Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ahoj ahoj Kielce :) potrzebuje pomocy w kieleckim bazarkowaniu, z pewnych względów muszę ograniczyć używanie swojego prywatnego konta bankowego do tych celów, ale nie zamierzam odpuścić z bazarkowaniem ;) szukam osoby chętnej do współpracy - ja robię cały bazarek ale potrzebuję kogoś kto udostępni konto , poinformuje mnie o wpłatach i na koniec bazarku przeleje mi koszty przesyłki . Wiem że to trochę zamieszania , ale inaczej nie będę w stanie bazarkować :( Ktoś z kieleckich Ciotek chętny na taką dziką współpracę ;)

Posted

Pilnie szuka domu młody pies w typie ON-ka. Ma ok. 10 mies., bardzo fajny, łagodny, przemiły psiak, miał z pewnością dom, umie podawać łapę, jest bardzo przyjacielski.
Na razie w miejscu tymczasowym musi byc przypięty na łańcuch, bo ogrodzenie jest niskie.

Posted

I sunieczka, która jeszcze pilniej szuka domu. Dzisiaj pojechała na sterylkę, ma dt tylko na 3 dni po zabiegu.
Ma 8 mies., waży może 7-8 kg, miła sunieczka , ale chyba trzeba jej szukac domu z ogródkiem, bo nie chodzi na smyczy wogóle.
Fotki sunieczki niestey tylko takie nieszczególne.

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Ahoj ahoj Kielce :) potrzebuje pomocy w kieleckim bazarkowaniu, z pewnych względów muszę ograniczyć używanie swojego prywatnego konta bankowego do tych celów, ale nie zamierzam odpuścić z bazarkowaniem ;) szukam osoby chętnej do współpracy - ja robię cały bazarek ale potrzebuję kogoś kto udostępni konto , poinformuje mnie o wpłatach i na koniec bazarku przeleje mi koszty przesyłki . Wiem że to trochę zamieszania , ale inaczej nie będę w stanie bazarkować :( Ktoś z kieleckich Ciotek chętny na taką dziką współpracę ;)[/QUOTE]

Rudzia ja nie z Kielc,ale jeśli potrzebujesz pomocy to pomogę i udostępnię konto tylko,że ja dopiero późnym wieczorem bywam w domu:placz:

Posted

[quote name='devoner']Rudzia ja nie z Kielc,ale jeśli potrzebujesz pomocy to pomogę i udostępnię konto tylko,że ja dopiero późnym wieczorem bywam w domu:placz:[/QUOTE]

Devoner , no ja raczej też :)
Na razie zgłosiła się wegielkowa ciotka ;)
Bazarku na razie nie ma , chciałam wiedzieć czy ktoś się zgodzi na taki dziwaczny układ ;)
Więc jak będę miała już zdjęcia i bazarek to zgłoszę się , której z Was akurat w tym czasie będzie wygodniej ze mną powspółbazarkować, bo nie ukrywam że na długotrwałej współpracy mi zależy :)

Dzięki Kobitki :)

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Devoner , no ja raczej też :)
Na razie zgłosiła się wegielkowa ciotka ;)
Bazarku na razie nie ma , chciałam wiedzieć czy ktoś się zgodzi na taki dziwaczny układ ;)
Więc jak będę miała już zdjęcia i bazarek to zgłoszę się , której z Was akurat w tym czasie będzie wygodniej ze mną powspółbazarkować, bo nie ukrywam że na długotrwałej współpracy mi zależy :)

Dzięki Kobitki :)[/QUOTE]

nie ma sprawy jak coś daj znać:lol:

Posted

[quote name='wegielkowa']Ja Ci ufam przez te krze[/QUOTE]

krze to nie moje i jeszcze jeden warunek przestań mnie przekręcać karbonku:mad:

Posted

Czy ktoś ma jutro wolny czas po południu, aby Polę po sterylce zawieźć do magdy?
Ja ją przywożę na 10tą od Magdy do weta.

PS O Roszpunie, mogłabyć jęknąć, bąknąć coś o Suzi:mad:

Posted

[quote name='Roszpunka']Nie bij Wąglikowej, ona taka wątła jest... :diabloti:[/QUOTE]

ta i co jeszcze może sierotka Marysia co?:crazyeye: