Jump to content
Dogomania

Freya,Oskar, Xawcio- chorowite maluchy już w KOCHAJĄCYCH domach :) Axa czeka na dom..

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maada']Inna - pytali o największego psiaka, ale jednak wybrali mniejszego jak wyslałam im więcej zdjęc.
Rudaska to drugi DS, pod Krakowem.[/QUOTE]
Wiem, że Jayo jedzie na Świeta do Krakowa i mogła by zabrac maluchy. Pytanie czy ktos je odbierze ?
Dajcie znac szybciutko bo potem juz nie będe miała neta i nie wiem jak się ustawiać z jayo na przekazanie maluchów.

Posted

[quote name='agnieszka24']Owieczko, jakie informacje dotyczące szczeniaków trzeba ująć w ogłoszeniach? Muszę przesłać dziewczynom info do ogłoszeń.Jakich domów szukamy dla maluchów?[/QUOTE]
Przedewszystkim odpowiedzialnych :D
maluchy sprawdza się zarówno jako psiaki domowe jak i stóżujące pod warunkiem że najpierw pobędą w domu... Muszą się zsocjalizować z ludźmi inaczej moze być problem w przyszłości.
:)

Posted

[quote name='agnieszka24']Trzymam kciuki aby udało się obu maluszkom trafić do domków stałych!! :happy1:[/QUOTE]
Trzymamy mocno, trzymamy:-) i Dziękujemy Maado za znalezienie domków:loveu: ale tez i prosimy o następne 4 domki;-);-);-)

[quote name='agada']Oby wszystkim szczęście w postaci DS szybko dopisało, ot takie mam życzenia wielkanocne:p[/QUOTE]
Piękne życzenia dla maluchów - szczęśliwych domków DS:-)

[quote name='go-ja']Fajnie, ze domek dla Fafika jest :)))) Super! :)[/QUOTE]
ja też się cieszę, a następne domki... proszę się nie kryć ale prędko odzywać;-)

Posted

[quote name='Owieczka']Wiem, że Jayo jedzie na Świeta do Krakowa i mogła by zabrac maluchy. Pytanie czy ktos je odbierze ?
Dajcie znac szybciutko bo potem juz nie będe miała neta i nie wiem jak się ustawiać z jayo na przekazanie maluchów.[/QUOTE]

a ja tylko przypomnę pytanie Owieczki...CO Z ODBIOREM MALUCHÓW W KRAKOWIE???

Posted

Ustaliłam dziś wszystko telefonicznie z Owieczką i Jayo. Jeśli tylko Jayo pojedzie (to nie jest jeszcze na 100%) to weźmie rudaskę - jest to też ustalone z jej przyszłymi właścicielami.
Ja tak jak pisałam nie mam jak wziąć teraz szczeniaka, zresztą wyjeżdżam na święta.
Dom w Sosonowcu dla Fafika wydaje się ok, ale trzeba kogoś poprosić o wizytę. Ja już nie zdążę przed wyjazdem. Jeśli kojarzycie kogoś z Sosnowca to proszę zapytajcie - dzielnica Kazimierz Górniczy, ul. Dworcowa.
Dziś dzwoniła do mnie Pani z Austrii, która straciła psa w nieszczęśliwym wypadku, wysłałam jej info. Może któregoś psiaka wyślemy na emigrację..
Ja będę miała utrudniony dostęp do neta do wtorku. Jakby ktoś coś chciał mój tel: 506 035 650.
Życzę wszystkim Słonecznych i Wesołych Świąt!!!

Posted

to dobrze, ze rudaska chociaz pojedzie do domku!:)

w Sosnowcu to chyba nie ma za wiele dogomaniaków...kurcze, nie kojarzę...

czyli gdyby rudaska pojechała do domku...to zostają w kojcu jeszcze 3 maluchy - dobrze liczę? i 2 psiaczki u Kago - tak?

gdyby się udało dotransportować jakoś w ok. Jędrzejowa jednego malucha...to moze moznaby poprosić dziewczyny z Jedrzejowa, zeby podwiozły malucha do Ani? jak myślicie? wtedy w kojcu zostałyby jeszcze 2....

Posted

Jednak nie wytrzymałam długo bez neta ;) Pani z Austrii dzwoniła do mnie znów dzisiaj i bardzo prosiła o zarezerwowanie dla niej suni w duże łaty. Jak rozumiem jest ona u Kago. Kago , mogłabyś napisać coś o niej?
Cytuję email:
"Mysle, ze piesek miałby u nas naprawdę dobrze bo i ja i mama jesteśmy stare "psiary" :)
Maggie byla naszym 4tym pieskiem i pierwszym takim dużym, ale mamy dom z ogrodem i przyzwyczajenie do spacerów. Mama jest juz emerytka i piesek nie musialby siedziec sam w domu (nasze psy nie maja budy tylko mieszkają z nami w domu[IMG]HTTP://zalacznik.wp.pl/02/d692/360.gif?p=1.3&t=IMAGE&st=GIF&ct=QkFTRTY0&wid=3445&POD=1&type=NORMAL&zalf=Nowe&tsn=127023529156317974&sid=a29982e6d9f2b4fd4a07264213fe5c12[/IMG] )."
Byłby dom do sprawdzenia w Zabrzu - tam miałaby być sunia docelowo. Może daloby się potem zorganizwać transport dla obu psiaków do Sosnowca i Zabrza jakoś razem.. Potrzebne wizyty w Zabrzu i Sosnowcu!

