Jump to content
Dogomania

Tyskie Weteranki - Abra i Magnatka za TM [*],.. Żegnajcie kochane...

Recommended Posts

Posted

Uaktualnilam tekst w Allegro. Potrzebuje jeszcze miejscowosc gdzie Abra i Magnatka przebywaja (bo zapomnialam :oops:) i dane kontaktowe do ogloszenia -tel i e-mail. Bardzo prosze..

Posted

[quote name='Sabina02']Uaktualnilam tekst w Allegro. Potrzebuje jeszcze miejscowosc gdzie Abra i Magnatka przebywaja (bo zapomnialam :oops:) i dane kontaktowe do ogloszenia -tel i e-mail. Bardzo prosze..[/QUOTE]
Sunie przebywają w Siekierczynie k/ Zgorzelca. A telefon do ogłoszeń to najlepiej do ZuziaM 695 555 221 i mejl do niej: [email][email protected][/email] :lol:

Posted

[quote name='kameralna']A ja zapytam o finanse panienek, jak wyglądają w tej chwili?[/QUOTE]
Raport aktualny będzie wieczorem :lol:. Na 20.10. miały na koncie 543 zł. a będzie więcej :lol:

Posted

[quote name='AlfaLS']Sunie przebywają w Siekierczynie k/ Zgorzelca. A telefon do ogłoszeń to najlepiej do ZuziaM 695 555 221 i mejl do niej: [email][email protected][/email] :lol:[/QUOTE]

Dziekuje!

Oto uaktualnione Allegro:

[URL]http://allegro.pl/abra-i-magnatka-sunie-zapomniane-przez-wszystkich-i1293935229.html[/URL]

Posted

[quote name='kameralna']No nieźle :) Starczy na opłaty?[/QUOTE]

[quote name='kameralna']A konto na Abrę i Magnatkę nadal to samo?[/QUOTE]
Raport finansowy. Przepraszam, że dziś ale wczoraj coś nie mogłam wejść na swoje konto :shake:.
Dla Abry i Magnatki wpłynęło:
- od Leyli 100 zł.,
- od NINKI1 60 zł.,
- z bazarku zrobionego przeze mnie ale z darami od [B]Ranias[/B] 60 zł. Cioteczka Ranias sama pokryła koszty wysyłek żeby było więcej kasy dla psiaków.
- z bazarku zrobionego przeze mnie ale z książkami od Plichy 120 zł.
Razem 340 zł.[B] Dziękujemy wszystkim !!!![/B]

Sabinko allegro super!!!!!!!!!

Dziś nasze weteranki mają na koncie 883 zł. Co wcale nie jest tak dużo jak weźmiemy pod uwagę, ze za hotelik płacimy 640 zł.;). Najważniejsze, ze jesteśmy na plusie :multi:

Kameralna - konto to samo co na początku, nic się nie zmieniło ;)

Wiecie co ? Mam słabość do Magnatki :lol:

Posted

[quote name='Leyla']Slabosc do Magnatki...? czy to cos oznacza???:errrr:[/QUOTE]
Leyla nie przesadzaj - sama wiesz jak skończyła się moja słabość do Dylanki :Dog_run:

Ale Magnatka jest taka fajnie misiowata :loveu:

Posted

[quote name='AlfaLS']Leyla nie przesadzaj - sama wiesz jak skończyła się moja słabość do Dylanki [/QUOTE]

Raczej, jak się zaczęła...:loveu::loveu::loveu:

Ciekawe, jak adaptują się u Zuzi nasze Weteranki...;)

Posted

[quote name='AlfaLS'][B]Leyla nie przesadzaj - sama wiesz jak skończyła się moja słabość do Dylanki[/B] :Dog_run:

Ale Magnatka jest taka fajnie misiowata :loveu:[/QUOTE]
wiem wiem:evil_lol:

Posted

"[quote name='AlfaLS']Raport finansowy. Przepraszam, że dziś ale wczoraj coś nie mogłam wejść na swoje konto :shake:.
Dla Abry i Magnatki wpłynęło:
- od Leyli 100 zł.,
- od NINKI1 60 zł.,
- z bazarku zrobionego przeze mnie ale z darami od [B]Ranias[/B] 60 zł. Cioteczka Ranias sama pokryła koszty wysyłek żeby było więcej kasy dla psiaków.
- z bazarku zrobionego przeze mnie ale z książkami od Plichy 120 zł.
Razem 340 zł.[B] Dziękujemy wszystkim !!!![/B]"

Moja wpłata za listopad już poszła :) Zawsze o te parę grosików więcej.

Posted

Po obserwacji suniek juz jakis czas, moge powiedziec, ze Magnatka znacznie szybciej da sie oswoic i przyzwyczaic do przebywania z czlowiekiem.
Abra jest szczekajaca stale i bardziej stroniaca od czlowieka sunia.
Magi zawsze podchodzi blisko mnie, zeby mnie obwachac.... Abra trzyma sie na odleglosc.
W ogole to w tym tandemie, to Abra rzadzi, a Magi chodzi za nia jak cien. Nawet jak Abra wchodzi do budy, to Magi zaraz za nia leci.
Mysle, ze jak tylko sie zrobi jakies miejsce, to rozdziele dziewczynki. Bedzie duzo latwiej wtedy.
Generalnie sie juz nie boja. Ale i nie podchodza, kiedy jestem u nich. Za to przez ogrodzenie wlasnie Magi bierze smakolyki z reki, Abra nie i musze jej rzucac.
I rzeczywiscie, Magi to taki fajny misiak. Abra .... trudno powiedziec...... lagodna, ale nieufna.

Posted

Dzięki Zuziu za wiadomości. Sunie jak widać różnią się od siebie i to znacznie :lol:. Myślę, ze Twój pomysł z rozdzieleniem jest dobry - na początku a pewno było im łatwiej we dwie ale teraz chyba lepiej się będą socjalizowały osobno......:loveu:

Posted

Konto naszych weteranek troszkę się powiększyło :lol:. Są nowe wpłaty:
- od Rudej Suzi 10 zł.,
- od Kameralnej 10 zł.,
- od Randy 30 zł.,
- od Majku33kraków 50 zł.,
- od Malibo57 60 zł.,
- od Diany79 10 zł.,
- od Figi33 20 zł. - za dwa miesiące.
Razem 190 zł. [B]Pięknie dziękujemy wpłacającym!!![/B] Dziś sunie mają na koncie 1073 zł. ale w poniedziałek pójdzie kolejny przelew za hotelik to zapasy się znacznie zmniejszą ;)

Posted

Wiem od Zuzi, że sunie jeszcze mieszkają razem ale pewnie już niedługo. Dla nich obu chyba będzie lepiej jak zostaną rozdzielone...... Na razie nie sprawiają problemów tylko po co wyciągają te kocyki z budek????????:razz:

Posted

No wlasnie ... po co ???
Zeby jednak na czyms mogly spac, to wlozylam im kwadraty wyciete z grubej puszystej wykladziny dywanowej.....
A i tak je wywlekaja kazdego dnia. Na szczescie w nocy je maja w budkach.
I rzeczywiscie mysle o rozdzieleniu panienek.
Mysle, ze szczegolnie Magnatka predzej sie oswoi. Ona podchodzi odwazniej i jest bardziej zainteresowana.
Natomiast Abra probuje mnie szczypac, kiedy ja chce dotknac..... i szczeka bardzo duzo.