Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mój Bulinek (za TM od 2 tyg... ) potrafił na przykład unieść nóżki tylne nad smyczą i przenieść je na drugą stronę,
a o tyle to niesamowite, że był prawie jamnikiem a więc długi, i wydawało mi się zawsze że jest niesamowity w tym bo żeby przy długim kręgosłupie tak nogi podnieść??.. :)

Posted

ten mały brzdąc MA DOM!!! nie mogę w to aż uwierzyć

w ten smutny dzień ten mały okruszek zyskał wspaniałą Rodzinę!
Pani napisała do mnie o Dropsa, ale Drops nie nadaje się do miasta więc napisałam o Diabołku - no i Pani się zakochała w samym opisie - już nic nie było ważne - tylko jechać po chłopaka i kochać kochać kochać :lilangel:

Bądź szczęsliwy maleńki!!!!!!!:iloveyou:

Posted

Mimo tego smutnego dnia jednak są wiadomości, które wywolują uśmiech i radość. Takie jest życie.
Cieszymy się więc bardzo, bardzo, że Diabołek vel Aniołek tak szybko znalazł swój kochający domek

Posted

malawaszka napisał(a):
ten mały brzdąc MA DOM!!! nie mogę w to aż uwierzyć

w ten smutny dzień ten mały okruszek zyskał wspaniałą Rodzinę!
Pani napisała do mnie o Dropsa, ale Drops nie nadaje się do miasta więc napisałam o Diabołku - no i Pani się zakochała w samym opisie - już nic nie było ważne - tylko jechać po chłopaka i kochać kochać kochać :lilangel:

Bądź szczęsliwy maleńki!!!!!!!:iloveyou:

Waszka, jak Ty to robisz?? :Cool!:

Posted

Hipcio
[FONT=Verdana]jak Pani widzi imię się już znalazło, nasz Hipcio jak leży na brzuszku to naprawdę wygląda jak taki maleńki hipopotamek i tak już zostało :)[/FONT]
[FONT=Verdana]Wczoraj byliśmy u weterynarza trochę było strachu, Hipek ma drożdżycę uszu - dostaliśmy maść i kropelki więc się z tym uporamy, na szczęście przestało padać można wychodzić na dłuższe spacery i powoli poznawać wszystkie nowe kąty i krzaczki no i oczywiście stracić trochę sadełka...[/FONT]
[FONT=Verdana]Buziaki są już rozdawane na prawo i lewo... fajnie mieć znowu w domu takiego małego bąbla.[/FONT]

hihihih Diabołek został Hipciem :) jak mój ex tymczasowicz też z OS Hipek :lol: co za zbieg okoliczności co? :)

ależ on ma fajny domek :laola:

Posted

Widać Hipcio to szczęśliwe imię:lol:. Może by tak wszystkich sznupiastych chłopaków w potrzebie nazywać, chociaż przejściowo "Hipkami":evil_lol:? A nuż trochę szczęścia spłynie też na nich? Haśko też na "H", więc kto wie, może jakaś wrażliwa kobieta przygarnie starszego pana;)

Posted

ojj nie wiem nie wiem bo Hipek Pierwszy sprawia/ł trochę problemów nowej Pani - musiała z behawiorystą się spotykać, ale kochana jest i się nie poddaje i pracuje nad gagatkiem :)