malawaszka Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 nasz kochany przystojniak ma szansę na domek - trzymajcie kciuki MOCNO!!!!!! Quote
xmartix Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 trzymamy!! :):) ale jak to salto w tył, jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić :crazyeye::roll: normalnie talent by miał chłopiec :lol: Quote
malawaszka Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 no podobno taki cudak z niego jest!!! Aga opowiadała - ja nie widziałam :lol: Quote
xmartix Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 mój Bulinek (za TM od 2 tyg... ) potrafił na przykład unieść nóżki tylne nad smyczą i przenieść je na drugą stronę, a o tyle to niesamowite, że był prawie jamnikiem a więc długi, i wydawało mi się zawsze że jest niesamowity w tym bo żeby przy długim kręgosłupie tak nogi podnieść??.. :) Quote
malawaszka Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 więcej to mam nadzieję będzie już z nowego domku :) :kciuki: ależ mam stresa Quote
malawaszka Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 ten mały brzdąc MA DOM!!! nie mogę w to aż uwierzyć w ten smutny dzień ten mały okruszek zyskał wspaniałą Rodzinę! Pani napisała do mnie o Dropsa, ale Drops nie nadaje się do miasta więc napisałam o Diabołku - no i Pani się zakochała w samym opisie - już nic nie było ważne - tylko jechać po chłopaka i kochać kochać kochać :lilangel: Bądź szczęsliwy maleńki!!!!!!!:iloveyou: Quote
malawaszka Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 pati_zabrze - po raz kolejny BARDZO Ci dziękuję za przeprowadzenie wizyty przed adopcyjnej szybko i sprawnie :Rose: Quote
AMIGA Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Mimo tego smutnego dnia jednak są wiadomości, które wywolują uśmiech i radość. Takie jest życie. Cieszymy się więc bardzo, bardzo, że Diabołek vel Aniołek tak szybko znalazł swój kochający domek Quote
zerduszko Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 malawaszka napisał(a):ten mały brzdąc MA DOM!!! nie mogę w to aż uwierzyć w ten smutny dzień ten mały okruszek zyskał wspaniałą Rodzinę! Pani napisała do mnie o Dropsa, ale Drops nie nadaje się do miasta więc napisałam o Diabołku - no i Pani się zakochała w samym opisie - już nic nie było ważne - tylko jechać po chłopaka i kochać kochać kochać :lilangel: Bądź szczęsliwy maleńki!!!!!!!:iloveyou: Waszka, jak Ty to robisz?? :Cool!: Quote
malawaszka Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 to samo się jakośtak... aż się boję bo takie fajne rzeczy ściągają za sobą lawinę.... niefajnych :oops: Quote
malawaszka Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Hipcio [FONT=Verdana]jak Pani widzi imię się już znalazło, nasz Hipcio jak leży na brzuszku to naprawdę wygląda jak taki maleńki hipopotamek i tak już zostało :)[/FONT] [FONT=Verdana]Wczoraj byliśmy u weterynarza trochę było strachu, Hipek ma drożdżycę uszu - dostaliśmy maść i kropelki więc się z tym uporamy, na szczęście przestało padać można wychodzić na dłuższe spacery i powoli poznawać wszystkie nowe kąty i krzaczki no i oczywiście stracić trochę sadełka...[/FONT] [FONT=Verdana]Buziaki są już rozdawane na prawo i lewo... fajnie mieć znowu w domu takiego małego bąbla.[/FONT] hihihih Diabołek został Hipciem :) jak mój ex tymczasowicz też z OS Hipek :lol: co za zbieg okoliczności co? :) ależ on ma fajny domek :laola: Quote
AMIGA Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Hurrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, super:sweetCyb::cool2::laugh2_2::cunao: Quote
sybil Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Widać Hipcio to szczęśliwe imię:lol:. Może by tak wszystkich sznupiastych chłopaków w potrzebie nazywać, chociaż przejściowo "Hipkami":evil_lol:? A nuż trochę szczęścia spłynie też na nich? Haśko też na "H", więc kto wie, może jakaś wrażliwa kobieta przygarnie starszego pana;) Quote
malawaszka Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 ojj nie wiem nie wiem bo Hipek Pierwszy sprawia/ł trochę problemów nowej Pani - musiała z behawiorystą się spotykać, ale kochana jest i się nie poddaje i pracuje nad gagatkiem :) Quote
magdola Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 kurcze....zgubilam wątek, a tu takie wiadomości.....!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
weszka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Oooooo!!! A ja tu dawno nie byłam i nie widziałam! Ale superowo się złożyło! Powodzenia Hipku! Quote
Recommended Posts