-mlody-5miesmaly-4kglagodny-pies-z-domu-tymczasowegoADOPCJA/#.U3jBx3b1SDE Agata czekam na zdjęcia suni, bo ani jednego nie mam...no chyba ,że zostaje u Ciebie.:diabloti: Edited May 18, 2014 by savahna Quote
Handzia55 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 [quote name='ewelinka_m']Handzia ten Rudy? :evilbat::evilbat: Noooooooooooooooooooooooooooo:evilbat::evilbat::evilbat: Quote
Recommended Posts