Jump to content
Dogomania

Bo schronisko o nim zapomniało.... poranione, wygłodzone - Fundacja SOS Bokserom

Recommended Posts

Posted

Z pogaduch nocnych z DT wynika - Drops udawał, że ma depresję.:diabloti:
Ma ochotę na... Tosię :evil_lol: a w chwilach wolnych od uwodzenia gania za piłką !:crazyeye:

i ma w uchu tatuaż... :angryy: rasowy psiak. Będziemy próbowali się dowiedzieć skąd on jest.
Niestety, popuszcza mocz cały czas..

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to ja pisałam wcześniej, że mi się tak wydaję i .....miałam rację!!!!! nawet myślałam o tym żeby ktoś mu sprawdził czy nie ma tatuażu
Trochę jezdze po wystawach, sama mam teraz rasowego boksia, tak na moje oko on wyglądał na czystego.....

Posted

Boże widzisz i nie grzmisz!!!! jak ktoś mógł mu to zrobić????? taki piękny psiak :angryy:
Trzeba koniecznie odnaleźć hodowlę i właściciela - a temu to zrobić to samo co on Dropsowi, albo i gorzej...:mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

[FONT=Calibri] [/FONT][FONT=Tahoma]Jak można ... właściciel powinien ponieść karę za porzucenie psa... [/FONT]
dołożyłam do transportu ile mogłam, mam nadzieję, że to coś pomoże i Dropsik będzie szczęśliwy

Posted

Moi Kochani -doceniam,Wasze zaangażowanie i chęć pomocy , ale boksiu jest oficjalnie pod opieką fundacji SOS-bokserom i pozwólcie,że
działania związane z dotarciem do jego "korzeni" poprowadzimy sami jako opiekująca się nim fundacja.
Znamy już jego pochodzenie ,jesteśmy po rozmowach z hodowcą , na jutro jestem umówiona na rozmowę telefoniczną z włąścicelką jego ojca (rozmawiałam z Nią dziś,ale któciutko,bo jest za granicą -jutro wraca ). Jak zakończy się historia Dropsika -poinformujemy Was z pewnością jak wszystko będzie już ustalone.

Posted

Soema napisał(a):
Dziękujemy :)
z Dropsika się leje.. dosłownie.. ma nieszczelnego siusiaka:oops:
dużo pije... oby to było tylko podziębienie..:roll:

Wymiencie mu uszczelke :evil_lol:

Posted

a jak jego badania krwi??? mocznik i kreatynina? podobno wyszło dobrze -to by nerki wykluczało
Jeszcze nie jest w super kondycji, więc może i przeziębienie, skoro już w hotelu nie posikiwał
A może reaguje tak na stres??? nowy domek, nowi ludzi???
Miał badaną prostatę?

Posted

Takie dobre wieści, zdjęcia na których widać dużą poprawę i na koniec, chyba żeby za dobrze nie było, ten nieszczelny zaworek. Zwróćcie tylko uwagę jaki Drops jest duży (wysoki) przy rezydentce.