Jump to content
Dogomania

Tyskie Weteranki - Abra i Magnatka za TM [*],.. Żegnajcie kochane...

Recommended Posts

Posted

[quote name='magda222']A gdyby ubrać jej kaganiec i obejrzeć rankę?
Może to coś poważniejszego...[/QUOTE]
Ja też myślę, że przydałoby się jakimś cudem rankę obejrzeć... Może rzeczywiście kaganiec potrzebny? Bo może to być coś poważniejszego a może też nic takiego i wystarczyłoby samo przemycie i zabezpieczenie przed języczkiem, który przy lizaniu podrażnia delikatną skórę...

Posted

Widzialam ranke. Wlasciwie nie ma tam nic niepokojacego. Lize sobie jeden suteczek i troszke skorke starla, ale nie ma nic powiekszonego.
Ale nie macalam, tylko zobaczylam.

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/98f0a504469a7359.html"][IMG]http://images39.fotosik.pl/1172/98f0a504469a7359gen.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/90eef9323675789c.html"][IMG]http://images38.fotosik.pl/1196/90eef9323675789cgen.jpg[/IMG][/URL]

Z Rozalką

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/cf3bebd274f944c4.html"][IMG]http://images40.fotosik.pl/1197/cf3bebd274f944c4gen.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='malibo57']Alfa, kochana, będzie ten bazarek?[/QUOTE]
Kochana, zdjęcia już wstawione, kończę wycenę i opisy - jutro będę chciała Ci podesłać do akceptacji... Przepraszam, ze tak długo mi z nim zeszło ale złapałam dodatkową robotę / rachunki za weta mnie wykończą finansowo niedługo :angryy:/ i ciągle brak mi czasu :oops:. Ale mam nadzieję, ze jutro już ruszymy......

Posted

[quote name='malibo57']Alfa, masz zapchaną skrzynkę.[/QUOTE]
Już troszkę oczyściłam ;).

Kochani zapraszam serdecznie na bazarek z darami od[B] Malibo57[/B]. Piękne dary aż się wszystko prosi żeby kupować :lol:. Dochód dla naszych Weteranek. Zapraszamy do kupowanie ale podnoszenie też bardzo, bardzo wskazane ;).
Bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/217211-Super-rzecz!-Dla-psa-i-opiekuna-%29.-Na-Weteranki-do-02.12.11r.-do-godz.-22.00?p=17936364#post17936364[/url]

Posted

[quote name='malibo57']Dzięki, Alfa:loveu:

Dodałaś już tutaj?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/111594-Reklamy-Bazark%C3%B3w?p=17999514#post17999514[/url][/QUOTE]
Już dodane :lol:

Posted

Kochani jutro po południu i w sobotę oraz niedzielę pracuję. Nie mogę w tej pracy wchodzić na dogo - bardzo proszę o czuwanie nad bazarkiem!!!!!! Ja w nocy wszystko będę aktualizowała ale podnoście żeby nie spadł za nisko :lol:.
Link do bazarku w moim podpisie ;)

Posted

[quote name='majku33krakow']100 złoty już doszło alfals?,bo za czerwiec zaległość już zapłaciłem.jeszcze sporo do spłaty,ale powoli ureguluje,moja wina że są braki.[/QUOTE]
Doszło :lol: Wieczorkiem będzie pełne rozliczenie bo już mam wyjaśnioną "hurtową" wpłatę od Grosziwo i mogę jej kasę rozpisywać na nasze konkretne tyszaki :lol:.

Posted

Majku, przepraszam - wczoraj nie miałam netu :shake:. Dziś nadrabiam zaległości :lol:.

Na konto naszych kochanych Weteranek wpłynęło:
- od Randy 30 zł.,
- od Diany79 10 zł.,
- od Ankity 24 zł.,
- od Nikusia 15 zł.,
- od Livki 10 zł.,
- od Agaty51 40 zł.,
- od Majka33kraków 100 zł.,
- od Ma6dy 40 zł.,
- od Magdy222 20 zł.,
- od Tymotei 25 zł.,
- od Grosziwa 20 zł.- deklaracja jednorazowa :lol:,
- od Sabiny02 50 zł./ za dwa miesiące/,
Razem: 384 zł. [B]Bardzo dziękuję za wszystkie wpłaty!!![/B].
9.11.2011r. zapłaciłam za kolejny miesiąc pobytu naszych suczek w Hoteliku / 640 zł./. Dodatkowo pozwoliłam sobie - nie było protestów na wątku Uranka, który ma DS - przenieść ze środków zebranych przez niego na Hotelik całe 440 zł. na nasze suczki. Dzięki temu dziś nasze suczki mają na koncie 737 zł. :multi::multi::multi:

[B]Szczególnie dziękuję Cioteczkom Ankicie i Ma6dzie za przeniesienie swoich deklaracji z Uranka na nasze sunie i Cioteczce Gosziwo za wspomaganie groszem naszych suczek !!! [/B]

[B]Przypominam też o trwającym bazarku dla Weteranek z fantastycznymi darami od Malibo57 :lol:. Zapraszam!!!![/B]

Posted

Na razie na szczęście wszystko u naszych suczek jest w porządku. Ostatnio inne nasze tyszaki tzn. Derunia i Dagusia chorują i to dość poważnie więc jesteśmy w kontakcie z ZuziąM. Na szczęście nasze sunie zdrowe i oby tak było jak najdłużej :lol:.

