kizimizi Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 dziewczyny wszystko w porzadku. Wczoraj jamnik poszedł do nowego domku. Byl bardzo wystraszony cala sytuacja, wymiotowal jeszcze w schronie (pozniej w domu tez). Musi isc koniecznie do weta bo jakos dziwnie mu w brzuchu "chlupka". Ponoc w domu jak sie juz oswoil to sie brzuchem do gory wywalil do głaskania ;) Fajna psinka! Wiecej wiesci bede miala pozniej. Tytul mozna zmienic juz. Jamniczek w ds:) Quote
Ingrid44 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 tak na marginesie... Czy wiecie,że kandydat na prezydenta jest mysliwym, zabija dla przyjemności? Czy w kraju, gdzie będzie rządził, jest szansa na zmianę jakiegokolwiek prawa , by zwierzętom bylo lepiej? [FONT="]Koło Łowieckie nr 18 „Ponowa” noszące szczytną nazwę Bialskie Towarzystwo Łowieckie dało się poznać szerszej nie tylko łowieckiej publiczności za sprawą bezkarnego, jak dotychczas, Stefana Karasińskiego strzelającego lisa w sezonie ochronnym, (…) a także za sprawą organizowanego w tym właśnie kole nielegalnego polowania zbiorowego z podkładaczem psów dla Marszałka Sejmu Bronisława Komorowskiego.”[/FONT] Quote
marta0731 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='kizimizi'] Wiecej wiesci bede miala pozniej. [/QUOTE] Czekamy, bo tak skąpo z tymi wieściami;) Quote
mamanabank Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 ale tempo, jeszcze się wątek nie rozkręcił a psina już w domu, suuuuper! Quote
kizimizi Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 dziewczyny a moze rownie szybko uda sie pomoc Murzynkowi z watku Leborskiego? Ten jamniczek mieszka w budzie na łańcuchu :( Quote
Ingrid44 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='kizimizi']dziewczyny a moze rownie szybko uda sie pomoc Murzynkowi z watku Leborskiego? Ten jamniczek mieszka w budzie na łańcuchu :([/QUOTE] Niestety , taka malizna na lancuchu :( :( :( Quote
kizimizi Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 PO Świetach zadzwonie do Julusia :) Dowiem sie czy juz wszystko w porządku i czy jeszcze ma ... jajeczka? ;) A to zaległe fotki: Juleczek całą gęba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko mnie kochaj! Quote
marta0731 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Śliczny Maluch:) A on już tak szybko miał mieć kastrację? Quote
kizimizi Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='marta0731']Śliczny Maluch:) A on już tak szybko miał mieć kastrację?[/QUOTE] tak zaraz go ciachną ;) Quote
kizimizi Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 papryka napisał(a):on jest cudowny:))))))))))))) Jest, jest. Musze poprosic o nowe fotki i dodamy an 1 strone :) Quote
papryka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 koniecznie:)))))))))) a to jamnior 12 letni rodzicow:) kiedys tez taki brazowiutki byl:) Quote
kizimizi Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 poznają ciotki tą mordkę? Julek a teraz Misiek ma sie dobrze. Biega sobie po ogródku, nie sprawia żadnych problemów. Z psami sąsiada sie "droczy" -cyt. I pozdrawia wszytskie ciotki :) Quote
kora78 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 dzięki za fotki :) ale on przytył! jaki zadowolony :) już nikt go nie odgania od miski Quote
LadyS Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Super, że jamnior ma dobry dom :) A przytył rzeczywiscie, trzeba pilnowac linii :) Quote
kizimizi Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 i mam nowe foteczki Julka vel misia ;p Dodam pozniej Quote
LadyS Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 kizimizi napisał(a):i mam nowe foteczki Julka vel misia ;p Dodam pozniej Czekamy :) Quote
Karolina,R-rz Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 śliczny jest ten piesiu czemu wszystkie najfajniejsze jamniki sa tak daleko ode mnie do zamoscia mam ponad 400km a wzielabym chetnie od paru dni juz szukam jamnika Quote
evel Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Karolina,R-rz napisał(a):śliczny jest ten piesiu czemu wszystkie najfajniejsze jamniki sa tak daleko ode mnie do zamoscia mam ponad 400km a wzielabym chetnie od paru dni juz szukam jamnika W Zamościu albo okolicach na pewno znalazłby się jamnik do adopcji - jeśli oczywiście zgadzasz się na wizytę przedadopcyjną i podpisanie umowy adopcyjnej, która zawiera m.in. zapis o kastracji psa ;) Quote
kizimizi Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 oj i ja mysle ze nie byloby problemu z znalezieniem psa z Twojej oklicy a jesli nie to transport na cala Polske tez da sie zorganizowac Quote
kizimizi Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 napisalam dzis meila jak sie Juleczek miewa bo myslalm o nim. Czekam na odp. od P. Krzysia Quote
kizimizi Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 a oto Juleczek : czekam na dłuższą relację ale póki co dowiedziałam sie ze ma sie dobrze, rozpasł sie i kooocha piłeczki. Ale coś o tym wiem bo jak był u mnie to też co sie nie dało to turlał i w pysku nosił ;) Nawet jajko :D Quote
kora78 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 wyglada jak baba w ciazy! ale go upasli jajko mowisz??? p.s. pm czyste dawno. pisz o wyjezdzie. chociaz chyba jednak nie jadą, jutro sie okaze. bo boja sie tych zamieszek. Quote
Recommended Posts