divia_gg Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Linssi jeszcze nie umuwiona, bo trzeba sie zorganizowac. Zalezy od tego kiedy nam bedzie pasowalo:) Quote
ewelinka_m Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Ania konkretnej daty nie ma...jak złapiemy to i sterylka będzie :) Quote
Linssi Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 A to ok. Po niedzieli jestem do dysypozycji :) Quote
divia_gg Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Ołkej, U mnie odpada pon i sroda, bo mi sie zachcialo uczyc;) No i przyszlym tyg tez czwartek odpada...No to sie zgadamy - zostaje wtorek i piatek lub sobota:) Ale z sobote moze byc problem ze sterylka - choc jakby akcja z rana miala miejsce i sie udala to moze by sie udalo:) Quote
Linssi Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Ja jestem wolna tylko w ciagu dni roboczych na miejscu tutaj. W piatek wieczorem zazwyczaj wyjezdzam. Quote
divia_gg Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 No to zostaje wtorek lub chyba ze odlozymy na jeszcze przyszly tydzien.Bo ona jeszcze cieczki nie powinna miec na dniach wiec na spokojnie mozna poczekac. A moze w tym czasie dla malucha by sie cos znalazlo... No i sprobujemy dograc wszytsko z gabinetem. Quote
Roszpunka Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Jeżeli będzie potrzebna moja pomoc, proszę o PW :) Quote
divia_gg Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Roszpunka']Jeżeli będzie potrzebna moja pomoc, proszę o PW :)[/QUOTE] dzieki kochana:) No trzeba zrobic oblawe. To narazie bylybysmy we 4;) Quote
wegielkowa Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='divia_gg']dzieki kochana:) No trzeba zrobic oblawe. To narazie bylybysmy we 4;)[/QUOTE] W nocy ok23tej też sie piszę z Wami. To potem którąś zabiorę na spacer do Ameliówki. Roszpunka dzwoń, jeśli to ma być w nocy. Quote
Roszpunka Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='wegielkowa']W nocy ok23tej też sie piszę z Wami. To potem którąś zabiorę na spacer do Ameliówki. Roszpunka dzwoń, jeśli to ma być w nocy.[/QUOTE] Nie ma sprawy. Na wycieczkę z Tobą na Ameliówkę też mogę się wybrać. Quote
emilia2280 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='divia_gg']Nic nie pokrecilas;) dzieki wielkie. Suczka tam juz jakis czas mieszka, kiedys o niej pisalam;) Probowano ja zlapac na sterylke niestety bez powodzenia i drugi raz zaciazyla:( Miala 3 szt i zostala jedna dziewczynka. Ma chyba cos kolo 2-3 miesiecy juz podobno...Sterylka umowiona, znaczy zalatwiona finansowo, miejsce po sterylce tez tylko psa trza dostarczyc do gabinetu na prosta. A male..no male niby tez moze tam zostac, tez by potem wysterylizowali, ale szkoda malucha. Noby nie maja zel, ale ona zdziczeje jak matka i bedzie wiodla taki zywot bez kontaktu z czlowiekiem...Szkoda jej. Wiec jakby ktos o jakims szczeniaczkowym tymczasie slyszal to dajcie znac;) bo sunia musi sie nauczyc zycia z czlowiekiem. Malutka bedzie mala, jak mama wydaje mi sie. Ja niby mam miejsce ale mamy duza dzialke z duza iloscia zakamarkow wiec mala moglaby sie gdzies zabarykadowac i by byl problem. Poza tym mnie calymi dniami nie ma w domu, znaczy nie zawsze moge podjesc do rodzicow, wiec odpada...A mala potrzebuje domowego tymczasu jak nic... miron a Ty nie wydales jakis szczyli juz:) Moze by sie przy pozostalych nauczyla zyc z ludziem;) No a wracajac do sprawy suni...No trza ja zlapac i przeniesc na sterylke, Przeniesc bo to na druga str ulicy;) Sedalin chyba mam, musze sie jeszcze upewnic. Zagonic ja tez chyba by bylo gdzie. Tylko trza nam ekipy sprytnej:) Ewentualnie klatka pulapka by moze wchodzila w gre, bo ona nieduza:) Czekam na chetnych. Oczywiscie termin do ustalenia wedle wymagan;)[/QUOTE] Biedna sunia i male scenie. To jak zlapiecie mamé to i malutká zabierzecie? A swojá drogá macie tam tyle lapania tych dzikusów a klatké - lapké macie na stanie czy nie? Moglabym kupic moze? @Andzia - Adolf :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
divia_gg Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Co do klatki pulapki to cos jest w schronie, ale czy sie nada to nie wiem. Co do kupna to z andzią lub erka moze ustalaj zapotrzebowanie. Sama wiesz ze to sprzet wlasciwie czestego uzytku:) No mam nadzieje, ze tak bedzie ze mama na sterylke a male chocby na tymczas. Nie wyobrazam sobie zeby to male samo tam zaostalo, tym bardziej ze strasznie biega za mama i jak tylko sie oddali to sunia szuka i wola. I to samo w druga strone. Ciocia ma sie dowiedziec tam w szpitalu o tymczas, bo u nas poziom zapsienia wiesz jaki jest...:( Quote
Linssi Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Tosca juz drugi tydzien ma obserwatora na allegro z Warszawy. Erko, dzwonil ktos stamtad? czesto jest tak, ze nawet jesli obserwator pojawi sie w pierwszym rzucie ogloszen, to pozniej go juz nie ma. a tu wczoraj odnowilam ogloszenie i znow jest. oby sie odezwal... Quote
Incia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='divia_gg']dzieki kochana:) No trzeba zrobic oblawe. To narazie bylybysmy we 4;)[/QUOTE] Mnie we wtorek też pasuje. Dajcie znać, jakby co. Quote
andzia69 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 jak ktoś ma konto na fb to sobie zobaczcie następnego Mietka, który "z miłości" trzymał psy: [url]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.160392874050361.38583.100002389485392&type=1[/url] [url]http://www.gazetakrakowska.pl/tarnow/461202,rolnik-z-zalipia-oskarzony-przez-animalsow-o-znecanie,id,t.html[/url] Quote
erka Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Linsii, teraz nikt nie dzwonił o Toscę, ale przecież pani z Poznania jest zdecydowana, teraz tylko kwestia transportu, ona też czegoś szuka. Już nie pomożemy suczce z Mostów, sunia nie żyje:(. Ponieważ suniua nadal bardzo źle się czuła, ta kobieta pojechała z nia do weta, który powiedział,ze sunia jest zatruta, nie ma szans z tego wyjść i sunie uśpił:(. Teraz ta kobieta mówi,ze ona przechodziła na podwórko sąsiada, a on wszędzie rozkładał trutki. To już drugi psiak w ostatnich dniach, któremu zbrakło jednego dnia, aby go uratować.:( Quote
miron h Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 A ja się muszę pochwalić, że mam pomoc do opieki nad szczeniakami :D [url]http://www.youtube.com/watch?v=yoq0igpBISc[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=I4wYHAyAJzI[/url] Quote
Agata P Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='erka'] Już nie pomożemy suczce z Mostów, sunia nie żyje:(. Ponieważ suniua nadal bardzo źle się czuła, ta kobieta pojechała z nia do weta, który powiedział,ze sunia jest zatruta, nie ma szans z tego wyjść i sunie uśpił:(. Teraz ta kobieta mówi,ze ona przechodziła na podwórko sąsiada, a on wszędzie rozkładał trutki. To już drugi psiak w ostatnich dniach, któremu zbrakło jednego dnia, aby go uratować.:([/QUOTE] :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( kurcze a może ktoś specjalnie to zrobił,większość ludzi jak zobaczy bezdomniaka to od razu chcą się go pozbyć ,choćby nie wiem jaki był łagodny......ale tego pewnie się już nie dowiemy:shake: Pani z okolic Wałcza szuka psa samca tylko ON ,do kojca tz. w nocy w kojcu (ocieplana buda) w dzień duża ogrodzona działka po której by latał. Ma nie być agresywny,ale odstraszać wyglądem i szczekaniem ,w domu jest 2 dzieci 6 i 13 lat i pies mamy coś takiego ?? Quote