Posted

[quote name='majku33krakow']a nie można by zmienić tytuł tu na tym wątku?moja wina że taki jest,postaram się szybko wyrównać ten dług,drażniący tytuł jest.zuzia,alfals co wy na to?[/QUOTE]
Majku, ok. coś wymyślę i zmienię ;). Tylko jutro dokładnie policzę ile mi teraz brakuje deklaracji :lol:. Bo Ty na razie spłacasz zaległości a czy mogę liczyć o kasę na bieżąco to nie piszesz. Może określ się jakoś konkretnie że np. teraz na bieżąco będziesz płacił np. 30 czy 50 zł./ albo inną kwotę/ a zaległości to powoli spłacisz? Wiem, że deklaracja 100 zł./m-c jest bardzo wysoka i może być trudno tyle płacić. Wolę mieć od Ciebie mniejszą ale realną deklarację niż obiecane 100 zł. ale tylko obiecane... Bo ja nie mam skąd brać żeby dokładać do Hoteliku a 640 zł. trzeba co miesiąc płacić...

To co ja myślę o zmianie tytułu a Ty o tym ile na bieżąco możesz płacić, ok?

I wtedy tytuł zrobimy taki odpowiadający rzeczywistości, dobra?

Posted

Na konto naszych Weteranek wpłynęło ostatnio:
- od Li1 20 zł. / za dwa miesiące/,
- od kameralnej 10 zł.,
- od NINKI1 60 zł.,
- od Agaty51 40 zł.,
- od Figi33 20 zł. / za dwa miesiące/,
- od Randy 30 zł.,
- od Malibo57 60 zł.,
- od Ankity 24 zł.,
- od Magdy222 20 zł.,
- od Tymotei 25 zł.
Razem: 309 zł. [B]Bardzo serdecznie dziękujemy za wszystkie wpłaty!!!!!![/B]. Dziś przekazałam ZuziM 640 zł. za Hotelik i suniom zostało na koncie 406 zł.

Majku33kraków prosił o zmianę tytułu... Nie bardzo wiem na jaki bo ......

[B][COLOR="blue"]PEWNE deklaracje na Weteranki na dzień dzisiejszy to:
Magda222 20 zł.,
Diana79 10 zł.,
Agata51 40 zł.,
Tymotea 25 zł.,
Livka 10 zł.,
Nikus 15 zł.,
Randa 30 zł.,
Taks 100 zł.,
Li1 10 zł.,
UBOCZE 10 zł.,
Figa33 10 zł.,
Malibo57 60 zł.,
NINKA1 60 zł.,
Sabina02 25 zł.
Ankita 24 zł.
Razem: 449 zł.

Deklaracje do upewnienia się to:
Leyla 100 zł.
Ma6da 20 zł.
Razem: 120 zł. [/B]
[/COLOR]
[B]Czyli nawet gdyby te "deklaracje do upewnienia się" się potwierdziły dalej mamy razem 569 zł. Czyli na chwilę obecną brak nam 71 zł. Jeśli się nie potwierdzą to będzie brak 191 zł. Może ktoś z osób płacących na Derunię (*) zechce przenieść swoją deklarację na Weteranki to brak będzie mniejszy. Jeśli nie to zostają nam bazarki i modlenie się, żeby suczki tylko były zdrowe bo inaczej nie damy rady....To jest 640 zł./m-c ...[/B]
I co ja mam napisać? Jaki dać tytuł? Przecież deklaracje stałe to podstawa!

Teraz z bazarku z darami od Malibo57 będzie ponad 770 zł. Jednak przy tych brakach to na długo nam nie starczy tego zapasu...

Muszę "porozmawiać" z osobami płacącymi na Deri...

Posted

[quote name='Grosziwo']Ja już przenoszę swoją deklarację z Deruni (słoneczko kochane :-(), na Weteranki. Derusia już biega za TM a one tak bardzo w potrzebie.[/QUOTE]
Kochana - na Ciebie zawsze można liczyć!!!!! Bardzo Ci dziękuję!!!!!! I nasze sunie też!!!!!!

Czyli jest:

[B][COLOR="blue"]PEWNE deklaracje na Weteranki na dzień dzisiejszy to:
Magda222 20 zł.,
Diana79 10 zł.,
Agata51 40 zł.,
Tymotea 25 zł.,
Livka 10 zł.,
Nikus 15 zł.,
Randa 30 zł.,
Taks 100 zł.,
Li1 10 zł.,
UBOCZE 10 zł.,
Figa33 10 zł.,
Malibo57 60 zł.,
NINKA1 60 zł.,
Sabina02 25 zł.
Ankita 24 zł.
Grosziwo 15 zł.
Razem: 464 zł.

Deklaracje do upewnienia się to:
Leyla 100 zł.
Ma6da 20 zł.
Razem: 120 zł. [/COLOR][/B]

Posted

może od 50-100zł co miesiąc będę wpłacał?,a jak by zmienić tytuł na:weteranki mają jak w niebie u zuziam.brak20zł.

i dając mi czas do 10 stycznia na wyregulowanie ,czyli dług mój od lipca do grudnia