Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ang']no teraz to przesadziłaś... Ty często podobno bywasz w tych stronach, uważaj na opony :angryy:[/QUOTE]
Tyy, Paniusia miastowa, przecież w mieście Małogoszcz, a nie koło Małogoszcza mieszkasz:diabloti:. A może byś wzięła po sąsiedzku, na tymczas tego dredziorka, hę?;)

Posted

[quote name='wegielkowa']Tyy, Paniusia miastowa, przecież w mieście Małogoszcz, a nie koło Małogoszcza mieszkasz:diabloti:. A może byś wzięła po sąsiedzku, na tymczas tego dredziorka, hę?;)[/QUOTE]
No fakt, ale skąd wiesz, że Frytka ze wsi? żadnych dredziorków, ten kretyn, którego mam, wystarczy...

Posted

a ten gdańsk czy cośtam nie wypalił?

znalazłam jego ogł. na tablicy i odświeżyłam..
[url]http://tablica.pl/oferta/boniek-przesliczny-psiak-mix-foksterier-2-3-letni-idealny-szuka-domu-ID13uHn.html[/url]

Posted (edited)

[quote name='ewelinka_m']a ten gdańsk czy cośtam nie wypalił?

znalazłam jego ogł. na tablicy i odświeżyłam..
[URL]http://tablica.pl/oferta/boniek-przesliczny-psiak-mix-foksterier-2-3-letni-idealny-szuka-domu-ID13uHn.html[/URL][/QUOTE]
już nieaktualne (tzn. Gdańsk)
dzięki Młoda:):):)

Edited by ang
Posted

[quote name='erka']Tak, oczywiście dziewczyny zabiorą, będą tylko dosyc późno. Czekam na info od elik odnośnie adresu i tel tej pani.[/QUOTE]

[quote name='Linssi']Emilia, jasna sprawa, ze zabierzemy. Mira moze sie nas spodziewac kolo polnocy :P

Wungielkowa, ktos cos wie o tym kocie do zabrania? Ewelajson? Bo ja nic nie wiem, ani skad ani dokad trzeba go dostarczyc[/QUOTE]

[quote name='mira145']O pólnocy!? :painting: mam nadzieje ,że nie przywieziecie mi potFora :evil_lol: To w razie ,,W'' dzwońcie do mnie gdybym przysnęła 792 017 141[/QUOTE]

dziékujé Wam dobre kobiety. nocá po lesie jezdzic, nie zazdroszczé :OO Mirka juz nogami przebiera, bo nie moze doczekac sié kolejnego rudego czubka :) Martwila sie ze wydamy wszystkie i nic Jej nie zostanie ;ppp

Posted

Rudy kocurek maluśki i bengal mix przekazane gówniarstwu, czyli Linssi i ewelince. Ewelinka siedzi z Gajką i rudym z tyłu, a bengal w transportówce na przednim siedzeniu. Prowadzi kierownica Linssowa. Jadą, jadą misie do Krakowa:).

Posted

[quote name='ang']jakbyście miały chętny, naprawdę dobry domek...[/QUOTE]

Masz na zawołanie,:razz: , ale czy dobry nie wiem. Jakis typek z Pilicy dzwonił właśnie dzisiaj o niego. Taki cwaniaczkowaty, niezbyt mi się podobał, dom z ogrodem, pytał jak Boniek do małych dzieci, bo ma 2 -latka. Ponieważ nie wiem, powiedziałam,że zadzwonisz do niego, wyśle tel na pw.Bez wizyty bym tam psa nie dała, a nie wiadomo, czy tam by się ktos znalazł do pa.

Posted

Ewa, swoim postem (między wierszami) sugerujesz mi, żeby tak nie dzwonić. Przepraszam, nie jestem niewdzięczna, ale musiałabym mieć pewność, a skoro Ty masz wątpliwości, to ja podwójne:)

ps. jakby ktoś nie wiedział, węgielkowa zaczęła robić na drutach
ps2. jestem trzeźwa:cool1:

Posted

[quote name='ang']Ewa, swoim postem (między wierszami) sugerujesz mi, żeby tak nie dzwonić. Przepraszam, nie jestem niewdzięczna, ale musiałabym mieć pewność, a skoro Ty masz wątpliwości, to ja podwójne:)

ps. jakby ktoś nie wiedział,[B] węgielkowa zaczęła robić na drutach[/B]
ps2. jestem trzeźwa:cool1:[/QUOTE]
O matko, to tak jak jaskółki, biedaczka...... Ja mam łazienkę..........

Posted

Zwierzyniec szczesliwie rozwieziony po swiecie. Wungielkowa, nie istnieje taka ilosc faworkow na tym swiecie, ktora moglaby nam zrekompensowac straty moralne, jakie ponioslysmy przez Twojego kota :eviltong:

Emilia, spanielka zawieziona do Miry jest przecudna! Sliczna i kochana dziewczynka :loveu:

Posted

[quote name='Linssi']Wungielkowa, nie istnieje taka ilosc faworkow na tym swiecie, ktora moglaby nam zrekompensowac[B] sraty [/B]moralne, jakie ponioslysmy przez Twojego kota :eviltong:
[/QUOTE]
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam...:oops:
Dzielne dziewczynki.:cool1::lol:

[B]SILVA[/B] na Kraków
[url]http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-SILVA-charcikowatej-budowy-lagodna-suczka-za-darmo-ADOPCJA-W0QQAdIdZ441707532[/url]

Posted (edited)

[quote name='Linssi']Generalnie dobrze, ale wlasciwie w 50%, bo atrakcji bylo wiecej ;)[/QUOTE]
Nie chcę zaśmiecać watku:oops:, ale dręczy mnie pytanie:"Czy ktos może dostał szczał w oko?I dlaczego to znowu była ewelinka:diabloti:...":cool1:

[B]RUDI[/B] na Katowice
[url]http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-RUDI-nieduzy-przyjazny-mlody-10-mies-piesek-za-darmo-ADOPCJA-W0QQAdIdZ441736067[/url]

Edited by savahna
Posted

Savahna, masz może pod ręką opis Moruska do ogłoszeń, albo link do jakiegoś ogłoszenia?
Kupiłam mu 2 pakiety i chcę wstawić na bazarek.
Ty go chyba na Warszawę ogłaszałaś? To może te dać na Kraków i Wrocław?

Posted

[quote name='Linssi']Zwierzyniec szczesliwie rozwieziony po swiecie. Wungielkowa, nie istnieje taka ilosc faworkow na tym swiecie, ktora moglaby nam zrekompensowac straty moralne, jakie ponioslysmy przez Twojego kota :eviltong:

Emilia, spanielka zawieziona do Miry jest przecudna! Sliczna i kochana dziewczynka :loveu:[/QUOTE]
Kurczę, a myślałam, że zrobię więcej faworków, a tu masz, fochy.

Posted

[quote name='wegielkowa']Kurczę, a myślałam, że zrobię więcej faworków, a tu masz, fochy.[/QUOTE]
A jak po pierogu na głowę dorzucimy(wliczając w koszta tezeta) to będzie oki?:razz:

Posted

[quote name='savahna']A jak po pierogu na głowę dorzucimy(wliczając w koszta tezeta) to będzie oki?:razz:[/QUOTE]
Wydłub truchło z farszu to się łaskawie zgodzą na przyjęcie zestawu sylwestrowego ( 10faworków + 4pierogi)

Posted

[quote name='savahna']A jak po pierogu na głowę dorzucimy(wliczając w koszta tezeta) to będzie oki?:razz:[/QUOTE]

Musze to skonsultowac z innymi poszkodowanymi. Ale raczej nie :eviltong: