Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

savahna napisał(a):

Czy można prosić w najbliższym czasie fotki Figi bezfartuszkowe, bo taka niunia to szybko do domu powinna iść.:p

Tak, będziemy focić w najbliższym czasie ;)

savahna napisał(a):
A Maszy to nie da rady na kocyki jakieś? Nawet w boksie na poduszeczce...skoro Jaaga mówi,że jej sznaucerowato -terierowo coś tak szybko domek znalazło...:roll:

Wczoraj próbowałam :diabloti:
Niestety, muszę mieć "trzymacza" do pomocy, bo jak tylko się odsunę z aparatem, to Masza natychmiast spełza z legowiska i siedzi mi na kolanach z nosem w obiektywie :evil_lol:
W weekend powinno się udać.

Takie dwa mam, na których jeszcze nie zdążyła całkiem spełznąć, ale mina na zbitego psa, bo kazałam jej zostać na legowisku :lol:
Chyba niezbyt do ogłoszeń :roll:

Posted

Mój sznaucerko-terierek miał zwykłe zdjecia zrobione na dworze, a telefony i tak były o niego. Jednak nie ma się co dziwić, przecież nie tylko rasowym, ale nawet dwurasowym psem jest :eviltong:.
Masza w legowisku to bardziej wygląda na jamnika szorstkowłosego :evil_lol:.

Posted

mira145 napisał(a):
Wiem o którą chodzi,można ją spotkać w kierunku remizy w Sukowie.Jak ją widzę daje jedzenie ale niestety tylko tyle.Dziś też była:-( Obok sklepu chodzi taka brzydka mala jajnisia i już pytalam czyja ona- nikt nie wie:shake: nie steryl.!!!

to moze té brzydká jajnisie tez cichcem na sterylké i przetrzymac pare dni, oddac juz szczuplejszá tam gdzie byla :)

wegielkowa napisał(a):
Chętnie usłyszę.

Wyszłam z psem na Psie Górki-patrzę, a w tym sklepie na rogu przy Psich muzyka i jakieś tam. Wlazłam po serca i watróbkę dla Ramba atu mię, panie, częstują olbrzymim kawałkiem tortu śmietanowego i dają butelkę szampana:). Zjadłam, flachę pod pachę i zdumiona do domu. Śniadania jeść nie muszę:)

i mnie tam nie byyylooo :placz:

dziéki za fartuszkowe fotki Figi Mag.do. Zapisalam, kiedys dodam na stronke jak znajde czas :/

Posted

Mam fajny domek dla kociego dziecka, koniecznie dziewczynki, kolor bez znaczenia, byleby przytulaśne było. Dom miał już koty w przeszłości, jest kilkuletnie dziecko.

Posted

savahna napisał(a):
Chciałam zapytać czy może jakiś piesek przypadkiem do domku poszedł??:oops:

Tak,do wspaniałego domku powędrowała Pusia z Borkowa :multi: ale więcej powie Erka:lol:

Posted

AniaB jedzie jutro (sobota) trasa: Krakow-Lublin, Lublin-Krakow. Czy potrzebujecie przetransportowac jakiegos zwierza? Ania nie ma netu, wiec podaje jej numer: 608 030 883

Posted

mira145 napisał(a):
Tak,do wspaniałego domku powędrowała Pusia z Borkowa :multi: ale więcej powie Erka:lol:

No nie wiem....erka to bardzo tajemnicza kobieta jest.;);)
Eliza mnie umknęło Twoje zapytanie.Ja nawet nie jestem pewna na 100% czy ta kotka nadal bez domu ale tak wywnioskowałam na kocim schroniskowym watku...O lepsze zdjęcia dawno prosiłam i o więcej i chyba nie ma takiej opcji.
Na tym wątku ona jest...
http://www.dogomania.pl/forum/threads/231266-Koty-z-kieleckiego-schroniska-szukaj%C4%85-domkow-i-pomocy-w-og%C5%82aszaniu/page5

Posted

eliza_sk napisał(a):
Kurczę, pytałam kiedyś czy macie srebrną kotę, bo o Eris miałam chyba sto telefonów :( Tej zrobić dobre foto i kolejka będzie na pewno.

srebrna Lila ma juz domek, ale mamy 6 mies. na tymczasie whiskaskę jakby co...u kitty jest szylkretka ok. 5-6 mies, w dt mamy malego 2 mies. czarnego kocurka, w schronie przytulasną czarną z białym krawacikiem kociczkę (ale ok. 5 letnią)...i będziem mieć stado 1 kocica i 4 maluszki z kocim katarem jak ktoś reflektuje:(

Posted (edited)

Tak, Kastorek jutro jedzie do Jordanowa:). Do Krakowa zawiezie go AniaB, a tam go odbiorą właściciele.

Aga-ta, bardzo Ci dziękujemy za info o transporcie, no i oczywiście AniB za pomoc:loveu::loveu:.

Mam tylko nadzieję, że tym razem juz nie wróci:cool3:, są na to szanse, dom z ogrodem, ludzie mają doświadczenie z ON-kami, powinni sobie poradzić.

No i dzisiaj poszła do domku moja faworytka, Pusiulka:multi:. Domek w Kielcach, w bloku, Pusia bardzo sie spodobała:). Tym razem nie z ogłoszeń, tylko przez pośrednictwo mamy Joli:).

Tu w momencie przekazania, Pusiulek troszkę przerażony, ale potem w domu juz łapkę podawała:).

Jak sunia trochę ochłonie, pani pójdzie z nią do weta zrobic badanie tego oczka.

Podobno gmina zereagowała na zgłoszenie suki ze szczeniakami w Sukowie i zgłosiła to do hycla. Ktos juz podobno do niego dzwonił i powiedział,że bedzie interesował sie losem suni, więc jest jakas nadzieja,ze suni sie nic nie stanie.

Edited by erka
Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Zaczynam wierzyć w ta magię ;) Pusia jest na zdjęciach na bazarku mariusza pp i na moim najnowszym kartkowym :)
A Jordanów niedaleko mnie ;)

Magiczno Rudosławo, poproszę o zdjęcie Rambo na kolejym bazarosie:)