Jump to content
Dogomania

Tyskie Weteranki - Abra i Magnatka za TM [*],.. Żegnajcie kochane...

Recommended Posts

Posted

Na konto Weteranek wpłynęło:
- od Leyli 100 zł.,
- od Majku33kraków 100 zł.- rozpiszę to jako dopłatę do października i listopada to będzie czytelniej ;)
Razem 200 zł. [B]Bardzo pięknie dziękujemy!!!!!!!! [/B]. Dziś nasze babcie mają na koncie 878 zł.

Ciekawe czy rozdzielenia już Zuzia dokonała czy na razie ten paskudny śnieg przeszkadza :shake:..........

Posted

[INDENT]zapraszam a raczej WYZWAM KAZDEGO na dramatyczny watek zwierząt z dolnoslaskiej wsi, gdzie w srosku zimy, przy sniegu i minusowej temperaturze zwierzęta sa trzymana na łańcuchu od tak o np. pod drzewem :(

Bez jakiegokolwiek schronienia, bez wody i jedzenia.

[IMG]http://dru.website.pl/zwierzyle/interwencja_listopad/DSC08217.JPG[/IMG]

psy czekaja na dt na cito! jest tez krowa i byk :( zabrano juz maluchy z .... popieliska :( No ręce opadaja a watek ma zaledwie kilka stron, tak malo ludzi o nim wie a te zwierzeta bez naszej wspolnej pomocy zgina.
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/197214-Pilnie-potrzebny-DS-dla-2-krów-i-DT-dla-wielu-psów!"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1972...a-wielu-psów![/COLOR][/URL]!
[/INDENT]

Posted

[quote name='AlfaLS']Ciekawe czy rozdzielenia już Zuzia dokonała czy na razie ten paskudny śnieg przeszkadza :shake:..........[/QUOTE]

Jeszcze sa razem.
Stwierdzilam, ze moze lepiej na razie zeby byly razem, bo mimo, ze juz wchodza do osobnych budek, to moze jednak , jak jest im za chlodno ( np noca ), to sa w jednej budzie i sie przytulaja ???
Tym bardziej, ze nie chca kocy a i te, ktore wieszam na wejsciach do bud, tez zrywaja.
Pozdrawiamy.

Posted

[quote name='AlfaLS']Kotek się już nie miewa :-(. Tosia wczoraj odeszła za TM :-(:-(:-([/QUOTE]

Bardzo przykre...:-(:-(:-( Przeczuwałem, że może być źle, dlatego bałem się pytać pierwszy.
To chyba ta okropna mocznica, która zabrała mi Ksawera, Oćca, Kropcia i naszą najukochańszą kotkę - Ducha...

Trzymaj się, Alfa... Tosia i tak była (i jest!!! - głęboko w to wierzę!) szczęściarą, że w swoim życiu tutaj trafiła pod Twoją opiekę...

Posted

:x-mas:Wszystkim miłośnikom tyszaków życzę wesołych świąt i wszystkiego co najlepsze w nowym roku:tree1: A naszym tyszakom oraz wszystkim innym psiakom, kociakom i innym stworom życzę żeby w tym nowym 2011 roku znalazły swoje ciepłe kąciki i swoich ukochanych opiekunów. Takich na zawsze:tree1:.

Posted

Ciekawe jak tam nasze Weteranki - to były pierwsze święta i pierwszy Nowy Rok, które przeżyły nie "za kratami"......

Na konto naszych starszych pań wpłynęło:
- od Magdy222 20 zł.,
- od Tymotei 25 zł.,
- od Agaty51 40 zł.,
- od Kameralnej 10 zł.,
- od Majku33kraków 100 zł.,
- od Ninki1 60 zł.,
Razem 255 zł. Bardzo gorąco dziękuję wszystkim wpłacającym!!!!!! Dziś Weteranki mają na koncie 1133 zł. Niedługo 640 zł. ubędzie ale i tak nie jest źle :lol:

Zuziu a jak one się zachowują? Wychodzą z budy jak jest zimno i śnieg? Czy siedzą sobie tylko w ciepełku?

Posted

Kolejny raport finansowy;).

Na konto Abry i Magnatki wpłynęło od ostatniego rozliczenia
- od figi33 10 zł.,
- od L1 20 zł. / za dwa miesiące/,
- od Malibo57 60 zł.,
- od Leyli 100 zł.
Razem:190 zł. Bardzo dziękuję wszystkim za wpłaty!!!!!!!!! Razem z tymi wpłatami i po opłaceniu Hoteliku za okres od 9.01. do 8.02.2011r. na koncie Weteranek 683 zł.:lol:

Weteranki kochane co tam u Was ?????????? Zuziu napisz coś.......

Posted

Nic nowego u nas. Zima trzyma, dziewczynki maja sie dobrze.
Probowalam je rozdzielic, ale sie nie udalo. Moze pozniej.
Wczoraj dostaly po wielkiej porcji rosolowej i uwielbiaja je. Musz ekolejne zamowic.
Abra juz mnie nie lapie za nogi na szczescie, bo teraz czesto jestem u nich. trzeba wciaz odsniezac i zbijac lod.
Chyba sie juz do mnie troche zaczela przyzwyczajac.

Posted

Jak ja nie lubię zimy :angryy:
Może teraz jak jest troszkę cieplej to nie będziesz musiała Zuziu tak ciężko pracować bo to rozbijanie zmarzniętego śniegu toż to ciężka fizyczna robota:cool3: A i psiaki będą chętniej wychodziły z budek jak nie będzie aż tak zimno. Podobno do końca stycznia ma być tak troszkę cieplej :lol:.

Jak to dobrze że Abra się uspokoiła :multi:

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie kochane staruszeczki :loveu:. Bardzo jestem ciekawa jak wam się żyje :lol:.

Na konto naszych Weteranek od ostatniego rozliczenie wpłynęło:
- od Randy 30 zł.,
- od Nikusia 15 zł.,
- od Livki 10 zł.,
- od Polubek 10 zł.,
- od Diany79 10 zł.,
- od Magdy222 20 zł.,
- od Tymotei 25 zł.
Razem: 120 zł. [B]Bardzo serdecznie dziękuję za wpłaty!!!!!!![/B]. Dziś nasze Weteranki mają na koncie 803 zł.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='kameralna']Moja stała deklaracja właśnie powędrowała na konto panienek Abry i Magnatki :)[/QUOTE]
Powędrowała i dotarła ;). A więc na konto Weteranek wpłynęło:
- od Kameralnej 10 zł.,
- od Randy 30 zł.,
- od Ninki1 60 zł.,
- od Figi33 10 zł.,
- od Malibo57 60 zł.,
Razem: 170 zł. [B]Bardzo serdecznie dziękuję za wszystkie wpłaty!!!!![/B]. Dziś zrobiłam przelew za Hotelik / od 09.02. do 08.03.2011r. / i Abra I Magnatka maja jeszcze na koncie 333 zł.