Akrum Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 kurcze, faktycznie - już tylko 1% macie przewagi... nadal trzymam za Was kciuki i namawiam dalej znajomych na głosowanie. Quote
pudzian321 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Nie mam konta na fb także napiszę tutaj. Mam prośbę przede wszystkim osobistą ale też tworzę Bezdomniaki to po części także to prośba Bezdomniaków, do użytkowników dogomani i osób biorących udział w wydarzeniu Bezdomniaków dotyczącym głosowania w krakvecie, aby swoją uwagę skupili głównie na głosowaniu i na namawianiu do głosowania innych rodzinę/znajomych itd. Prowadzone dyskusje, które często są dyskusjami zawierającymi silne emocje, do niczego nie prowadzą i niczego w głosowaniu nie zmienią. Zarówno Nasze wydarzenie jak i wydarzenie kotów z Bydgoszczy są ogólnodostępne forum Dogomania jak i forum Kociego Hospicjum również. Na wydarzeniach jak i obu forach pojawiają się wypowiedzi nie do końca na miejscu. Przypominam, że można powiedzieć o jedno słowo za dużo a potem tego żałować. Proponuję aby do końca głosowania wprowadzić quasi "ciszę wyborczą" to znaczy zapraszamy do głosowania ale darujmy sobie inne dyskusje. Także zapraszajcie, głosujcie tym bardziej, że Bezdomniaki od dobrych kilku dni mają pełne ręce roboty i wszyscy cierpimy na chroniczny brak czasu. P.S. To, ze nie posiadam konta na fb nie znaczy, ze nie istnieje. :D Quote
kama210 Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 (edited) to głosowanie to masakra ... ku..a .. obecnie żałuję że nas zgłosiłam w tym miesiącu ... za 2 miesiące może były spokój .. ku..a oprócz zapierdzielania w psich i kocich sprawach trzeba sie dwoić i troić aby zyskać chociaż jeden głos od znajomych czy rodziny .. nie ukrywam że nie mam na to czasu ..latać po ludziach i każdemu z osobna tłumaczyć .. ONI chcą głosować .. ale mają z tym problem co niektórzy ... np. mój wujek który już raz nam pomógł w transporcie kocy dla psów z wysypiska chciał zagłosować .. ALE DUPA .. link aktywacyjny mu nie doszedł na @ .. znajomi wiedzą co robię i jak zasuwam ..zresztą już się niektórzy użalają nade mną .. i mają rację ..bo od tych ponad dwóch lat moje życie zmieniło się diametralnie .. za bardzo sie zaangażowałam kosztem swojego życia osobistego ..i pracy nie wspomnę .. ................................................. i dziś dostałam linka pewnego ..sobie poczytałam .. POZDRAWIAM .. TYCH CO SIEDZĄ SOBIE I KOPIUJĄ .. ZAZDROSZCZĘ .. tez bym sobie posiedziała cały dzien i odświeżała i kopiowała co tam mi się nie podoba ... ................. MAM dośc tego głosowania .. WSZYSTKIM [B]dziękuję wszystkim za głosy i poparcie .. [/B] może się nam uda .. ale jakoś wiara mi już przechodzi .. tyle zasuwania , pisania , próśb .. Edited July 28, 2012 by kama210 i znowu te literówki ..hmmmmmmmmmmmmmm Quote
sybil Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Proście znajomych o głosy. Dziś zdobyłam 3 z psio-łąkowych znajomości. Dziewczyna obiecała też poprosić znajomych na FB o zarejestrowanie i głos na bezdomniaki. Kurza twarz, musi się udać, choćby 1 głosem :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
kama210 Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 [CENTER][B][SIZE=4]T[/SIZE][SIZE=4][FONT=comic sans ms]OSIA zabrana z Punktu Przetrzymań w Szydłowcu - szcześciara już w nowym domu w Krakowie .. [COLOR=#ff8c00] PROSI O GŁOSY - NA KARMĘ DLA TYCH CO TAM ZOSTAŁY i czekają na swoją kolej ...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][SIZE=4][FONT=comic sans ms] [/FONT][/SIZE][IMG]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/528899_385927254808297_2043126548_n.jpg[/IMG][SIZE=4][FONT=comic sans ms] [/FONT][/SIZE][/CENTER] Quote
