Malvina Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Kto się wybiera na wystawkę do Łodzi w maju? Quote
Agasia Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Ja bankowo bede obydwa dni :) ,,Moja" wystawa 8) Ale jeszcze nie wiem czy bede wystawiać mojego psa - wszystko zalezy kto dokladnie bedzie sedziowal beagle ;) Quote
Jolly Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 My będziemy z dwoma colliesiami :) -Jolly i Jessie Quote
nice_girl Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Bardzo chciałabym się wybrać, ale , niestety, wszystko zależy od cieczki, która właśnie powinna wypaść własnie na początku maja :roll: Quote
Maya_Alex Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Głupio byłoby nie być, w końcu mój oddział. Chyba by mnie wypisali :D Quote
Diana14 Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 Ja będę z jedną suczka collie w klasie młodziezy :grins: Quote
aga 2 Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 Nas ma sędziować specjalista totalny, sędzia z niemieckiego klubu ADRK, więc żal bedzie nie przyjechać... Więc pewnie będę :D Quote
Pirat_fila Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 ja pewnie będę z moją filunią, tylko fajnie by było, gdyby oddział w Łodzi postarał się o stronę internetową i umieszczał tam odpowiednio wcześnie wszelkie informacje... A tak niewiadomo kogo sobie zaprosili do sędziowania :-? ale jak będzie sensowny sędzia to czemu nie :) Quote
Agasia Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Pirat_fila : Planowana obsada sędziowska - Judges -------------------------------------------------------------------------------- Grupa 1 Group Katarzyna Fiszdon (PL) Tibor Havelka (SK) Jorgen Hindse Madsen (DK) Miguel Angel Martinez (ARG) Jaroslav Matyas (SK) Zbigniew Szcześniak (PL) Otakar Vondrous (CZ) Anatolij Zhuk (BLR) Grupa 2 Group Apel Gerd (D) Jelena Holevina (RUS) Horst Kliebenstein (D) Andreas Korozs (H) Jorgen Hindse Madsen (DK) Iwona Magdziarska (PL) Andrzej Mania (PL) Miguel Angel Martinez (ARG) Carrero Juan Neveda (ESP) Karl P. Reisinger (A) Milivoje Urosevic (SRB) Otakar Vondrous (CZ) Anatolij Zhuk (BLR) Grupa 3 Group Andreas Korozs (H) Ron Menaker (USA) Wojciech Myszkowski (PL) Josef Nemec (CZ) Svietlana Shevchenko (UKR) Luis Pinto Teixeira (P) Grupa 4 Group Horst Kliebenstein (PL) Barbara Larska (PL) Grupa 5 Group Rafael De Santiago (PR) Carrero Juan Neveda (ESP) Milivoje Urosevic (SRB) Roberto Velez-Pico (PR) Grupa 6 Group Karl P. Reisinger (A) Stefan Stefik (SK) Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska (PL) Grupa 7 Group Josef Nemec (CZ) Henryk Stępka (PL) Grupa 8 Group Jaroslav Matyas (SK) Ron Menaker (USA) Hans W. Müller (CH) Libuse Ubrova (CZ) Grupa 9 Group Rafael De Santiago (PR) Tibor Havelka (CZ) Elke Peper (D) Svietlana Shevchenko (UKR) Roberto Velez-Pico (PR) Grupa 10 Group Stefan Stefik (SK) Louis Pinto Teixeira (P) Młody Prezenter / Junior Handling Sobota / Saturday - Dorota Witkowska (PL) Niedziela / Sunday - Dorota Witkowska ( PL) 8) 8) tylko co z tego jak i tak nie wiadomo kto jaka rase dokladnie sedziuje :-? Quote
carotina Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 wow :o jestem pod wrażeniem międzynarodowej obasdy mojej grupy :D szkoda, że to tak daleko :cry: Quote
Fruzia Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Ja też mam daleko, ale jak widzę taką obsadę sędziowską na II grupę, to zrobię wszystko, żeby przyjechać. Wielkim minusem tego oddziału jest brak strony internetowej, ale wynagradzają to obsadą sędziowską. W zeszłym roku też miałam rewelacyjną sędzinę-Rosjankę. Warto było tłuc się całą noc pociągiem :) Quote
Pirat_fila Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Agasia: wielkie dzięki za listę sędziów :buzi: Ładnie się przentuje ta druga grupa, tylko 2 sędziów z Polski (pan Mania to na pewno jakoweś sznaucery lub dobermany weźmie) więc mam baaardzo dużą szansę trafić obcokrajowca. 8) to już trzecia taka miedzynarodówka mi się szykuje w przyszłym roku. :) Quote
Agasia Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Hah milo mi ze tak chwalicie ,,moja" wystawe :D Chociaz moja obsada nie do konca mi pasuje.. mam 3 sedziow z czego na 2 niekoniecznie chcialabym trafic :P Koniecznie musze sie dowiedziec kto sedziuje beagle ;) Quote
Cardi Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Tak dla niezorientowanych to Corgi i Collie sedziuje Tibor Havelka :D co do reszty nie wiem :( A ja Pana Tibora to bardzo lubie :D :D Dał nam BISA Juniorów :wink: Quote
Diana14 Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Cardi Pan Tibor sędziował kiedyś collie na klubóce pasterskich chyba w 2001 roku....w kazdym razie gdzieś tam mojego psa oceniał :P Quote
Malvina Posted December 27, 2004 Author Posted December 27, 2004 No mój oddział postarał się o dobrą obsadę sędziowską :wink: Ja też jestem zadowolona, w mojej grupie cała ekipa sędziów międzynarodowa, mam nadzieję, że się nic nie zmieni... A co do stronki to fakt, że by się przydała, tym bardziej, że w Łodzi co roku poza międzynarodową jest też dużo klubówek Quote
Diana14 Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Malwa a dzisiaj mieliśmy soptkanko dogomaniaków z Łodzi :P Śmigaj na topic spotkania ;) Stronki naszego zk nie będzie.... :roll: Quote
Chimera Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Stronki naszego zk nie będzie.... :roll: Dlaczego? Quote
Diana14 Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 No byłam w zk niedawno i pytałam ale nie wszyscy są za tym żeby stronka była chyba i na razie sie nie zapowiada niestety :roll: Quote
Maya_Alex Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Przyznaję, że Oddział łódzki sie postarał. A co do strony to jest juz topik na temat jej braku. Quote
kadziumia Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 A kiedy będzie wiadomo kto sędziuje Samoyedy??? pozdrawiam Quote
paolinka Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 I Beagle dokladnie kto :) Bardzo bym prosila, bo zastanawiam sie czy jechac :wink: Quote
Franco Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Witam!!! Bardzo prosze o podanie skladu sedziowskiego na bullowate, a w szczegolnosci dla staffordshire bull terrierow :D Quote
Recommended Posts