Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agasia']Ba! :) A stoiska gastronomiczne na wystawach ciesza sie wielka popularnoscia :D[/quote]
No tak, zgoda. Ale jak zwiedzającym zaserwować jajecznicę lub omlet? Ciężko, oj ciężko by było... A poza tym jeden lubi z cebulką, drugi z kiełbaską, a trzecia z uduszonymi pomidorkami.
Nie, na wystawach nie będziemy robiły stoisk gastronomicznych. Trudno. Zostanie nam baaaardzo droga karkówka, kiełbaska, szaszłyki i co tam jeszcze kto wynajdzie.
Pzdr.

Posted

Jak dla mnie, to te naleśniki chyba zepsuły się; ciasto jakieś takie cieniutkie, bez smaku. Ale z drugiej strony - wiadomo - chcesz dobrego naleśnika, to sobie sama zrób (jak potrafisz, prawda?).
Pzdr.

Posted

[quote name='Agasia']A jak ktos nie jada miesa, pozostaja tylko przejedzone juz nalesniki... :( I zalapanie sie na Asiaczkowe ciasto :D :D[/quote]

Nie zapominaj o moich [B][U][I]urodzinowych cukierkach[/I][/U][/B]

Posted

Z takim jedzonkiem to ja sie jeszcze bardziej "zaokragle" :)

A co do nalesnikow - racja.. i ogolnie moze przez to ze kiedys jadlam je srednio co 2 tyg juz mnie wogole do nich nie ciagnie... :|

Posted

Jak słodko się zrobiło. Zainspirowało mnie to. Chyba coś upiekę.
Oczywiście będę pracować przy majowej wystawie. Będę trzymać rękę na pulsie.
Za pochwały dziękuję, ale bez przesady z nimi. Po nowym roku coś więcej w sprawie szczegółów. Pozdrawiam Dana1.
PS. W sprawie sekretarzowania to w kwietniu.

Posted

Dana, a jesli da sie jeszcze to ustalic to moglabys cos zrobic w sprawie zeby beagle sedziowal p Josef Nemec, czy to nie Twoja polka?

Dla Ciebie dana najwieksza porcja mojej jajecznicy, bo bardzo pomocna i cierpliwa z Ciebie kobietka :)!

Posted

Agasia będę miała w pamięci beagle i Nemca - przekażę sugestie. Może jeszcze są jakieś?
Asiaczek ja już się biorę za pieczenie. Nie wytrzymałabym do maja. Dana1

Posted

Może jeszcze coś zagranicznego dla PONów... ;) Bo wiekszosc polskich sedziow to ma "oklepane" typy..

I dzieki za Nemca :) Chyba ze daloby sie innego, nie przypisanego do 6 gr, bo w tym roku cieniutko z obsada na ta grupe

Posted

[quote name='Agasia']Może jeszcze coś zagranicznego dla PONów... ;) Bo wiekszosc polskich sedziow to ma "oklepane" typy.. [/quote]

I dla szetlandów też, bardzo proszę!!! Ale jeśli mogę coś zasugerować, to P.Balazsovits oceniała nas ostatnio na klubówce, może więc tym razem ktoś inny...:great:

Posted

[quote name='dana1']Agasia będę miała w pamięci beagle i Nemca - przekażę sugestie. Może jeszcze są jakieś?[/QUOTE]
Jak bys mogla do tego zestawu w pamieci dodac jeszcze rodezjany - <Nemec: beagle i rodezjany< z gory dzieki
:great:

Posted

Zeliika a sedziowal cie juz p.Nemec? Bo mnie z tej calej "wielkiej trojcy" tylko on nie sedziowal i dlatego chcialabym, zeby on mial beagle, ale czy nasz typ mu dopasuje... ;)

Posted

[quote name='Agasia']Zeliika a sedziowal cie juz p.Nemec? Bo mnie z tej calej "wielkiej trojcy" tylko on nie sedziowal i dlatego chcialabym, zeby on mial beagle, ale czy nasz typ mu dopasuje... ;)[/QUOTE]
Nie, ale z tej trojki on jest ponoc najrozsadniejszy - p. Brabletz ponoc kompletnie nie zna sie na rodezjanach, a p. Stefik to ruletka - pies kolezanki w odstepie 2 tygodni raz u niego wygral rase i byl II na grupie, za 2 tyg zszedl z ocena bdb bez lokaty. Ja u p Stefika bylam w Wilnie i dostalam Jr baltic winner, cale sedziowanie bylo ok. O Nemcu wiem, ze pare razy juz ocenial rodezjany, ktorych z reszta w Czechach jest zatrzesienie, wiec fajnie by bylo miec sedziego z doswiadczeniem w danej rasie.

Posted

[quote name='Zeliika']Nie, ale z tej trojki on jest ponoc najrozsadniejszy - p. Brabletz ponoc kompletnie nie zna sie na rodezjanach, a p. Stefik to ruletka - pies kolezanki w odstepie 2 tygodni raz u niego wygral rase i byl II na grupie, za 2 tyg zszedl z ocena bdb bez lokaty. Ja u p Stefika bylam w Wilnie i dostalam Jr baltic winner, cale sedziowanie bylo ok. O Nemcu wiem, ze pare razy juz ocenial rodezjany, ktorych z reszta w Czechach jest zatrzesienie, wiec fajnie by bylo miec sedziego z doswiadczeniem w danej rasie.[/QUOTE]
Co do p.Stefika sie zgadzam...

A wiec kochana dano prosimy rodezjany i beagle - Nemec :lilangel: