_Goldenek2 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Proszę o jeszcze jeden cud ... [INDENT] Proszę 9 osób o 5 zł miesiecznie dla Bruna [URL="http://www.dogomania.pl/threads/183211-Prosimy-o-wsparcie-dla-BRUNA-z-Boguszyc-jest-miejsce-w-hoteliku-brakuje-tylko-50-zł!?p=15489457#post15489457"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1832...7#post15489457[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
kameralna Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ten Klub jest rzeczywiście wyjątkowy i wspaniale działa :) A czy szanowni Klubowicze mogliby użyczyć trochę swojej pozytywnej energii naszym 2 smutnym szorściakom na odsiadce? Chcemy znaleźć im domy zanim nasaną mrozy i śnieżyce; [url]http://www.dogomania.pl/threads/180104-dwa-Smutasy-czarne-mix-sznaucera-olbrzyma-prosz%C4%85-o-og%C5%82oszenia[/url] Quote
polubek Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 wiecie co mnie się podoba u naszych tyszaków? to to że jest tu zupełnie inna atmosfera niż na innych wątkach, taki błogi spokój zero kłotni i awantur aż się chce tu zaglądać :) Quote
majku33krakow Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 czy nie mozna wpłacic pieniedzy po 09 10 2010? Quote
AlfaLS Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [quote name='majku33krakow']czy nie mozna wpłacic pieniedzy po 09 10 2010?[/QUOTE] Majku można :lol:.Sunie już mają trochę zapasu z bazarków wiec na opłacenie pierwszego miesiąca wystarczy a jak wpłacisz po 9-tym to będzie to ten nasz żelazny zapasik:lol:. Jeszcze tylko Nikuś nam musi napisać coś o kosztach podróży bo mimo, że wie, że czekamy to siedzi cichutko ;). Nikuś odezwij się ale wcześniej zmodyfikuj swoje poprzednie stanowisko :razz: Suniom zostały jeszcze tylko 4 noce w schronisku :multi: Quote
Nikus Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='AlfaLS']Majku można :lol:.Sunie już mają trochę zapasu z bazarków wiec na opłacenie pierwszego miesiąca wystarczy a jak wpłacisz po 9-tym to będzie to ten nasz żelazny zapasik:lol:. Jeszcze tylko Nikuś nam musi napisać coś o kosztach podróży bo mimo, że wie, że czekamy to siedzi cichutko ;). Nikuś odezwij się ale wcześniej [B]zmodyfikuj swoje poprzednie stanowisko[/B] :razz: Suniom zostały jeszcze tylko 4 noce w schronisku :multi:[/QUOTE] Po głębokich przemyśleniach z kosztami transportu zrobimy tak: to co poszłoby na ten transport niech zostanie jako[B] "rezerwa dla tyszaków"[/B]- mamy ich u Zuziam sporo już,nie są to młodzieniaszki a i czasem ktoś wypada z deklaracji..A my z Livką z przyjemnością przejedziemy się do Gosi:razz: Quote
Livka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Tak, tak potwierdzam :) dla nas to prawdziwa przyjemność :) Quote
AlfaLS Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='_Goldenek2']Dobrzy z Was ludzie :)[/QUOTE] Gdzie tam dobrzy - NAJWSPANIALSI !!!!!!!!!!! Choć szczerze mówiąc to nie o taką modyfikację mi chodziło....... Nikuś wiesz o co chodzi, prawda?:razz:. Ale OK. Z takim Wujaszkiem i taką Cioteczką to trudno się wykłócać....A tak z innej beczki to sama też bym się tam chętnie wybrała, oj chętnie...... Ale nic do wiosny trzeba wytrzymać... Quote
Nikus Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Wiem Alfa:razz: ale.....nie dało rady:shake::evil_lol: Quote
Plicha Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Jeszcze tylko 3 dni :multi::multi::multi: mam nadzieję że suńki szybko się odnajdą w nowych warunkach i skorzystają jeszcze z ładnej jesieni i spacerków :) Już się nie mogę doczekać relacji Nikusia i Livki z podróży :cool3: Quote
Enigma79 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Przepraszam, że odpowiadam na PW dopiero teraz. Fantastycznie, że sunie będą miały możliwość poznania życia poza schronem... oby udało się znaleźć DS, cudem byłoby gdyby nie musiały być rozdzielane.... Proszę o dane do przelewu, to wesprę dziewczynki drobną kwotą (30 zł) Quote
AlfaLS Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='Enigma79']Przepraszam, że odpowiadam na PW dopiero teraz. Fantastycznie, że sunie będą miały możliwość poznania życia poza schronem... oby udało się znaleźć DS, cudem byłoby gdyby nie musiały być rozdzielane.... Proszę o dane do przelewu, to wesprę dziewczynki drobną kwotą (30 zł)[/QUOTE] Pięknie dziękujemy za przybycie do nas :lol:. Konto zaraz podeślę na PW i już z góry dziękuję za wsparcie naszych suczek. A ostatnio na ich konto wpłynęło: - od Diany79 38 zł., - od Randy 30 zł., - od Plichy 10 zł. Razem 78 zł. [B]Bardzo dziękujemy za wszystkie wpłaty!!!!!![/B] Dziś Weteranki mają na koncie 763 zł. W piątek zrobię przelew za pierwszy miesiąc hotelikowania a nasze Weteranki mają przed sobą już tylko 3 noce za niebieskimi kratami :multi:. One sobie pewnie tam spokojnie śpią i nawet nie wiedzą że my tu tacy podekscytowani....... Quote
NINKA1 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Cieszę się z Wami a ta atmosfera radosnego oczekiwania udziela się, czekam na tą sobotę jakbym to ja sama jechała na wakacje. Niech już będzie sobota:lol: Quote
AlfaLS Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='NINKA1']Cieszę się z Wami a ta atmosfera radosnego oczekiwania udziela się, czekam na tą sobotę jakbym to ja sama jechała na wakacje. Niech już będzie sobota:lol:[/QUOTE] Niech już będzie!!!!!! Quote
Nikus Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Już coraz bliżej panienki:) w sobotę zrobimy Wam pobudkę:) Quote
AlfaLS Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='Nikus']Już coraz bliżej panienki:) w sobotę zrobimy Wam pobudkę:)[/QUOTE] Myślę, że nie będą miały nic przeciwko temu :lol: Quote
Nikus Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 szczegóły już uzgodnione z Grażyną:) zostało już tak niewiele:) Quote
BonaJ Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Suuuuuuuuuuuuuuper! Udało się:-) Ani przez chwilkę nie wątpiłam:-) Choć na stare latka będzie im trochę lepiej:-) Quote
Plicha Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 No suńki pakujcie się, jutro o tej porze będziecie już w drodze :) Quote
Nikus Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Plicha']No suńki pakujcie się, jutro o tej porze będziecie już w drodze :)[/QUOTE] o tej porze powinniśmy już byc na trawce u ZuziaM:) jeżeli nic się nie "poprzestawia" Wyjazd planujemy na 8.00:) Quote
magda222 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Będę jutro trzymać kciuki, żeby wszystko poszło dobrze :) Quote
Nikus Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 a dzięki :) wsparcie bardzo mile widziane:) Quote
AlfaLS Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Wszyscy będziemy mocno trzymać kciuki i błagamy róbcie zdjęcia - jak najwięcej!!!!!!!! Strasznie jestem ciekawa waszej relacji i tych fotek z pierwszych godzin innego życia dla obu suczek........ Quote
Nikus Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='AlfaLS']Wszyscy będziemy mocno trzymać kciuki i błagamy róbcie zdjęcia - jak najwięcej!!!!!!!! Strasznie jestem ciekawa waszej relacji i tych fotek z pierwszych godzin innego życia dla obu suczek........[/QUOTE] No pewnie..fotki będą....jak tylko wrócę do domu z pracy od razu dam akumulatorki do ładowania:) Quote
Recommended Posts