Posted

Zabrze:

Mysia_ - 692581343
Halbina -
Patikujek - 513139349
Pati_zabrze - 509478293

Sosnowiec:

UeMka - 661140003
Rybka_39 - 784926138

więcej osób z Sosnowca nie znalazłam...trza by poszukać moze na śląskich wątkach...

Posted

[quote name='andzia69']Zabrze:

Mysia_ - 692581343
Halbina -
Patikujek - 513139349
Pati_zabrze - 509478293

Sosnowiec:

UeMka - 661140003
Rybka_39 - 784926138

więcej osób z Sosnowca nie znalazłam...trza by poszukać moze na śląskich wątkach...[/QUOTE]
Na wątku Rokiego u Asi76 znalazłem jeszcze z Sosnowca:
ewa gonzales

Posted

[quote name='Agucha']Hmmm, Emir nie jest z Sosnowca?[/QUOTE]

Emir jest spod warszawy.

Jade jutro do Krakowa - mam nadzieje, ze Owieczka da rade mi podrzucic Rudaskę gdzies blizej trasy.
Mam cos jeszcze komus zabrac ? :-)

Posted

[quote name='Agucha']Hmmm, Emir nie jest z Sosnowca?[/QUOTE]

Mamy oddział w Sosnowcu z bardzo profesjonalną i skuteczną BajkąB - trzeba tylko chcieć znaleźć. Andzia nie chce.

Posted

Witam Panie "Cioteczki" - jestem domkiem stalym dla rudej suni, przepraszam ze "wdepnelam" na forum bez zaproszenia...
Niestety nie udal sie transport suni na trasie Warszawa-Krakow... BARDZO BARDZO nam zalezy, zeby jak najszybciej sunia byla z nami (pierwszy kontakt z Pania Magda w sprawie pieska mielismy prawie miesiac temu)... takze wielka prosba do Pan (i przepraszam Pani Magdo, ze nie przez Pania pisze, ale nie wiem jak u Pani z dostepem do internetu)...
Sa swieta i niektorzy jezdza w trase.. wiec moze ktos z Panstwa znajomych, albo ktoras z Pan bedzie WRACAC do domu na trasie Warszawa-Krakow ?????????
Bardzo bardzo prosimy (jako rodzina) i czekamy.............. bo wszystko jest juz gotowe tylko psiuni z nami dalej nie ma :(
Pozdrawiam i zycze Radosnych Swiat..

Posted

Witamy serdecznie na forum :) Bardzo się cieszę, że Pani do nas dołączyła :) Szkoda, że nie udało się teraz przywieść suni.. Mam nadzieję, że już niedługo mała zagości w Państwa domu :loveu:

Posted

[quote name='agnieszka24']Witamy serdecznie na forum :) Bardzo się cieszę, że Pani do nas dołączyła :) Szkoda, że nie udało się teraz przywieść suni.. Mam nadzieję, że już niedługo mała zagości w Państwa domu :loveu:[/QUOTE]

czyli Jayo nie dała rady zabrać sunieczki?...szkoda....byłaby juz w domku:-(

Posted

[quote name='kahoona']Mamy oddział w Sosnowcu z bardzo profesjonalną i skuteczną BajkąB - trzeba tylko chcieć znaleźć. Andzia nie chce.[/QUOTE]

Andzia nie chce -bo nie musi chyba:cool3:

Aga - szukałas moze na transportowym czy ktos nie jedzie na dniach W-wa - Kraków?

Posted

[quote name='halbina']z Sosnowca jest też Ambra i Glutofia bodajże... a Zabrze czemu?[/QUOTE]

Halbinko - są 2 domki zainteresowane maluchami - jeden w Sosnowcu, a drugi w Zabrzu:) i potrzebujemy kogoś do zwizytowania tych donmków:)

Glutofia...chyba nie jest z Sosnowca...pewna nie jestem, ale tak mi sie wydaje...

Halbinko - a przy okazji...potrzebujemy Albinkę zawieźć z Katowic do Zabrza na operację...a nie ma kto jej zawieźć:( nie masz kogos z samochodem, zeby pomógł?
Albinke trzeba zawieźć rano we wtorek/8-9/ z Katowic do Zabrza. Tylko tyle, później, po operacji juz ja odbierze mąż Jaagi.