Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pies przedostał się na wybieg dwóch, dużych psów i został zagryziony. nie wiadomo co było powodem - czy za blisko jedzenia podszedł, czy próbował zdominować któregoś. nikt tego nie widział więc już sie nie dowiemy...

ciężko w to uwierzyć i się z tym pogodzić. do psiaka los się w końcu uśmiechnął i taki straszny wypadek musial się przytrafić...:(

Posted

straszny... właśnie przed chwila byłam na interwencji i został zabrany do lecznicy bardzo podobny psiak w podobnym stanie.... jak uda mu się przeżyć to założę wątek i wkleję tu..

Posted

to straszne.
ale...w tym wszystkim dziękuje właścicielce hotelu,że wybrala powiedzenie prawdy,zamiast klamania o nagłej śmierci psa.
Bardzo,bardzo mi przykro....
wyobrażam sobie,co musi czuć wolontariuszka od Dudka:(

Posted

Ale kiedy to sie stało, w nocy? chyba nei bo piszecie dopiero po 12, że za TM.
Kurcze dziewczyny to nikogo nie było w poblizu kto by słyszał? Przecież takie "szarpanie" jest głosne :(

Posted

aga mi zadzwoniła w niedzielę o 22 a na dogo wpisałam dopiero o 12 następnego dnia, na terierkowie napisałam od razu rano. pies zostal prawdopodobnie złapany za szyje (krtań) i nawet jakby chcial piszczeć, szczekać to nie miał jak. drugie obrażenie to byl krwotok wewnetrzny jelit...

Posted

zobaczyłam na watek tego psiaka z padaczką co masz w linku w podpisie. myślałaś żeby zparoponować jego do wyciągnięcia albo już to zrobiłaś? na terierkowie? spora suma od Dudka została...

zresztą ta sunia też by mogła skorzystać z pieniędzy Dudka... obu psiaków szkoda...