eliza_sk Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Od tygodnia proszę Panią o lepsze foty, żeby móc to ogłosić ... Quote
wegielkowa Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Kto może przetrzymać (za kasę) po sterylce przez tydzień maluśką Perełkę od Joli? Quote
mag.da Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 savahna napisał(a): Czy można prosić w najbliższym czasie fotki Figi bezfartuszkowe, bo taka niunia to szybko do domu powinna iść.:p Tak, będziemy focić w najbliższym czasie ;) savahna napisał(a):A Maszy to nie da rady na kocyki jakieś? Nawet w boksie na poduszeczce...skoro Jaaga mówi,że jej sznaucerowato -terierowo coś tak szybko domek znalazło...:roll: Wczoraj próbowałam :diabloti: Niestety, muszę mieć "trzymacza" do pomocy, bo jak tylko się odsunę z aparatem, to Masza natychmiast spełza z legowiska i siedzi mi na kolanach z nosem w obiektywie :evil_lol: W weekend powinno się udać. Takie dwa mam, na których jeszcze nie zdążyła całkiem spełznąć, ale mina na zbitego psa, bo kazałam jej zostać na legowisku :lol: Chyba niezbyt do ogłoszeń :roll: Quote
savahna Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 A właśnie,że super są....no może troszku w barwach ochronnych ,ale fajne.;) Inna Masza .:p Quote
ewelinka_m Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 savahna napisał(a):To album ewelinki_m, wiec trzeba by ja pytac....pewnie zajrzy wieczorkiem Dzieki andziu za czujność.;) Tak to chodzi o Lizę Rudziaszkę, pani źle link skopiowała Quote
Jaaga Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Mój sznaucerko-terierek miał zwykłe zdjecia zrobione na dworze, a telefony i tak były o niego. Jednak nie ma się co dziwić, przecież nie tylko rasowym, ale nawet dwurasowym psem jest :eviltong:. Masza w legowisku to bardziej wygląda na jamnika szorstkowłosego :evil_lol:. Quote
emilia2280 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 mira145 napisał(a):Wiem o którą chodzi,można ją spotkać w kierunku remizy w Sukowie.Jak ją widzę daje jedzenie ale niestety tylko tyle.Dziś też była:-( Obok sklepu chodzi taka brzydka mala jajnisia i już pytalam czyja ona- nikt nie wie:shake: nie steryl.!!! to moze té brzydká jajnisie tez cichcem na sterylké i przetrzymac pare dni, oddac juz szczuplejszá tam gdzie byla :) wegielkowa napisał(a):Chętnie usłyszę. Wyszłam z psem na Psie Górki-patrzę, a w tym sklepie na rogu przy Psich muzyka i jakieś tam. Wlazłam po serca i watróbkę dla Ramba atu mię, panie, częstują olbrzymim kawałkiem tortu śmietanowego i dają butelkę szampana:). Zjadłam, flachę pod pachę i zdumiona do domu. Śniadania jeść nie muszę:) i mnie tam nie byyylooo :placz: dziéki za fartuszkowe fotki Figi Mag.do. Zapisalam, kiedys dodam na stronke jak znajde czas :/ Quote
ewelinka_m Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 mam chętny domek na młodą, przyjazną kociczkę... mamy coś takiego? Jaaga a może Ty masz u siebie to też pokażę :) Quote
savahna Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ta kociczka od kitty chyba nadal bez domu i na dodatek chyba nie ma dt...ale pewna nie jestem i tu andzia jakieś nowe nabytki trivcolorki czy tam jakies szylkretowe:oops: wkleiła też u kitty http://www.dogomania.pl/forum/threads/231266-Koty-z-kieleckiego-schroniska-szukaj%C4%85-domkow-i-pomocy-w-og%C5%82aszaniu/page5 Quote
Incia Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Mam fajny domek dla kociego dziecka, koniecznie dziewczynki, kolor bez znaczenia, byleby przytulaśne było. Dom miał już koty w przeszłości, jest kilkuletnie dziecko. Quote
savahna Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Chciałam zapytać czy może jakiś piesek przypadkiem do domku poszedł??:oops: Quote
mira145 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 savahna napisał(a):Chciałam zapytać czy może jakiś piesek przypadkiem do domku poszedł??:oops: Tak,do wspaniałego domku powędrowała Pusia z Borkowa :multi: ale więcej powie Erka:lol: Quote
Aga-ta Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 AniaB jedzie jutro (sobota) trasa: Krakow-Lublin, Lublin-Krakow. Czy potrzebujecie przetransportowac jakiegos zwierza? Ania nie ma netu, wiec podaje jej numer: 608 030 883 Quote
