szaka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Bronia bardzo szybko robi postępy. Nie obyło się bez kilku kłótni między nią i Pyńką... ale to chyba całkiem normalne:) Quote
szaka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 ... i przekaż Broni głaski od jej wiernych kibiców! Kochani, proszę nie czujecie się urażeni słowem "kibice", którego użyłam "karmiąc trola":) ALfaLS, UBOCZE, Sylwia K, Ewatonieja, Polubek, Mada, Pani Grażyna ( z którą tak dobrze rozmawiało mi się przez telefon i żałuję, że nie udało nam się poznać osobiście) i wielu innych z forum- jesteście wspaniałymi osobami, dzięki którym takie połamane kundelki jak Bronka mają szansę. Bardzo dziękuję w imieniu Bronki i własnym:) Quote
polubek Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 urażona ale skąd ale mam nadzieję że kiedyś minę na ulicy małego owocka :loveu: Quote
Sylwia K Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 co za cudowne wieści o Broni:loveu: Szaka dzięki za relację:Rose::Rose: Quote
UBOCZE Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ja też nie jestem urażony. Chodziło mi nie o trolli:angryy:, a o prawdziwych kibiców postępów Broni i wiernych jej fanów...:lol::lol::lol: Szaka, nasze starania nic nie znaczyłyby, gdyby nie znajdowały się dobre dusze, które dają tym bidom domy. Dlatego jeszcze raz Bardzo Ci Dziękujemy!!!:Rose::Rose::Rose: Quote
Mada:) Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Przeczytałam w końcu wątek Arońki i wieści z jej nowego cudnego domu!! Dzięki szaka za wszytskoooo!!! :D Odpisuję szybko, nie rozpisuję się, bo ja teraz mam urwanie głowy z nauką i siedzę NON-STOP nad ksiażkami... Niedługo wakacje, więc pojawię się na DOGO już tak normalnie. ;) Pozdrawiam wszystkich tyskich KIBICÓW!! :) Quote
AlfaLS Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Bardzo jestem ciekawa jak nasza Aronia-Bronka sobie żyje w tej Łodzi? Może jakaś cioteczka coś wie????????? Quote
ewatonieja Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Bronia zyje sobie spokojnie, ostatnio przejeżdżałam koło jej domku i wg, Kasi widziałam Bronkę latająca po posesji, uszy do góry, dziarski krok, co dziwne nawet nie zaszczekała na nas :) Quote
UBOCZE Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Miło czytać takie wieści...:lol::lol::lol: Quote
AlfaLS Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 UBOCZE napisał(a):Miło czytać takie wieści...:lol::lol::lol: ale o fotce to i tak sobie pomarzę ............. Quote
ewatonieja Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 czasem marzenia się spełniają :) sesja na fotelach pozowanie bywa męczące :) pozdrowienia od Bronki Quote
Sylwia K Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 cudne fotki:loveu::loveu::loveu: oby więcej takich adopcji Quote
Mada:) Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Jak sobie pomyślę, jak ona się bała w schronisku to nie wierzę, że to ta sama Arońka na zdjęciach! Świetna jest!! :D Quote
AlfaLS Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Jak to fajnie że nieraz marzenia się spełniają :multi:. Moje bo są fotki i Aronii bo ma fajny domek :lol: Quote
UBOCZE Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Piękna panna!:lol::lol::lol: I w oku widać najwyraźniej błysk...;) Quote
Recommended Posts