Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][COLOR=royalblue]POMOCY!!!!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]Musimy od Jaagi natychmiast zabrać Barego albo Sonię! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]Jaaga nie daje rady. Po tym pogryzieniu Sonia jest w mieszkaniu, w łazience, bo nie ma gdzie indziej miejsca, chce rozwalić drzwi, dłużej tam nie może zostać![/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue][/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]Trzeba będzie szukać dla któregoś hotelu, albo oddac do schronu innego wyjścia nie widzę.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]Ale na hotel nie ma kasy. Na Barego nie ma żadnych deklaracji, nawet na dt.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4169e1][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4169e1]CO ROBIĆ????[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue][/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]Anita_happy, jak masz jakies telefony na dużego psa, to proszę daj nam, bo sytaucja podbramkowa.[/COLOR][/B]

Posted

Problematyczny jest Bary, a może iść tylko do domu, gdzie nie bedzie innych zwierząt. Sonia zresztą też dorwie na zewnątrz wszystko, co sie rusza, ale chociaż nie ma problemów z dominacją. Nie wiem, jak szybko znaleźć któremuś dom, skoro do tej pory był jeden głupi mail o Sonie, a o Barego cisza od kilku miesięcy.

Posted

Ponieważ sytuacja jest wyjątkowa i psom potrzebny dom na cito zrobiłam im allegra z dwoma wyróżnieniami po 18, 60 kazde. Niech to będzie mój wkład na ich rzecz. Niestety taka wersję mogę utrzymać przez 14 dni potem to bedą już zwykłe allegra po 60 groszy. TRzymam kciuki!!!!

Oto adresy: [URL]http://allegro.pl/item991580132_ladna_i_mila_sonia_pilnie_szuka_domu_z_ogrodem.html[/URL]
[URL]http://allegro.pl/item991601789_bardzo_urokliwy_bary_pilnie_szuka_domu_z_ogrodem.html[/URL]

Posted

[quote name='Jaaga']Również dziekuję. Oby cos pomogły.[/QUOTE]
Oby , niestety, jak własnie zobaczyłam, na allegro wyróżnionych psów jest od groma, ale może, może...

Posted

Tak by się chciało,że by byo o wiele więcej takich wspaniałych historii:).

Ale nie wszystki psiaki maja tyle szczęścia. Nie ma go z pewnością Bary:(, który tyle miesięcy bezskutecznie czeka na dom, a teraz jest w sytuacji bez wyjścia i w desperacji myslę juz o wypuszczeniu go tam, gdzie sie błąkał:(.

Posted

Tak Bary ma swój wątek
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/182268-Bary-NATYCHMIAST-MUSI-OPUA-CIAE-OBECNE-DT-POMOCY-PILNE-DT-BADZ-HOTEL[/URL]

Nie dowiaduje sie o tamte psiaki, bo nie mam juz siły i energii na to. Same kłopoty, cały czas nie wiadomo, co robic z Albinką , problemy z Barym i Sonią, Teri, której nikt nie chce , no i mój Gucio. Na domy tymczasowe juz brakuje nam kasy, można sie złamać.

Posted

Pamieta pewnie, ale ma inne psiaki na glowie. Niestety Jaskopodobnych jest cala masa...:oops:

A w ogole chcialam napisac, ze dzis dostalismy ponad 20 kg karmy i transporterek z taki co to pies parowka sie zmiesci;) Od Edyty B.B z nk :loveu: Slicznie dziekujemy takze Maadzie, co odebrala to wszystko ze zrodla i Linssi za dowoz. Jest to zlozone u mnie, wiec jak cos to piszcie;)

Posted

tak spojrzałam na 2 stronę wątku, gdzie Ewelinka pisze kto ma ogłoszenia...ogłoszen chyba nie maja Koni, Pakoszka, Chopin, Mozart, Czarna i Kora chyba też (ma tylko allegro u Betel - o ile jeszcze ma) ...więc chyba cudem one te domy znajdą:cool3:, a kasy niestety na nie nie wpływa za wiele albo wcale... przydałyby sie jakieś krótkie teksty i zdjęcia na ich wątkach - takie coby można było od razu kopiować do ogłoszeń, a nie grzebać po całych wątkach...:( no i trzeba na to mieć czas, zeby przysiąść i poogłaszać...

ja juz wykupuję na bazarkach ogłoszenia, bo moje możliwosci ogłoszeniowe są ograniczone jedynie do allegro, bo nie mam czasu ślęczeć na np. 74 portalach i wklejać teksty, ogłoszenia, aktywować itp itd...

ale do tego też trzeba dać gotowy tekst i zdjęcia...czy u nas zawsze musi byc pod górkę?

Zwrotka z adopcji Maady poszła przed swietami do nowego domu- Madzia sama ją zawiozła do Czarnego Dunajca;):p

Posted

Dziewczyny, jesli ktoras ma nielimitowaną komórkę to może warto obdzwonić te domy, ja niestety nie dam rady bo mam abonament na wykończeniu a musze teraz obcinac wszelkie koszty. Może pod kątem Barego albo innego psa coś by się znalazło? To były telefony o szczeniaki Koni, glównie z domow wiejskich, szukajacych psa do stróżowania.. Nie sprawdzałam tych namiarów bo mnie ludzie nie "porwali" a także z braku czasu i możliwości, wybrałam szczeniorkom bardziej obiecujące. Ale poniewaz widzę, że sytuacja jest kiepska trzeba się chwytać wszystkiego.. ja mogę podjąc się sprawdzenia jesli jakis dom będzie tego wart.
Najsensowniejsze namiary:
[FONT=Arial][SIZE=2][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] - dom z sadem pod Wieliczką - koniecznie suka, żeby nie obsikiwała drzewek - tel 605 592 601 (chyba) - wydawał się sensowny, ale nie odpowiedzial na maila
[FONT=Arial][SIZE=2][SIZE=2][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] - dość miła kobieta, spod Białego Kościoła - 660 748 115 - chyba zapomniałam sie z nią potem skontaktować :([/SIZE][/SIZE][/FONT]

[/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]723 507 837 - kobieta spod Skawiny lub Myslenic[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]609 960 468 - facet spod Skawiny lub Myslenic [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]
[/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2]12 387 16 97 - kobieta, taka sobie, okolice Kocmyrzowa, kojec [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2]698 624 682 - facet, niespecjalnie sympatyczny, pytał czy duże[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][SIZE=2]511 624 370 - facet spod Olkusza.. taki sobie[/SIZE]
[/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2][SIZE=2]
[/SIZE][/SIZE][/FONT]

Posted

Dzięki Maada, postaram się sprawdzić te sensowniejsze.
Z Barym jest problem, ale on do kojca tez za bardzo sie nie nadaje, on kocha być z człowiekiem.