erka Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 AgataP, nawet, jakby było, to jest zachodniopomorskie, nie możemy znaleźc transportu do Poznania, a co dopiero tam . [B][COLOR=darkorchid]Wpłynęło 200 zł na nasze psiaki od jkp, bardzo serdecznie dziękujemy![/COLOR][/B]:Rose::iloveyou: [COLOR=black]Tym samym dług zmniejszył się do 1247,19 zł.[/COLOR] Quote
Agata P Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='erka']AgataP, nawet, jakby było, to jest [B]zachodniopomorskie[/B], nie możemy znaleźc transportu do Poznania, a co dopiero tam . [/QUOTE] ups:oops: wydawało mi się ,że ten Wałcz gdzieś bliżej .Dostałam pytanie z ogłoszenia jeszcze o Orlena ,a jego przecież nie ogłaszałam tak daleko (Kraków i Katowice tylko):roll: Quote
savahna Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 O Boshe.....:-(:-(:-( To ta sunieczka co ogłaszłyśmy jako Negri.....:shake: [U]Agatka[/U], ja jestem na watku z kujawsko -pomorskiego. Może tam zaproponujesz. dziewczyny pewnie coś wynajdą....Szkoda domku by było..... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/205304-Uzbiera%C5%82am-troch%C4%99-tymczas%C3%B3w-prosz%C4%99-o-pomoc-w-znalezieniu-domk%C3%B3w/page57"]http://www.dogomania.pl/threads/205304-Uzbiera%C5%82am-troch%C4%99-tymczas%C3%B3w-prosz%C4%99-o-pomoc-w-znalezieniu-domk%C3%B3w/page57[/URL] Tylko,że Kaja chyba po weekendzie dopiero b ędzie.... Ale jeszcze jeden watek jest. Dziewczyny pomagaja gościowi który ma na posesji pełno psów,facetowi grozi komornik, psy moga lada dzień stracic dom.... może stamtąd by cos się znalazło....Rejon zachodniopomorskie..... [url]http://www.dogomania.pl/threads/210665-Psy-z-Krzykos%C3%B3w-za-chwil%C4%99-mog%C4%85-straci%C4%87-dom[/url] Quote
Agata P Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='savahna']O Boshe.....:-(:-(:-( To ta sunieczka co ogłaszłyśmy jako Negri.....:shake: [U]Agatka[/U], ja jestem na watku z kujawsko -pomorskiego. Może tam zaproponujesz. dziewczyny pewnie coś wynajdą....Szkoda domku by było..... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/205304-Uzbiera%C5%82am-troch%C4%99-tymczas%C3%B3w-prosz%C4%99-o-pomoc-w-znalezieniu-domk%C3%B3w/page57[/URL] Tylko,że Kaja chyba po weekendzie dopiero b ędzie.... Ale jeszcze jeden watek jest. Dziewczyny pomagaja gościowi który ma na posesji pełno psów,facetowi grozi komornik, psy moga lada dzień stracic dom.... może stamtąd by cos się znalazło....Rejon zachodniopomorskie..... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/210665-Psy-z-Krzykos%C3%B3w-za-chwil%C4%99-mog%C4%85-straci%C4%87-dom[/URL][/QUOTE] ok polecę tam i dam cynk ,dzięki savahnko:smile: Quote
_ogonek_ Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [B]BAZAREK OGŁOSZENIOWY!!![/B] Teksty, pakiety ogłoszeń, FB, rymowanki... [url]http://www.dogomania.pl/threads/216122-Bazar-us%C5%82ugowy-30-og%C5%82osze%C5%84-8-z%C5%82-TEKSTY-RYMOWANKI-do-28.10-g.20-na-Rozii[/url] Zapraszam :) Quote
wegielkowa Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Jesteśmy u Ginn. Siostry Albinkowe z Ameliówki już razem!:sweetCyb::sweetCyb: Quote
andzia69 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='wegielkowa']Jesteśmy u Ginn. Siostry Albinkowe z Ameliówki już razem!:sweetCyb::sweetCyb:[/QUOTE] uffff!!!!!:multi::multi: Quote
Recommended Posts