bellatriks Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='Asiaczek']Od cukierków wyszłaś i na cukierkach pewnie się skończy. Pzdr.[/quote] oczywiście. ciastami Ty się zajmiesz :lol: Agasia: wsio stoiska!!! Dogomaniacy są!!!:eggface: Quote
Asiaczek Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='Agasia']Ba! :) A stoiska gastronomiczne na wystawach ciesza sie wielka popularnoscia :D[/quote] No tak, zgoda. Ale jak zwiedzającym zaserwować jajecznicę lub omlet? Ciężko, oj ciężko by było... A poza tym jeden lubi z cebulką, drugi z kiełbaską, a trzecia z uduszonymi pomidorkami. Nie, na wystawach nie będziemy robiły stoisk gastronomicznych. Trudno. Zostanie nam baaaardzo droga karkówka, kiełbaska, szaszłyki i co tam jeszcze kto wynajdzie. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='bellatriks']oczywiście. ciastami Ty się zajmiesz :lol: [/quote] Nie ma sprawy! Mam sporo przepisów i lubię kucharzyć... pzdr. Quote
Agasia Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 A jak ktos nie jada miesa, pozostaja tylko przejedzone juz nalesniki... :( I zalapanie sie na Asiaczkowe ciasto :D :D Quote
Asiaczek Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Jak dla mnie, to te naleśniki chyba zepsuły się; ciasto jakieś takie cieniutkie, bez smaku. Ale z drugiej strony - wiadomo - chcesz dobrego naleśnika, to sobie sama zrób (jak potrafisz, prawda?). Pzdr. Quote
bellatriks Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='Agasia']A jak ktos nie jada miesa, pozostaja tylko przejedzone juz nalesniki... :( I zalapanie sie na Asiaczkowe ciasto :D :D[/quote] Nie zapominaj o moich [B][U][I]urodzinowych cukierkach[/I][/U][/B] Quote
Asiaczek Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Pamiętamy, pamiętami i przypomnimy się we właściwej chwili... Masz to jak w banku! Pzdr. Quote
Agasia Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Z takim jedzonkiem to ja sie jeszcze bardziej "zaokragle" :) A co do nalesnikow - racja.. i ogolnie moze przez to ze kiedys jadlam je srednio co 2 tyg juz mnie wogole do nich nie ciagnie... :| Quote
bellatriks Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 ja za bardzo naleśnikożerna nie jestem. Ostatnio to z wigilii pierogi wcinam i nic innego:multi: :great: Quote
dana1 Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Jak słodko się zrobiło. Zainspirowało mnie to. Chyba coś upiekę. Oczywiście będę pracować przy majowej wystawie. Będę trzymać rękę na pulsie. Za pochwały dziękuję, ale bez przesady z nimi. Po nowym roku coś więcej w sprawie szczegółów. Pozdrawiam Dana1. PS. W sprawie sekretarzowania to w kwietniu. Quote
Agasia Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Dana, a jesli da sie jeszcze to ustalic to moglabys cos zrobic w sprawie zeby beagle sedziowal p Josef Nemec, czy to nie Twoja polka? Dla Ciebie dana najwieksza porcja mojej jajecznicy, bo bardzo pomocna i cierpliwa z Ciebie kobietka :)! Quote
Asiaczek Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [B]Dana1[/B] - jak Ty upieczesz, to ja już nie będę musiała:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='Agasia']Z takim jedzonkiem to ja sie jeszcze bardziej "zaokragle" :) Aquote] E, tam. "Szczupaczek" z Ciebie i zaokrąglenie Ci nie grozi! Pzdr. Quote
dana1 Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Agasia będę miała w pamięci beagle i Nemca - przekażę sugestie. Może jeszcze są jakieś? Asiaczek ja już się biorę za pieczenie. Nie wytrzymałabym do maja. Dana1 Quote
Asiaczek Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Dana1 - rozumiem, że w takim razie Sylwester u Ciebie; ciasto będzie, szampan się przywiezie...;-) Pzdr. Quote
Agasia Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Może jeszcze coś zagranicznego dla PONów... ;) Bo wiekszosc polskich sedziow to ma "oklepane" typy.. I dzieki za Nemca :) Chyba ze daloby sie innego, nie przypisanego do 6 gr, bo w tym roku cieniutko z obsada na ta grupe Quote
Gra Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='Agasia']Może jeszcze coś zagranicznego dla PONów... ;) Bo wiekszosc polskich sedziow to ma "oklepane" typy.. [/quote] I dla szetlandów też, bardzo proszę!!! Ale jeśli mogę coś zasugerować, to P.Balazsovits oceniała nas ostatnio na klubówce, może więc tym razem ktoś inny...:great: Quote
Elitesse Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 a czy wiadomo juz komu przypadna sznaucery srednie ps ? Quote
Zeliika Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='dana1']Agasia będę miała w pamięci beagle i Nemca - przekażę sugestie. Może jeszcze są jakieś?[/QUOTE] Jak bys mogla do tego zestawu w pamieci dodac jeszcze rodezjany - <Nemec: beagle i rodezjany< z gory dzieki :great: Quote
Agasia Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Zeliika a sedziowal cie juz p.Nemec? Bo mnie z tej calej "wielkiej trojcy" tylko on nie sedziowal i dlatego chcialabym, zeby on mial beagle, ale czy nasz typ mu dopasuje... ;) Quote
Alfik Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 A ja bardzo prosze o sedziego leonbergerow, jezeli oczywiscie mozna :) Quote
talut Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 w sędziach się (jeszcze ;)) nie orientuje, więc wszystko mi jedno kto sędziuje beagle:eviltong: ale i tak będziemy :) Quote
Zeliika Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='Agasia']Zeliika a sedziowal cie juz p.Nemec? Bo mnie z tej calej "wielkiej trojcy" tylko on nie sedziowal i dlatego chcialabym, zeby on mial beagle, ale czy nasz typ mu dopasuje... ;)[/QUOTE] Nie, ale z tej trojki on jest ponoc najrozsadniejszy - p. Brabletz ponoc kompletnie nie zna sie na rodezjanach, a p. Stefik to ruletka - pies kolezanki w odstepie 2 tygodni raz u niego wygral rase i byl II na grupie, za 2 tyg zszedl z ocena bdb bez lokaty. Ja u p Stefika bylam w Wilnie i dostalam Jr baltic winner, cale sedziowanie bylo ok. O Nemcu wiem, ze pare razy juz ocenial rodezjany, ktorych z reszta w Czechach jest zatrzesienie, wiec fajnie by bylo miec sedziego z doswiadczeniem w danej rasie. Quote
orsini Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 a poprosze o sedziego na miniatury czarno-srebrne i pieprz i sol Quote
Agasia Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='Zeliika']Nie, ale z tej trojki on jest ponoc najrozsadniejszy - p. Brabletz ponoc kompletnie nie zna sie na rodezjanach, a p. Stefik to ruletka - pies kolezanki w odstepie 2 tygodni raz u niego wygral rase i byl II na grupie, za 2 tyg zszedl z ocena bdb bez lokaty. Ja u p Stefika bylam w Wilnie i dostalam Jr baltic winner, cale sedziowanie bylo ok. O Nemcu wiem, ze pare razy juz ocenial rodezjany, ktorych z reszta w Czechach jest zatrzesienie, wiec fajnie by bylo miec sedziego z doswiadczeniem w danej rasie.[/QUOTE] Co do p.Stefika sie zgadzam... A wiec kochana dano prosimy rodezjany i beagle - Nemec :lilangel: Quote
Recommended Posts