eliza_sk Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Kurczę, pytałam kiedyś czy macie srebrną kotę, bo o Eris miałam chyba sto telefonów :( Tej zrobić dobre foto i kolejka będzie na pewno. Quote
savahna Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 mira145 napisał(a):Tak,do wspaniałego domku powędrowała Pusia z Borkowa :multi: ale więcej powie Erka:lol: No nie wiem....erka to bardzo tajemnicza kobieta jest.;);) Eliza mnie umknęło Twoje zapytanie.Ja nawet nie jestem pewna na 100% czy ta kotka nadal bez domu ale tak wywnioskowałam na kocim schroniskowym watku...O lepsze zdjęcia dawno prosiłam i o więcej i chyba nie ma takiej opcji. Na tym wątku ona jest... http://www.dogomania.pl/forum/threads/231266-Koty-z-kieleckiego-schroniska-szukaj%C4%85-domkow-i-pomocy-w-og%C5%82aszaniu/page5 Quote
andzia69 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 eliza_sk napisał(a):Kurczę, pytałam kiedyś czy macie srebrną kotę, bo o Eris miałam chyba sto telefonów :( Tej zrobić dobre foto i kolejka będzie na pewno. srebrna Lila ma juz domek, ale mamy 6 mies. na tymczasie whiskaskę jakby co...u kitty jest szylkretka ok. 5-6 mies, w dt mamy malego 2 mies. czarnego kocurka, w schronie przytulasną czarną z białym krawacikiem kociczkę (ale ok. 5 letnią)...i będziem mieć stado 1 kocica i 4 maluszki z kocim katarem jak ktoś reflektuje:( Quote
andzia69 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 eliza_sk napisał(a):A foto whiskasa gdzie ;) ? http://schronisko-dyminy.eadopcje.org/kot/924 jest bardziej whiskasowa, ino chyba przez te fotki z dt pewnie wieczorem wyszla żółtowhiskasowo;) Quote
savahna Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Może Kastora i Barego tam dac?? Dom dla 2 psów stróżujących http://www.dogomania.pl/forum/threads/231406-Poszukujemy-2-du%C5%BCych-%C5%9Brednich-ps%C3%B3w-str%C3%B3%C5%BCuj%C4%85cych-domek-jednorodzinny-z-du%C5%BCym-ogrodem Quote
mag.da Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Kastor jutro wybiera się w podróż z AniąB :razz: Quote
savahna Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 mag.da napisał(a):Kastor jutro wybiera się w podróż z AniąB :razz: No właśnie się parę minut temu dowiedziałam. Quote
erka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 (edited) Tak, Kastorek jutro jedzie do Jordanowa:). Do Krakowa zawiezie go AniaB, a tam go odbiorą właściciele. Aga-ta, bardzo Ci dziękujemy za info o transporcie, no i oczywiście AniB za pomoc:loveu::loveu:. Mam tylko nadzieję, że tym razem juz nie wróci:cool3:, są na to szanse, dom z ogrodem, ludzie mają doświadczenie z ON-kami, powinni sobie poradzić. No i dzisiaj poszła do domku moja faworytka, Pusiulka:multi:. Domek w Kielcach, w bloku, Pusia bardzo sie spodobała:). Tym razem nie z ogłoszeń, tylko przez pośrednictwo mamy Joli:). Tu w momencie przekazania, Pusiulek troszkę przerażony, ale potem w domu juz łapkę podawała:). Jak sunia trochę ochłonie, pani pójdzie z nią do weta zrobic badanie tego oczka. Podobno gmina zereagowała na zgłoszenie suki ze szczeniakami w Sukowie i zgłosiła to do hycla. Ktos juz podobno do niego dzwonił i powiedział,że bedzie interesował sie losem suni, więc jest jakas nadzieja,ze suni sie nic nie stanie. Edited November 30, 2012 by erka Quote
Rudzia-Bianca Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Zaczynam wierzyć w ta magię ;) Pusia jest na zdjęciach na bazarku mariusza pp i na moim najnowszym kartkowym :) A Jordanów niedaleko mnie ;) Quote
wegielkowa Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Zaczynam wierzyć w ta magię ;) Pusia jest na zdjęciach na bazarku mariusza pp i na moim najnowszym kartkowym :) A Jordanów niedaleko mnie ;) Magiczno Rudosławo, poproszę o zdjęcie Rambo na kolejym bazarosie:) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 wegielkowa napisał(a):Magiczno Rudosławo, poproszę o zdjęcie Rambo na kolejym bazarosie:) No ale to tak nie działa , musi mi mysza sama wybrać ... Ale postaram się żeby wybrała ;) Quote
Recommended Posts