sybil Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Po południu było marnie, tylko 14 głosów więcej, teraz jest 19, zawsze to coś Quote
lilith27 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='agaga21']a ja tak sobie czytam wątek "poznajmy się" [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14611&start=6030[/URL] i zastanawiają mnie godziny wpisów. są takie jakby rzuty po 2-3 godziny a potem kilka godzin przerwy i znowu rzut. podejrzewam, że ktoś nabija te głosy...[/QUOTE] też zauwazyłam taką zależność róznica logowań i wpisów kilkuminotowa można poprosić znajomych z pracy o głos rozezłać maile jeszcze dwa dni głosowania Quote
cancer43 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Ręce opadają,wydawałoby się że wspólne głosy dogo i miau powinny wygrać wszystko w abcugach.Próbuje zagłosowac ,przez różne przeglądarki i dostaję informację że z mojego komputera już głos został oddany.NIKT Z NIEGO NE KORZYSTA OPRÓCZ MNIE !!!! kTO W TAKIM RAZIE GŁOSOWAŁ ??? Wysłałam do Krakvetu kilka maili z próśbą o wyjaśnienie - jak na razie beż odzewu Zaczynam szukac wśród znajomych jakiegos hakera. A jeżeli wy nie wygracie to te akcje krakvetu o kant doopy rozbić !!!! Quote
Lemoniada Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='cancer43']Ręce opadają,wydawałoby się że wspólne głosy dogo i miau powinny wygrać wszystko w abcugach.Próbuje zagłosowac ,przez różne przeglądarki i dostaję informację że z mojego komputera już głos został oddany.NIKT Z NIEGO NE KORZYSTA OPRÓCZ MNIE !!!! kTO W TAKIM RAZIE GŁOSOWAŁ ??? Wysłałam do Krakvetu kilka maili z próśbą o wyjaśnienie - jak na razie beż odzewu Zaczynam szukac wśród znajomych jakiegos hakera. A jeżeli wy nie wygracie to te akcje krakvetu o kant doopy rozbić !!!![/QUOTE] Spróbuj wyczyścić ciasteczka i zagłosować jeszcze raz, najlepiej z IE. Oby się udało, każdy głos bezcenny! Quote
Marinka Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [B]Dziewczyny, świetnie, że ktoś na fb poruszył ważną kwestię odnośnie głosowania :) Ja również głosowałam wcześniej przez mozillę i portal pokazał mi, że z tego komputera już oddano głos. Myślałam, że wszystko jest ok. dopóki nie przeczytałam wpisu na fb. Oddałam dziś więc wreszcie głos prze Internet Explorer :)...ufff :) Głos 843 :) - to mój głos :)[/B] Quote
agaga21 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 a ja po prostu nie wierzę, że jakaś pani mirosława ma tak duże poparcie jak wspólny kandydat 2 dużych forów. dam sobie rękę uciąć, że głosy są nabijane. Quote
Zofia.Sasza Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='agaga21']a ja po prostu nie wierzę, że jakaś pani mirosława ma tak duże poparcie jak wspólny kandydat 2 dużych forów. dam sobie rękę uciąć, że głosy są nabijane.[/QUOTE] Ja też ni bardzo wierzę, ale to jednak możliwe. Niestety zbieraczki kreujące się na "kocie anioły" mają wielu sympatyków. 63 koty? WOW!!! A ona ma takie małe mieszkanko... No anioł, panie, anioł jak nic. Quote
BasiaD Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Ja też..Ani dudu nie rozumiem takich aniołów...One chyba mają różki, to te zbuntowane..I dlatego nie może im się udać..Podnoszę Szydłowiaki i ściskam paluchy... Quote
abra43 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Trzymajmy kciuki by się udało.:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Marinka Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Takiej różnicy jeszcze nie było - tylko 8 głosów :( Zweryfikujcie proszę, czy faktycznie oddaliście głos - głosujcie przez IE Quote
Recommended Posts