*Gajowa* Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Cyganek czule się doskonale, humor mu dopisuje, apetyt też. Jak mu niosę miskę to idzie obok mnie i wykonuje piruety - bardzo zabawnie to wygląda. Jest bardzo zaprzyjaźniony z Gają, bawią sie ganiają razem przy płocie. Cyganek bardzo lubi zabawy w piłkę i patyczek. Trochę trudno mi się z nim bawić bo Afra /belgijka/ też szaleje za piłką i patykiem, a więc dochodzi do mało poważnych spięć między nimi. Cyganek jest szybszy i zabiera jej rzucane przedmioty. Quote
anielica Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 No to nieźle, jak na struszka, nieźle :evil_lol: Quote
*Gajowa* Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 A piłka jest duża, prawdziwa do siatkowki jak 1/3 Cyganka -tylko słabo napompowana. Fajnie wygląda jak niesie ją w pysku... szkoda, że nie mam aparatu. Quote
anielica Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Moża asiaf1 podczas odwiedzin Cyganka zrobi jakieś fotecki... Quote
asiaf1 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 anielica napisał(a):Moża asiaf1 podczas odwiedzin Cyganka zrobi jakieś fotecki... Dziewczyny bardzo chętnie bym zrobiła ale mam problem z dojechaniem. Dziś mam adopcję psiaków z Otrębus i tam będę do końca dnia a jutro muszę pomieszkać w domu bo już mój stary tego nie zdzierzy:angryy: Bardzo Was przepraszam postaram się w przyszłą sobotę Quote
*Gajowa* Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Cygankowi jest przykro, że ciocie go nie odwiedzają :-( ... Quote
asiaf1 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 *Gajowa* napisał(a):Cygankowi jest przykro, że ciocie go nie odwiedzają :-( ... ciociu Gajowa nie mów tak, poprawimy się obiecuję Quote
anielica Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 ja bym odwiedziła, tylko czemu tak jestem daleko :-( mogę tylko z daleka pomóc - ma aukcyjkę na allegro i nazbierałam trochę pieniążków na hotelik przez bazarek... dla Cyganka... Quote
Tiger Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Cyganek w podskokach biegnie na pierwszą stronę ......:lol: Czy ktoś ulituje się nad żwawym steruszkiem i podaruje mu dom na te ostanie lata???? Quote
Tiger Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 I jeszcze raz dzisiaj , tym razem na dobranoc Cyganek się przypomni ciotkom.......... Może ktoś potrzebuje wiernego przyjaciela - staruszka ? Quote
katarzynka30 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Kochany Czarnuszek nadal czeka na domek Quote
*Gajowa* Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Dzisiaj Cyganek nie popisał się - zaatakował Liskową. Potarmosili sie trochę, zdjęłam kurtkę i rzuciłam na nich, pomogło rozeszli się każde w swoją stronę. Przyczyną bezpośrednią była miska, którą postawiłam w kojcu dla Liskowej, a Cyganek już właśnie swoją zjadł /je błyskawicznie/. Lisunia podchodziła właśnie do drzwi kojca, gdy Cygenek do niej doskoczył. Myślę, że odbił sobie za niewpuszczanie do budy i na ganek . Quote
Tiger Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Taki dystyngowany starszy pan i zaatakował damę ??? no nie... Wstyd Cyganku !!!!! Musiała mu nieźle podpaśc ..... Ciekawe czy ta "sprzeczka" coś zmieni i czy Cygan będzie w końcu wpuszczany do budy..........:cool3: Quote
*Gajowa* Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Od dawna mieszkają oddzielnie, każde ma swój kojec i budę. Tylko pierwsze dni spędzili razem tzn. Liskowa w budzie a Cyganek obok na podeście drewnianym z kocykiem i poduchą. Ale zamykam tylko na noc - cały dzień psiaki biegają wolno. Quote
Tiger Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 *Gajowa* napisał(a):Od dawna mieszkają oddzielnie, każde ma swój kojec i budę. Tylko pierwsze dni spędzili razem tzn. Liskowa w budzie a Cyganek obok na podeście drewnianym z kocykiem i poduchą. Ale zamykam tylko na noc - cały dzień psiaki biegają wolno. Acha....... No to sobie Cygan rychło w czas przypomniał o tym ,że nie został wpuszczony do budy........Na dodatek nie swojej.....:lol: Quote
anielica Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Oj, u Dziadulka nikt nie był cały dzień :shake: A on domku szuka!!! Quote
*Gajowa* Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Miałam nie skarżyć ale Cyganek dziś zaatakował Afrę /dużą sunię ale jeszcze bardzo słabą - ma conajmniej 10 kg niedowagi/. Poszło o patyk - doskoczył do niej, Afra sie przewróciła i zaczęła żałośnie płakać. Cyganek chyba nie lubi babskiego zawodzenia bo zaraz pobiegł sobie jak gdyby nigdy nic się nie stało. Oczywiście żadnych obrażeń nie było... Ma Cyganek charakterek - chyba chciałby rządzić. Quote
anielica Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Oj, Cyganku, bądź grzeczny :shake: Quote
Recommended Posts