Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Incia']Savanko, na jakie miasto mam zrobić ja?
[COLOR=#ff0000]Wolność całkowita.Kraków najwdzięczniejszy, bo tam sami artyści....[/COLOR];)
[B]Nie dość, że Cię lubię, to mam jeszcze wolne dzisiaj[/B]:lol:[/QUOTE]
No i proszę bardzo, jak fajnie.;)

Posted

wstawię jeszcze tu (i od razu się kajam za offa):
Babeczki, nie ma któraś wystawić na któryś trwający bazarek z pół kilo świeżej karmy brit senior large? chcę sprawdzić czy firmowy pies (ten podhalan z nowotworem) będzie jadł, zanim bez niczyjej wiedzy zakupię 30 kg dla niego, bo jak zje to ok, a jak nie - to gorzej....

Posted

80 zł - bazarek z breloczkami Emilii2280

a dziady! to ja Wam na pamiátké a te przekupy opchnély na bazarku ;ppp i ja nawet nie widzialam tego bazarku ;ppp to belo na dogo, jest moze link? popatrzé chocby na fotki tych wyprzedanych breloków.

Czy jest tu Ewelinka? chcialam spytac czy mogé dostac jej piékne fotki z dnia imprezy. Tam na pewno sá ladne fotki Lucka i innych psów, tudziez ludzi ;p

Posted (edited)

[quote name='emilia2280']80 zł - bazarek z breloczkami Emilii2280

a dziady! to ja Wam na pamiátké a te przekupy opchnély na bazarku ;ppp i ja nawet nie widzialam tego bazarku ;ppp to belo na dogo, jest moze link? popatrzé chocby na fotki tych wyprzedanych breloków.

Czy jest tu Ewelinka? chcialam spytac czy mogé dostac jej piékne fotki z dnia imprezy. Tam na pewno sá ladne fotki Lucka i innych psów, tudziez ludzi ;p[/QUOTE]

Jesli chodzi o breloczki ktore ja widzialam i magnesiki:) to na dogo nie bylo, ale bazar byl jeden z lepszych;) Ostal sie jeden gadżet, za ktorego wystawienie spodziwamy sie ciezkich kar, ale nie moglysmy sie powstrzymac:cool3: [U][B]Link w moim podpisie a pozycja 37[/B][/U]. Zajrzyj prosze :diabloti:

Emilia pamietaj ze to wszystwko w imie dobra kielczakow;)

Edited by divia_gg
Posted (edited)

Emilio, z Twoich podarunków zrobiłyśmy nasz wewnętrzny bazarek, jeszcze na imprezie:eviltong:. Został jeden magnesik , jak pisze divia_gg, ale co dalszych jego losów ja sie nie wypowiadam:diabloti:.

Ano właśnie , savahna juz mnie zdążyła napomnieć,że nie napisałam o tym,ze dzwoniła pani od Misia , teraz Milo:).
Misio już sie zaaklimatyzował, pierwszego dnia był tylko taki nieobecny. Jeszcze tylko nie chce specjalnie jeśc, tylko jakieś smakołyki z ręki, ale to pewnie stres.
Już ma zaprzyjaźnione psy na spacerach, szczególnie jedna sunia przypadła mu do gustu.
Miał juz próbę samotnego zostania w mieszkaniu i bardzo dobrze ja przeszedł .
Panią uznaje za swojego przewodnika, ale bardzo lubi jej syna, rano wskakuje mu do łózka witac sie wylewnie.
Wogóle to bardzo pcha sie do łóżka, choc pani chce go tego oduczyć. Kupiła mu jakies piękne posłanie, ale Misiu tak sie go bał,że az się trząsł i musiała oddać. Teraz śpi na kocyku i poduszce i pani szuka czegos , co by mu pasowało.
Troszkę jeszcze ciągnie na smyczy, ale jest coraz lepiej. Po weekendzie pani obiecała fotki:).

