malawaszka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Diabołek - sznaucerek mini lub mix :niewiem: ma około 8 lat, nie wiadomo jak długo jest już w Boguszycach w tym ogromnym molochu, gdzie do niedawna psy były latami więzione bez szans na adopcję - to się na szczęście zmieniło, ale nadchodzi ciężki czas dla psów z Ostatniej Szansy - psy już nie należą do BW - należa do Fundacji Ostatnia Szansa i muszą opuścić Boguszyce latem tego roku - im więcej ich opuści schronisko teraz, tym łatwiej będzie potem z całą resztą. Sytuacja jest nakreślona na ogólnym wątku OS - jest tam bardzo ciężko, nerwowo i ciasno... nikomu nie służy pobyt w tym miejscu - ludzie mają wybór - psy nie... http://www.dogomania.pl/threads/131337-Psy-z-Ostatniej-Szansy-Pomoc-wciAE-A-potrzebna Proszę o pomoc dla Diabołka - Wykastrowany samczyk, sznaucer miniaturowy, 8 kilo, zaszczepiony, zaczipowany. Bardzo śmieszny. Chodzi, rozgląda się, podchodzi nieśmiało. Potem postawia główkę do pogłaskania i im mocniej głaszczesz, tym bardziej na Ciebie napiera i szczerzy gębule wielce zadowolony. Z innymi psami ok, ale broni jedzenia, kiedy inny podchodzi - nic dziwnego w takiej gromadzie psów różne odsłony Diabołka: po ogoleniu Quote
malawaszka Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 tak wyglądał niedawno - to najbardziej aktualne zdjęcia, niestety tylko na rękach: PROSZĘ POMÓŻMY MU WRESZCIE OPUŚCIĆ TEN DZIKI TŁUM :modla: Proszę o deklaracje na hotelik, może ktoś dałby mu DT? Quote
malawaszka Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Diabołek przejmuje pieniążki po Koreczku ROZLICZENIA: wpływy 15 zł z bazarku Elitesse który był na kastracje Dropsa, ale zostało 112 zł z mojego bazarku 60 zł Irvier's 20 zł migdalena 30.03 100 zł Katarzyna K. W-wa 250 zł Władysław J. 50 zł ashley e-sznaucery 50 zł Asher 01.04 147 zł bazarek zabawkowy 25 zł Paula Ch. 30 zł kaho 25 zł Izabela29 25 zł Paulina M 50 zł Harnaś z Czartowego Pola 35 zł BrygidaKuźniak 50 zł Czarne Gwiazdy e-sznaucery 06.04 25 zł Pokladziu 07.04 25 zł Cezary K. SUMA WPŁYWÓW: 1094 zł wydatki: hotel 195 zł fryzjer 40 zł __________________ Diabołek już w domu 200 zł DT NINKI z Palucha 150 zł Hotel FRODA z Zamościa (3x50 zł) 245 zł zakup klatki kennelowej dla Julki i kolejnych tymczasów http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1053323174 35 zł odrobaczenie i frontline Dropsa SALDO: 229 zł Quote
Anna_33 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Zaznaczam radosnie watek :-) Bardzo dziekuje za zalozenie. Quote
malawaszka Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 zrobiłam tyle ile umiem, ale beznadzieja - proszę kogoś z polotem o fajniejszy bannerek :modla: Quote
Neonka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Czyli Diabełek jest "tam" gdzie Haśko, dorzucę się na hotelik dla malucha. Quote
malawaszka Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 tak - to chłopak z tego samego "więźnia" Quote
weszka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Diabołek o wielu twarzach :) Skoro Korek podbił hotel i kasa mu niepotrzebna to ja przerzucam swoją deklarację na tą sierotkę. A miałby gdzie pojechać? Może mógłby tam gdzie farciarz Korek? Quote
malawaszka Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 tak własnie po cichutku myslę i może by się udało, żeby się zabrał transportem razem z Haśko dziękuję Wam!!! :Rose: Quote
weszka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 malawaszka napisał(a): dziękuję Wam!!! :Rose: A ja Tobie :p Kciuki za powodzenie! Quote
AMIGA Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 http://img440.imageshack.us/img440/7494/0694384380.jpg Aaaaaaaaaaaaale cudeńko Quote
