Jump to content
Dogomania

Tyskie Weteranki - Abra i Magnatka za TM [*],.. Żegnajcie kochane...

Recommended Posts

Posted

[quote name='majku33krakow']może od 50-100zł co miesiąc będę wpłacał?,a jak by zmienić tytuł na:weteranki mają jak w niebie u zuziam.brak20zł.

i dając mi czas do 10 stycznia na wyregulowanie ,czyli dług mój od lipca do grudnia[/QUOTE]

Majku a co zmiana tytułu da?

Brak co najmniej 71 zł co miesiąc a nie 20 zł!

Posted

Kochani podjęliśmy decyzję, ze Magnatka zostanie przeniesiona do innego Hoteliku. Miała tam jechać nasza Mikunia ale ze względu na chorobę musimy z tego pomysłu, przynajmniej na razie, zrezygnować. Mamy miejsce w domowym Hoteliku u Kasi Przystał. Że psiaki mają u Kasi jak w niebie to chyba wszyscy wiedzą.... Zależy nam na tym, żeby Meggi tam pojechała bo to ją przygotuje do adopcji domowej... Będzie też bliżej Tychów i tym sposobem tyskie cioteczki będą mogły zabierać ja np. na akcje adopcyjne... Zresztą sami wiecie, dla staruszki Hotelik domowy to coś dobrego i już.....

Szukamy transportu dla Magnatki. I żeby nie było "pustego" przebiegu chcemy połączyć go z przewiezieniem do ZuziM innego tyszaka - pięknego Rockiego, któremu po odejściu dwóch tyszanek: Dagusi i Deruni postanowiliśmy dać szansę. Przy okazji serdecznie zapraszam na wątek Rockiego: http://www.dogomania.pl/threads/219478-ROCKI-uratujmy-wsp%C3%B3lnie-kolejnego-tyszaka-zza-niebieskich-krat-!!!

Jak ktoś coś usłyszy o transporcie Zgorzelec-Śląsk to prosimy o sygnał.......Tyskie cioteczki już też czegoś szukają......

Posted

10 stycznia 2012 r jak wpłacę 500zł,tzn tak chce zrobić,to zostanie mi 200zł,za grudzień i styczeń 2011/2012 rok i koniec ,ja na czysto będę prowadził swoje.Zostało by 20 zł żeby ktoś wziął i można tytuł zmieniać?

Posted

Na konto naszych Weteranek wpłynęło ostatnio:
- od Diany79 10 zł.,
- od Nikusia 15 zł.,
- od Livki 10 zł.,
- od Leyli 200 zł. / za dwa miesiące/,
Razem 235 zł. Bardzo serdecznie dziękuję za wszystkie wpłaty!!!!!!! Dziś nasze sunie mają na koncie 641 zł. Jutro postaram się rozliczyć na tip top bazarek dla Weteranek i konto suczek jeszcze nam trochę wzrośnie :multi:.

• 2 weeks later...
Posted

:tree1::tree1::tree1: Wszystkim zaglądającym na wątek życzę szczęśliwych i spokojnych Świąt a naszym kochanym czworonożnym przyjaciołom życzę żeby zawsze miały przy sobie kogoś kto je bardzo, bardzo kocha.....:tree1::tree1::tree1:

Posted

magda222 napisał(a):
Zdrowych, spokojnych Świąt wszystkim :tree1:

Przyłączam się do Twych życzeń, Magdo222 :)
I żeby wszystkie nasze psiaki były w ciepłych domach u dobrych ludzi. A dla Abry i Magnatki dodatkowo jeszcze duuużo głasków :)

Posted

Na konto naszych suczek wpłynęło ostatnio:
- od Kameralnej 10 zł.
- z bazarku AlfyLS z darami od Malibo57 773 zł. / wciąż nie wszyskie przesyłki mam potwierdzone ale nie czekam dłużej z rozliczeniem :razz:/
Razem:783 zł.
Dziś Abra i Magnatka mają na koncie 1424 zł.

To wydaje się dużo ale już 8-go będę płaciła za Hotelik 640 zł. a jeszcze będzie do opłacenia podróż Magnatki do domowego Hoteliku......

[quote name='majku33krakow']10 stycznia 2012 r jak wpłacę 500zł,tzn tak chce zrobić,to zostanie mi 200zł,za grudzień i styczeń 2011/2012 rok i koniec ,ja na czysto będę prowadził swoje.Zostało by 20 zł żeby ktoś wziął i można tytuł zmieniać?

Majku napisz proszę wyrażnie czy podtrzymujesz swoją deklarację 100 zł. miesięcznie na Weteranki? Zaległości to jedna sprawa a deklaracje bieżące to sprawa inna... Ja mogę zrozumieć że 100 zł. to dużo bo to jest dużo więc może przemyśl np. zmniejszenie deklaracji na 50 zł. czy 30 zł. ale żeby były pewnie....... Ja wtedy będę wiedziała dokładnie ile jeszcze pewnych miesięcznych deklaracji mi brak... Szczególnie że Hotelik u Kasi jest trochę droższy niż u ZuziM.....