Edited by erka
Posted

[quote name='erka']
Misio już sie zaaklimatyzował
Troszkę jeszcze ciągnie na smyczy, ale jest coraz lepiej. [B]Po weekendzie pani obiecała fotki:)[/B].[/QUOTE]
..:multi::multi::multi:..
[quote name='Rudzia-Bianca']No[U] Emilio lepiej nie wchodź na ten baza[/U]r, tak jak ang pisała ;)[/QUOTE]
Wchodź, wchodź bo ja tam podziękowania dla Ciebie wysmarowałam.:diabloti:

Posted

[quote name='ang']wstawię jeszcze tu (i od razu się kajam za offa):
Babeczki, nie ma któraś wystawić na któryś trwający bazarek z pół kilo świeżej karmy brit senior large? chcę sprawdzić czy firmowy pies (ten podhalan z nowotworem) będzie jadł, zanim bez niczyjej wiedzy zakupię 30 kg dla niego, bo jak zje to ok, a jak nie - to gorzej....[/QUOTE]

[quote name='erka']Chyba mag.da nie ma seniora, Ale w sklepach zool.można kupić w op.1 kg.brit premium senior.[/QUOTE]

Brit premium senior large występuje w opakowaniach 3 kg i większych. Chyba, że gdzieś na wagę sprzedają, ale wątpię, bo akurat ten rodzaj mało chodliwy. Wiem, co mówię:evil_lol: Mogę Ci próbki załatwić, ale za 1,5 tygodnia dopiero.

Posted

[quote name='savahna']

Baaardzo się cieszę z Bridżowego domku:lol: Dobrze by było jak by z Perłą poszedł.....:oops:
[B]Ewelinko[/B] dałabyś radę KROPKA zrobić??:roll: A może [B]INCIU[/B]:oops:[/QUOTE]

Coś mogę ogłosić jutro albo dziś w nocy :cool3: Kropek czy szczeniory?

[quote name='emilia2280']
Czy jest tu Ewelinka? chcialam spytac czy mogé dostac jej piékne fotki z dnia imprezy. Tam na pewno sá ladne fotki Lucka i innych psów, tudziez ludzi ;p[/QUOTE]
:oops: wyślę, wyślę tylko ostatanio nie miałam kiedy :eviltong: Lucek ma swój wątek?

Posted

[quote name='ewelinka_m']Coś mogę ogłosić jutro albo dziś w nocy :cool3: Kropek czy szczeniory?

:oops: wyślę, wyślę tylko ostatanio nie miałam kiedy :eviltong: Lucek ma swój wątek?[/QUOTE]

Kropka biorę na siebie, szczeniory zrób jak coś.
I ja też kcę zdjęcia!

Posted

[quote name='Incia']Kropka biorę na siebie, szczeniory zrób jak coś.
I ja też kcę zdjęcia![/QUOTE]
Kropa na kraków robisz? bo ja mogię np warszawkę?

Domku szukają tez 2 takie śliczne kicie, młodziutkie ok 2 miesięczne. Oczywiście chłopu niedaleko psich górek okociła się kocica i chce się kotów jak najszybciej pozbyć, sporadycznie bywa w domu, ma je kompletnie gdzieś, więc kicie są trochę niezbyt ufne.

[img]http://img84.imageshack.us/img84/4748/006psn.jpg[/img]

[img]http://img62.imageshack.us/img62/9915/007bar.jpg[/img]

[img]http://img228.imageshack.us/img228/6325/005vw.jpg[/img]

[img]http://img846.imageshack.us/img846/486/003rip.jpg[/img]

[img]http://img694.imageshack.us/img694/937/002mus.jpg[/img]

[img]http://img217.imageshack.us/img217/9602/001xbp.jpg[/img]

Posted

Fiona umówiona jest na ster.na 11.09.12r. ona była umawiana na Kastora? A co dalej robimy z jej łapką?
Czarna -CZARKA-z Borkowa i jej 5szczeniaczków już u mnie w hoteliku.Będę Was tylko prosić w ogłaszaniu ich ale to potem.

Posted

[quote name='emilia2280']80 zł - bazarek z breloczkami Emilii2280
[/QUOTE]
No wiesz co Emilia, przeca one były dla nas i my je mamy (u mnie łowiecka z czarnym łbem). A że zwierzaki jeszcze skorzystały... Zamiast nas pochwalić, że takie zaradne, to jeszcze od dziadów wyzwała... Wulgarna jakaś... "Nie spodziewałam się tego po Koleżance":cool1:

Posted

[quote name='erka']

Troszkę jeszcze ciągnie na smyczy, ale jest coraz lepiej. Po weekendzie pani obiecała fotki:).[/QUOTE]

Mam taki wypróbowany model szelek który oducza ciągnięcia

TRIXIE Szelki dla psa "Easy Walk" ZA OK 18 zł.

Posted

[quote name='jaanka']Mam taki wypróbowany model szelek który oducza ciągnięcia

TRIXIE Szelki dla psa "Easy Walk" ZA OK 18 zł.[/QUOTE]

W każdych szelkach pies przestaje ciągnąć.

