Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny wszystko w porzadku. Wczoraj jamnik poszedł do nowego domku.
Byl bardzo wystraszony cala sytuacja, wymiotowal jeszcze w schronie (pozniej w domu tez). Musi isc koniecznie do weta bo jakos dziwnie mu w brzuchu "chlupka".
Ponoc w domu jak sie juz oswoil to sie brzuchem do gory wywalil do głaskania ;) Fajna psinka!

Wiecej wiesci bede miala pozniej.

Tytul mozna zmienic juz. Jamniczek w ds:)

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak na marginesie...

Czy wiecie,że kandydat na prezydenta jest mysliwym, zabija dla przyjemności?
Czy w kraju, gdzie będzie rządził, jest szansa na zmianę jakiegokolwiek prawa , by zwierzętom bylo lepiej?

[FONT=&quot]Koło Łowieckie nr 18 „Ponowa” noszące szczytną nazwę Bialskie Towarzystwo Łowieckie dało się poznać szerszej nie tylko łowieckiej publiczności za sprawą bezkarnego, jak dotychczas, Stefana Karasińskiego strzelającego lisa w sezonie ochronnym, (…) a także za sprawą organizowanego w tym właśnie kole nielegalnego polowania zbiorowego z podkładaczem psów dla Marszałka Sejmu Bronisława Komorowskiego.”[/FONT]

Posted

[quote name='kizimizi']dziewczyny a moze rownie szybko uda sie pomoc Murzynkowi z watku Leborskiego?
Ten jamniczek mieszka w budzie na łańcuchu :([/QUOTE]

Niestety , taka malizna na lancuchu :( :( :(

Posted

PO Świetach zadzwonie do Julusia :)
Dowiem sie czy juz wszystko w porządku i czy jeszcze ma ... jajeczka? ;)
A to zaległe fotki:

Juleczek całą gęba :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tylko mnie kochaj!

• 1 month later...
Posted

poznają ciotki tą mordkę?

Julek a teraz Misiek ma sie dobrze. Biega sobie po ogródku, nie sprawia żadnych problemów. Z psami sąsiada sie "droczy" -cyt.

I pozdrawia wszytskie ciotki :)

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Karolina,R-rz napisał(a):
śliczny jest ten piesiu
czemu wszystkie najfajniejsze jamniki sa tak daleko ode mnie
do zamoscia mam ponad 400km
a wzielabym chetnie
od paru dni juz szukam jamnika

W Zamościu albo okolicach na pewno znalazłby się jamnik do adopcji - jeśli oczywiście zgadzasz się na wizytę przedadopcyjną i podpisanie umowy adopcyjnej, która zawiera m.in. zapis o kastracji psa ;)

• 10 months later...
Posted

a oto Juleczek :

czekam na dłuższą relację ale póki co dowiedziałam sie ze ma sie dobrze, rozpasł sie i kooocha piłeczki. Ale coś o tym wiem bo jak był u mnie to też co sie nie dało to turlał i w pysku nosił ;)
Nawet jajko :D

Posted

wyglada jak baba w ciazy! ale go upasli
jajko mowisz???

p.s. pm czyste dawno. pisz o wyjezdzie. chociaz chyba jednak nie jadą, jutro sie okaze. bo boja sie tych zamieszek.