Posted

[quote name='majku33krakow']10 stycznia wpłacam 500zł a 100 pod trzymuje.dziękuje za zmianę tytułu w wątku,alfals jesteś kochana
Trzymam za słowo!!!!!!!!!!:lol:
A czy kochana??????? Eeeeeeeeeeeee chyba nie :evil_lol:

Posted

No i stało się..... Magnatka zmieniła lokum. Od dziś urzęduje u Kasi Przystał w domowym hoteliku.

Meggi kochana sprawuj się dobrze, żeby Kasia nie miała z tobą kłopotów. A my będziemy teraz starannie szukali domku dla Ciebie, takiego na stałe, z Twoim własnym opiekunem :lol:.

Posted

Meggi dzisiaj powolutku doszła do siebie po podróży. Przespała całą noc i praktycznie cały dzień ( rano tylko wyszła na chwilkę do ogódka).
Po południu też ogródek, wróciła do domu - zjadła, obwąchała cały dom i rozwaliła się w kuchni w legowisku. Chwilkę obserwowała ruch ( bo dzisiaj wrócił nasz synek - także troszkę głośniej było niż wczoraj) i zasnęła ;-)
Jutro postaram się kupić szelki ( bo nie mam takiego rozmiaru - Meggi ma dość dużą nadwagę :-) ) i zaczniemy naukę chodzenia na spacery. Sunia dość "ciężko" chodzi, słabiutkie ma te nóżki.
Ogólnie nie bardzo na nas reaguje. Chodzimy kolo niej, siadamy blisko, pogłaszczemy i idziemy dalej. Przyjemności jej to nie sprawia ale nie ucieka tylko obserwuje.

Jutro ma jeszcze taryfę ulgową ale we wtorek chciałabym ją zabrać na szczepienie.
Będzie dobrze ;-)

Posted

[quote name='kasiaprzystał'].......
Jutro ma jeszcze taryfę ulgową ale we wtorek chciałabym ją zabrać na szczepienie.
Będzie dobrze ;-)

i tak trzymać:) super:lol:

Posted

Lidio pamiętam o weterankach jak tylko dostane kasę to wysyłam,tylko nie pisz nic na forum jak dostanę później kasę.ja też chce się długu pozbyć.bo wiem że tyszaki potrzebują kasy,no i chyba mika czy jak tam się nazywa 9sparalizowana suczka potrzebuje nas.

Posted

kasiaprzystał napisał(a):
Meggi dzisiaj powolutku doszła do siebie po podróży. Przespała całą noc i praktycznie cały dzień ( rano tylko wyszła na chwilkę do ogódka).
Po południu też ogródek, wróciła do domu - zjadła, obwąchała cały dom i rozwaliła się w kuchni w legowisku. Chwilkę obserwowała ruch ( bo dzisiaj wrócił nasz synek - także troszkę głośniej było niż wczoraj) i zasnęła ;-)
Jutro postaram się kupić szelki ( bo nie mam takiego rozmiaru - Meggi ma dość dużą nadwagę :-) ) i zaczniemy naukę chodzenia na spacery. Sunia dość "ciężko" chodzi, słabiutkie ma te nóżki.
Ogólnie nie bardzo na nas reaguje. Chodzimy kolo niej, siadamy blisko, pogłaszczemy i idziemy dalej. Przyjemności jej to nie sprawia ale nie ucieka tylko obserwuje.

Będzie dobrze ;-)

Kasiu bardzo dziękujemy za relację :)

Meggi nie ma ważnych szczepień?!

Posted

magda222 napisał(a):
Kasiu bardzo dziękujemy za relację :)

Meggi nie ma ważnych szczepień?!

Gosia nie mogła zaszczepić Meggi wraz z innymi psiakami bo ani ona ani Abra absolutnie nie chciały współpracować z Panią Doktor. A widocznie od tamtej pory nie było innej okazji do zaszczepienia panienek......

Posted

Kasiu bardzo Cię przepraszam za to zaniedbanie.

Czyli to oznacza, że Mika i Abra też nie są zaszczepione...
Powiem szczerze, że dla mnie to jest niewyobrażalne w takim skupisku psów...

ZuziuM kiedy może przyjechać pani doktor i zaszczepić nasze dziewczynki?

Posted

[quote name='AlfaLS']Z tego co pamiętam to Mika była szczepiona....

Zresztą teraz przy chorobie chyba szczepienie Mikusi byłoby niewskazane...

Ale Abra koniecznie musi mieć aktualne odrobaczenie i szczepienie!