Posted (edited)

[quote name='Incia']Brit premium senior large występuje w opakowaniach 3 kg i większych. Chyba, że gdzieś na wagę sprzedają, ale wątpię, bo akurat ten rodzaj mało chodliwy. Wiem, co mówię:evil_lol: Mogę Ci próbki załatwić, ale za 1,5 tygodnia dopiero.[/QUOTE]

Koło mnie w zool. jest senior ale chyba dla małych ras po 1 kg.

Martwię się o Franię, juz po sterylce, ale wet ja zostawił do jutra w lecznicy na obserwację, bo jakies problemy po narkozie były:(.

Tak , Czarka z Borkowa juz u Miry. Okazało się,ze sunia urodziła wcześniej niż myślałysmy. Jak w końcu dziewczyny namierzyły gdzie ma szczeniaki, to okazało sie,ze maja juz ponad półtora tyg, jedno juz otwiera oczka.

Ewelinka_m , kicie śliczne, jak je ogłosisz z pewnością będa chetni.

Ewab masz rację, dostało sie nam od Emilii za niewinność, za to,że my wszystko dla psiaków , chyba nie ma co sie tak poświęcać na przyszłość:eviltong:.

Edited by erka
Posted

[quote name='ewelinka_m']Coś mogę ogłosić jutro albo dziś w nocy :cool3: Kropek czy szczeniory?

:oops: wyślę, wyślę tylko ostatanio nie miałam kiedy :eviltong: Lucek ma swój wątek?[/QUOTE]

dziéki :)

Lucky ma wátek i owszem:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230540-Lucky-cocker-spaniel-szczésciarz-jest-w-DT-teraz-szuka-domu!?p=19500312#post19500312[/URL]

a ta mam kicia to moze tez já wysterylizowac?

Posted

[quote name='ewab']No wiesz co Emilia, przeca one były dla nas i my je mamy (u mnie łowiecka z czarnym łbem). A że zwierzaki jeszcze skorzystały... Zamiast nas pochwalić, że takie zaradne, to jeszcze od dziadów wyzwała... Wulgarna jakaś... "Nie spodziewałam się tego po Koleżance":cool1:[/QUOTE]

aaaaaaaaaaahahaa. to taki bazar to dobrze. jak miédzy sobá i w rodzinie zostaly, tylko ze sprzedane a nie rozdane. to sié nazywa zaradnosc! odsprzedawac odbiorcom prezenty hahaaaaa. ten jeden na dogo z mojá d*** Wam podarujé, a nuz komus sié spodoba dostatecznie i hojnie za niá zaplaci :)

a za niewinnosc Erko, to nie ma chyba takiej mozliwosci z Wami. korupcja w koncu, nie?

Posted

[quote name='erka']Emilia, to chyba raczej antykorupcja, bo prezenty przeznaczyłysmy na psiaki:evil_lol:.[/QUOTE]

Ja już się przyzwyczaiłam, że w naszym kraju dobroczynność jest postrzegana jako rzecz wręcz niemożliwa. Niestety wiele osób stara się dostrzec w tym drugie dno:cool3:.

Posted

jakbyście miały jakichś chętnych na szorściaki to w schronie jest taka nieduża Klara - niestety znam jej historię:( nie miała latwego życia, była wiązana do kaloryfera, bo nikt dla niej nie miał czasu i sunia z nudow gryzla co popadlo:( Sunia była wychowana z dzieckiem...
Klara jest nieduża - za kostkę, lecz grubaśna, wysterylizowana (ja dawałam jej "właścicielce" talon dawno temu)...Klara ma ok. 7 lat...

[IMG]http://img207.imageshack.us/img207/4783/dsc03888s.jpg[/IMG]

[IMG]http://img834.imageshack.us/img834/7599/dsc03902or.jpg[/IMG]

Posted

byłam i widziałam te szczeniaki owczarka, fakt mama jest owczarkiem krótkowłosym a tata nieznany, przeskoczył przez płot bo ludzie mieli drewniany i sunia w pierwsza cieczke zaszla w ciaze... czyli sama jest jeszcze młodziutka... może uda mi się załatwić i przekonać ludzi na sterylke.

a co do szczeniakow, sa na prawde fajnusie, 2 sunie ok 2,5-3 msc, nie zaszczepione, nie odrobaczone, maja pchly bo strasznie sie drapia, Pani chce je wydac jak najszybciej bo duzo jedza i kosztuja sporo.
maja duzo w owczarka, zdjec nie zrobilam, bo nie mialam jak.