mala_czarna Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Jestem :) Śmieszny facecik jest. To chyba nawet nie jest maść czarno-srebrna ;) Waszka, ja jak już mówiłam na topiku Korka - skoro Korek w domku, to jeśli finanse pozwolą to też coś dam. Quote
malawaszka Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 jest czarno-srebrna jest :P teraz jest czarno-brudna, ale to się zmieni ;) Quote
zerduszko Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Kochana mordka. Cy go można proponować zamiast Bimsa, czy nie bardzo? Quote
AMIGA Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Pewnie, że można. U nas z hotelu zamiast prawie białego pieseczka poszła czarna Lizunia do wspaniałego domku. Tak więc wszystko jest możliwe Quote
malawaszka Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 zerduszko napisał(a):Kochana mordka. Cy go można proponować zamiast Bimsa, czy nie bardzo? no to jeszcze ja sie wypowiem - można, ale z zaznaczeniem, że nie wiemy czy będzie on takim ideałem jak Bims - przynajmniej na początku :) Quote
zerduszko Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Wyglądem, to oni nie odbiegają, ciekawe właśnie jak z charakterem. Quote
marlenka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Wykastrowany samczyk, sznaucer miniaturowy, 8 kilo, zaszczepiony, zaczipowany. Bardzo śmieszny. Chodzi, rozgląda się, podchodzi nieśmiało. Potem postawia główkę do pogłaskania i im mocniej głaszczesz, tym bardziej na Ciebie napiera i szczerzy gębule wielce zadowolony. Z innymi psami ok, ale broni jedzenia, kiedy inny podchodzi - nic dziwnego w takiej gromadzie psów Taki jest opis pieska. Ja miałam Nuagcika z OS na Dt i ze smycza zero problemów natomiast z zachowaniem czystości był problem , na początku bardzo duzy , z czasem się zmniejszył . A póxniej to juz tylko po złości sikał . Więc myśle ze jakby się znalazło dt dla diabełka to ma szansę szybciutko na domek . Trzeba by było go lepiej poznać . Ja juz niesety nie moge sobie pozwolic nawet na taką maliznę na Dt , a chętnie bym cos przygarnęła . Biję się sama z sobą a na szczescie wygrywa rozsądek :) Quote
malawaszka Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 no ten opis to jest taki wiecie - chwilę pieska dziewczyny z OS widziały i tyle mi podały, ja mialam tez z OS psiaka Hipcia, problemów ze smyczą faktycznie nie było, o sikaniu już w sumie zapomniałam bo Drops znaczy gorzej, ale weźmiemy go do Agi i raz dwa będzie wiadomo jaki jest - z czym sobie radzi a z czym nie, szkoda, że nie ma jak sprawdzić ile czasu on tam siedzi Quote
marlenka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 malawaszka napisał(a):no ten opis to jest taki wiecie - chwilę pieska dziewczyny z OS widziały i tyle mi podały, ja mialam tez z OS psiaka Hipcia, problemów ze smyczą faktycznie nie było, o sikaniu już w sumie zapomniałam bo Drops znaczy gorzej, ale weźmiemy go do Agi i raz dwa będzie wiadomo jaki jest - z czym sobie radzi a z czym nie, szkoda, że nie ma jak sprawdzić ile czasu on tam siedzi Malawaszka czyli co zabieracie Diabełka ??? Do jakiej Agi ??? dzis mi ise strasznie ciężko myśli . Quote
malawaszka Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 marlenka napisał(a):Malawaszka czyli co zabieracie Diabełka ??? Do jakiej Agi ??? dzis mi ise strasznie ciężko myśli . tak zabieramy do hoteliku u Agi_Czarkowianki niedaleko Tarnowskich Gór, tzn zabieramy jak się zmieści teraz do transportu z Haśko :kciuki: Quote
zerduszko Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 marlenka napisał(a): natomiast z zachowaniem czystości był problem , na początku bardzo duzy , z czasem się zmniejszył . Jak duży? ...... Quote
Recommended Posts