zerduszko Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 A do Gwiazdora nikt nie zagląda - nie te święta? ;) Quote
malawaszka Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Diabołek ma się świetnie - dziś rozmawiałam z Agą, chłopak już całkiem się odstresował :) lubi siedzieć na krzesle przy stole :) Bawi się z Korkiem, jak coś chce to tańczy na dwóch łapkach :) W domu jest grzeczny i niekłopotliwy :) Komu Aniołka komu komu? Quote
weszka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Kochane psisko! Tyle przeszło i nie straciło radości życia i uroku. Quote
malawaszka Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Wesołych Świąt maleńki :calus: spędzisz je w miłej atmosferze i wśród ciepłych ludzi - hura :) Quote
zerduszko Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Jak tam? Ja go ciągle polecam... ale ludzie jakieś ciemne :shake::shake: Quote
malawaszka Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 czekamy na wizytę u fryca - Diabołek odrobinkę już mniej spuchnięty - dopiero wtedy będą się ludzie o niego bić - jak zobaczą jaki jest sliczny :) Quote
zerduszko Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='malawaszka']czekamy na wizytę u fryca - Diabołek odrobinkę już mniej spuchnięty - dopiero wtedy będą się ludzie o niego bić - jak zobaczą jaki jest sliczny :)[/QUOTE] A kiedy to?? Czekam z niecierpliwością :) Quote
malawaszka Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 jutro zadzwonię i się dowiem - może już będzie po :) wybaczcie nieobecność, ale mam zawaloną kazdą minutkę, ale oby do jutra :mdleje: Quote
zerduszko Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='AMIGA']Malawaszka - sioooooooooooo :mad:;) Sio sio ;) Quote
malawaszka Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 BAZAREK DLA HAŚKO I DIABOŁKA!!!! JUTRO BĘDZIE JESZCZE JEDEN http://www.dogomania.pl/threads/183307-SOCZEWKI-kontaktowe-Optima-FW-moc-3-75dpi-na-sznaucery-do-12-04?p=14444171 Quote
malawaszka Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Diabołek jest AKROBATĄ!!!! Może uda się nakręcić filmik - on robi przewroty!!!!! przewroty do tyłu! :mdleje: opiera się łapkami przednimi o nogę odbija się i robi salto w tył!! :lol: jest super! jest wesolutki, taka radosna iskierka!!! a jak się uda to go dziś nie poznacie!!! Quote
malawaszka Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 no nie mam jeszcze :lol: sama nie mogę się doczekać :) Quote
Recommended Posts