Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja zrobiłam ogłoszenia na:
allegro.pl
sprzedasz.pl
gumtree.pl
ojej.pl
eoferty.pl
kupiepsa.pl
adopcje.org
adopcjapsa.pl
ale.gratka.pl
hodowcy.com.pl
adin.pl
olx.pl
kupsprzedaj.pl
nasipupile.pl
petworld.pl
mojpupil.pl
psydoadopcji.pl

Jest jeszcze na GoldenLine, Facebook'u

EDIT: Przydałoby się więcej lepszych zdjęć...

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teqquila napisał(a):
papryka mnie sprowadziła na watek , niestety mimo chęci nie mogę małego wziasc na DT , podniosę malucha na wieczór

dziekuje za pojawienie sie:)

Posted

Jestem na wezwanie papryki
.... koejna bida no nic tylko wyć. To już 2 pies dzisiaj któremu pomoc potrzebna od zaraz. Moze jednak ktoś weżmie jamniczka? Dużo osób lubi jamniki.... Ja nie jestem w stanie pomóc małemu :(

Posted

ladySwallow napisał(a):
Ja zrobiłam ogłoszenia na:
allegro.pl
sprzedasz.pl
gumtree.pl
ojej.pl
eoferty.pl
kupiepsa.pl
adopcje.org
adopcjapsa.pl
ale.gratka.pl
hodowcy.com.pl
adin.pl
olx.pl
kupsprzedaj.pl
nasipupile.pl
petworld.pl
mojpupil.pl
psydoadopcji.pl

Jest jeszcze na GoldenLine, Facebook'u

EDIT: Przydałoby się więcej lepszych zdjęć...

wielkie wielkie dzieki.

Moze zdazymy przed pseudo.

Posted

byłaby możliwość dowiezienia Julka do Krakowa? Po wstepnych pertraktacjach z moim mezem wyglada na to, ze moglby u nas troche pomieszkac - DT. Nie mamy innych psow, tylko szczurzyce. Mieszkanie w bloku, oboje pracujemy, wiec wiekszosc dnia musialby byc sam, ale to chyba lepsze niz schron.

Posted

Zuzaneczka napisał(a):
byłaby możliwość dowiezienia Julka do Krakowa? Po wstepnych pertraktacjach z moim mezem wyglada na to, ze moglby u nas troche pomieszkac - DT. Nie mamy innych psow, tylko szczurzyce. Mieszkanie w bloku, oboje pracujemy, wiec wiekszosc dnia musialby byc sam, ale to chyba lepsze niz schron.

SUPER:) mysle ze na transport uzbieraloby sie bez problemu:))))))) jejku byloby pieknie:)

Posted

Zuzaneczka napisał(a):

Byłoby super, dla niego to szansa, żeby jednak nie trafić do pseudo - a to już wiele. Czyli szukamy transportu do Krakowa, tak?

Posted

Ile jest z Chorzowa do Gliwic? Stamtąd jeździ bonsai_88 do Krakowa bardzo często.. Może udałoby się dowieźć jej psiaka, to od razu nie trzeba by było płacić za transport...

Posted

Zuzaneczka napisał(a):

dziewczyny musiałabym sie dowiedziec czy go wydazda.

Posted

kizimizi napisał(a):
dziewczyny musiałabym sie dowiedziec czy go wydazda na dowod bo rozumiem ze przyjazd osobisty odpada.
Nie wiem czy sie na ro zgodzą.

A przepraszam bardzo, na co innego mają go wydać?

Posted

słuchajcie, schron może to czytać
nie wolno tak pisać tutaj
pójdziemy po psa,a jego nie będzie
weźcie to edytujcie

Z Wrocka Do Chorzowa jeździ co tydzień brat Ingrid. Może mógłby zabrać jamniora. A dalej piszecie,że też ktoś jeździ. To trans można skołować darmowy

Posted

kora78 napisał(a):
słuchajcie, schron może to czytać
nie wolno tak pisać tutaj
pójdziemy po psa,a jego nie będzie
weźcie to edytujcie

Z Wrocka Do Chorzowa jeździ co tydzień brat Ingrid. Może mógłby zabrać jamniora. A dalej piszecie,że też ktoś jeździ. To trans można skołować darmowy

Dlatego mówię, że najpierw trzeba coś za darmo spróbować znaleźć.

Posted

dziewczyny mialam dzis tel. w spraiwe Juleczka.
Panstwo z Kwiatonowic (wies kolo Nowego Sacza).

Z rozmowy całkiem ok. Mieli juz jamniczka (15 lat) i bardzo im sie Juleczek spodobal. To ze tak mało wiemy, ze apatyczny nie przeszkadza.Niestety przyjazd odpada.

Juz pisze na malopolskich o wizytę.