LadyS Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Ja zrobiłam ogłoszenia na: allegro.pl sprzedasz.pl gumtree.pl ojej.pl eoferty.pl kupiepsa.pl adopcje.org adopcjapsa.pl ale.gratka.pl hodowcy.com.pl adin.pl olx.pl kupsprzedaj.pl nasipupile.pl petworld.pl mojpupil.pl psydoadopcji.pl Jest jeszcze na GoldenLine, Facebook'u EDIT: Przydałoby się więcej lepszych zdjęć... Quote
kora78 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 kizimizi dużo czasu spędziłą w okolicy jego boksu i co się dało to takie foty mu porobiła następne max do pn przy wyciątganiu spanielka agresywnego Quote
papryka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 teqquila napisał(a):papryka mnie sprowadziła na watek , niestety mimo chęci nie mogę małego wziasc na DT , podniosę malucha na wieczór dziekuje za pojawienie sie:) Quote
asiulek-85 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Jestem na wezwanie papryki .... koejna bida no nic tylko wyć. To już 2 pies dzisiaj któremu pomoc potrzebna od zaraz. Moze jednak ktoś weżmie jamniczka? Dużo osób lubi jamniki.... Ja nie jestem w stanie pomóc małemu :( Quote
kizimizi Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 ladySwallow napisał(a):Ja zrobiłam ogłoszenia na: allegro.pl sprzedasz.pl gumtree.pl ojej.pl eoferty.pl kupiepsa.pl adopcje.org adopcjapsa.pl ale.gratka.pl hodowcy.com.pl adin.pl olx.pl kupsprzedaj.pl nasipupile.pl petworld.pl mojpupil.pl psydoadopcji.pl Jest jeszcze na GoldenLine, Facebook'u EDIT: Przydałoby się więcej lepszych zdjęć... wielkie wielkie dzieki. Moze zdazymy przed pseudo. Quote
furciaczek Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 kizimizi napisał(a): Moze zdazymy przed pseudo. Oby bo zal biedaka ehhh Quote
anita_happy Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 ah te oczy jamnicze...cudne oczy A TAKIE SMUTNE:( Quote
papryka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 oby znalazl sie domek dla Julka...:) trzymam kciuki:) Quote
Zuzaneczka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 byłaby możliwość dowiezienia Julka do Krakowa? Po wstepnych pertraktacjach z moim mezem wyglada na to, ze moglby u nas troche pomieszkac - DT. Nie mamy innych psow, tylko szczurzyce. Mieszkanie w bloku, oboje pracujemy, wiec wiekszosc dnia musialby byc sam, ale to chyba lepsze niz schron. Quote
papryka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Zuzaneczka napisał(a):byłaby możliwość dowiezienia Julka do Krakowa? Po wstepnych pertraktacjach z moim mezem wyglada na to, ze moglby u nas troche pomieszkac - DT. Nie mamy innych psow, tylko szczurzyce. Mieszkanie w bloku, oboje pracujemy, wiec wiekszosc dnia musialby byc sam, ale to chyba lepsze niz schron. SUPER:) mysle ze na transport uzbieraloby sie bez problemu:))))))) jejku byloby pieknie:) Quote
Zuzaneczka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 no to działajcie, ja czekam na informacje :) Jak będzie bezpieczny już na spokojnie będzie można szukać DS. Quote
asiulek-85 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Kazde miejsce inne niż schron to dla niego wyjście. Trzymam kciuki :) Quote
LadyS Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Zuzaneczka napisał(a):byłaby możliwość dowiezienia Julka do Krakowa? Po wstepnych pertraktacjach z moim mezem wyglada na to, ze moglby u nas troche pomieszkac - DT. Nie mamy innych psow, tylko szczurzyce. Mieszkanie w bloku, oboje pracujemy, wiec wiekszosc dnia musialby byc sam, ale to chyba lepsze niz schron. Byłoby super, dla niego to szansa, żeby jednak nie trafić do pseudo - a to już wiele. Czyli szukamy transportu do Krakowa, tak? Quote
LadyS Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Ile jest z Chorzowa do Gliwic? Stamtąd jeździ bonsai_88 do Krakowa bardzo często.. Może udałoby się dowieźć jej psiaka, to od razu nie trzeba by było płacić za transport... Quote
kizimizi Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Zuzaneczka napisał(a):byłaby możliwość dowiezienia Julka do Krakowa? Po wstepnych pertraktacjach z moim mezem wyglada na to, ze moglby u nas troche pomieszkac - DT. Nie mamy innych psow, tylko szczurzyce. Mieszkanie w bloku, oboje pracujemy, wiec wiekszosc dnia musialby byc sam, ale to chyba lepsze niz schron. dziewczyny musiałabym sie dowiedziec czy go wydazda. Quote
Zuzaneczka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Niestety, osobiście nie damy rady przyjechać.:( Quote
LadyS Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 kizimizi napisał(a):dziewczyny musiałabym sie dowiedziec czy go wydazda na dowod bo rozumiem ze przyjazd osobisty odpada. Nie wiem czy sie na ro zgodzą. A przepraszam bardzo, na co innego mają go wydać? Quote
kora78 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 słuchajcie, schron może to czytać nie wolno tak pisać tutaj pójdziemy po psa,a jego nie będzie weźcie to edytujcie Z Wrocka Do Chorzowa jeździ co tydzień brat Ingrid. Może mógłby zabrać jamniora. A dalej piszecie,że też ktoś jeździ. To trans można skołować darmowy Quote
LadyS Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 kora78 napisał(a):słuchajcie, schron może to czytać nie wolno tak pisać tutaj pójdziemy po psa,a jego nie będzie weźcie to edytujcie Z Wrocka Do Chorzowa jeździ co tydzień brat Ingrid. Może mógłby zabrać jamniora. A dalej piszecie,że też ktoś jeździ. To trans można skołować darmowy Dlatego mówię, że najpierw trzeba coś za darmo spróbować znaleźć. Quote
Szarotka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Julek taki maly to moze go ktos przytuli ??:) Quote
kizimizi Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 dziewczyny mialam dzis tel. w spraiwe Juleczka. Panstwo z Kwiatonowic (wies kolo Nowego Sacza). Z rozmowy całkiem ok. Mieli juz jamniczka (15 lat) i bardzo im sie Juleczek spodobal. To ze tak mało wiemy, ze apatyczny nie przeszkadza.Niestety przyjazd odpada. Juz pisze na malopolskich o wizytę. Quote
kizimizi Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 no chyba. Tylko szybko wizyte kolowac i jakos psa wyciagac Quote
Recommended Posts