Jump to content
Dogomania

Zuzu, Raven, Hunter i koty plus inne potwory. Zapraszamy

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiecie co, jak zaczynałam czytać to forum, to spotykali się tu ludzie, którzy byli miłośnikami psów i wymieniali się wiedzą, doświadczeniem, pomagali sobie nawzajem sprzed ekranów. jasne, że zdarzali się użytkownicy z pewnymi bzikami, ale ogólna atmosfera była przyjazna. a teraz doszło do przerzucania się tym, kto ma bardziej zajebiste psy a kto mniej, kto ma ile procent wypracowanego przywołania, kto klatkuje a kto nie klatkuje, kto klika a kto nie klika... i wytykanie komuś, że szkoli źle bez jakiejkolwiek chęci pomocy w tym materiale wydaje mi się zupełnie bezsensowne i poniżej wcześniejszego poziomu forum. nagle zaczęła się jakaś napinka, jakieś zarzuty, jakby nie można się było dzielić swoimi problemami, tylko kreować swojego psa na superherosa wypchanego trocinami.
mam dziwne wrażenie, że niektóre osoby po drodze zgubiły sens rozmów, jakie wcześniej tu toczono.

Posted

[quote name='Hanako']a teraz doszło do przerzucania się tym, kto ma bardziej zajebiste psy a kto mniej, [/QUOTE]

Ale co tu przerzucać? Wiadomo, że mój foks jest najbardziej zajebistym psem na świecie :diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']Jacy ludzie? Dogo to dżungla ,jesteśmy rządnymi krwi bestiami. True story :evil_lol:[/QUOTE]

Mów o sobie :diabloti:
Różni jesteśmy, ale przynajmniej się szanujmy wzajemnie. Ja nie czuję tego nowego trendu na to, kto jest bardziej chamski i prostacki. True storyyyy.

Posted

[quote name='Aleks89']hanako-przyjazna atmosfera to tu była ,ale 8lat temu :)[/QUOTE]

nie chciałbyś przypadkiem wyrocznią zostać? jest wakat.

Posted

[quote name='dog193']Ale co tu przerzucać? Wiadomo, że mój foks jest najbardziej zajebistym psem na świecie :diabloti:[/QUOTE]
i mój Gram też :grins:
[quote name='Hanako']nie chciałbyś przypadkiem wyrocznią zostać? jest wakat.[/QUOTE]
ej, ja też chcę :(

Posted

[quote name='Aleks89']hanako-przyjazna atmosfera to tu była ,ale 8lat temu :)[/QUOTE]

bo dziecko wtedy mialo 15 lat i jeszcze stopien chamskosci i wywyzszania sie ponad wszystko i wszystkich nie byl w pelni rozwiniety

Posted

Uwierz ,że wtedy byłem 10razy gorszy niż teraz.Teraz jestem słodką przytulanką :)
A to ,że jestem wspaniały ,przystojny ,inteligentny i wszyscy na mnie lecą to już inna sprawa.Byłbym niespełna rozumu zaprzeczając takim faktom :)

Posted

moze w rzeczywistosci tak...ale tu chcesz sobie podniesc swoje meskie ego jadac wszystkich i krytykujac wszystko cokolwiek by ktos napisal...bo przeciez ty masz racje i tylko ty

Posted

[quote name='dorka1403']moze w rzeczywistosci tak...ale tu chcesz sobie podniesc swoje meskie ego jadac wszystkich i krytykujac wszystko cokolwiek by ktos napisal...bo przeciez ty masz racje i tylko ty[/QUOTE]
tak to jest jak się nie rozumie ironii, sarkazmu i Olka :diabloti:

Posted

[quote name='Unbelievable']tak to jest jak się nie rozumie ironii, sarkazmu i Olka :diabloti:[/QUOTE]

Już każdy chyba sobie przesunął granice tolerancji czytając jego posty :evil_lol:

Posted

[quote name='omry']Już każdy chyba sobie przesunął granice tolerancji czytając jego posty :evil_lol:[/QUOTE]
posty? jakbym czytała tylko jego posty, to byłabym najnormalniejszym człowiekiem na świecie :evil_lol:

Posted

Omry-Przecież nie jestem ,aż tak wybitnie nienormalną jednostką:evil_lol:

Martyna hahaha ,bo ty po prostu jesteś wtajemniczona we wszystkie sfery mojego życia:lol:Pamiętasz erosmsa?:evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']posty? jakbym czytała tylko jego posty, to byłabym najnormalniejszym człowiekiem na świecie :evil_lol:[/QUOTE]

Współczuję więc :grin:

Posted

Jak ktoś ma jakieś braki psychiczne to mógłby sobie łaskawie nadrabiać je GDZIEKOLWIEK INDZIEJ, ale nie tu. Dziękuję z góry :loveu:

Posted

[quote name='evel']Jak ktoś ma jakieś braki psychiczne to mógłby sobie łaskawie nadrabiać je GDZIEKOLWIEK INDZIEJ, ale nie tu. Dziękuję z góry :loveu:[/QUOTE]

to tylko sarkazm i ironia:)))))))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...