Vectra Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 lepsze jest stwierdzenie, ostatnie dziecko baba jagi ;)
Unbelievable Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='evel']Studiuję pedagogikę, miłe panie ;)[/QUOTE] no to chyba ci się rozbierać do naga nie każą :grins:
a_niusia Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='Unbelievable'] no i ja nie traktuję tego jak wybryku, wszystko jest przemyślane i wiem że ślad zostanie na zawsze, jestem tego świadoma, i niczego nie żałuję jak na razie ;)[/QUOTE] oczywiscie, oczywiscie. wszystko ZAWSZE jest przemyslane, to nigdy nie jest wybryk. za 10 lat juz bedzie:))) [quote name='Amber']Ja też się zastanawiam nad tatuażem, ale wyobraziłam sobie jakby się prezentował za 10 czy 20 lat i już mi nieco entuzjazm spada. A takich rzeczy jak tunele itp. to kompletnie nie rozumiem, ale jak komuś się podoba to co mi do tego? Mi nikt tych tuneli w uszy nie pcha ;) To coś jak z kopiowaniem - jedni na tak, drudzy na nie, a rozchodzi się jedynie o gust. Gdyby jedni rozumieli drugich to świat byłby prostszy ;) A to znany tekst, choć nieco radykalny :D[/QUOTE] no radykalny, ale to jest jedyny komentarz na jaki mogl se pozwolic, bo co...jezyk by mi amputowal czy pepek?:))) a przez dwa lata sciemnialam, ze to na brzuchu to tylko naklejka. i nawet nie mogl mi powiedziec "na dupie se zrob", bo za pozno:)))))))))) [quote name='evel']A ja bym chciała jakieś tatoo, ale mam dość ograniczone pole do popisu w takim zawodzie, jaki zamierzam wykonywać :eviltong:[/QUOTE] to NA DUPIE SE ZROB!!!
makot'a Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='Unbelievable']no to chyba ci się rozbierać do naga nie każą :grins:[/QUOTE] Kto ich tam wie :diabloti: Ale swoją drogą faktycznie zawód wymagający poświęceń... jak dobrze, że ja przed nikim przykładem świecić nie muszę :diabloti:
Unbelievable Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='a_niusia']oczywiscie, oczywiscie. wszystko ZAWSZE jest przemyslane, to nigdy nie jest wybryk. za 10 lat juz bedzie:)))[/QUOTE] z moją mentalnością, wątpię :diabloti: będzie tylko "jeszcze jeszcze" :diabloti:
motyleqq Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='Unbelievable']z moją mentalnością, wątpię :diabloti: będzie tylko "jeszcze jeszcze" :diabloti:[/QUOTE] właśnie. mam kolczyki, które noszę od jakieś 5-6 lat i nie sądzę, by za kolejne pięć mi się odmieniło ;) nie dla wszystkich jest to kwestia buntu, jest mnóstwo wytatuowanych i wykolczykowanych osób powyżej 30 lat ;)
a_niusia Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='motyleqq']właśnie. mam kolczyki, które noszę od jakieś 5-6 lat i nie sądzę, by za kolejne pięć mi się odmieniło ;) nie dla wszystkich jest to kwestia buntu, jest mnóstwo wytatuowanych i wykolczykowanych osób powyżej 30 lat ;)[/QUOTE] ja swoje nosilam prawie 10 lat. gdybym teraz sie obwiesila kolczykami i wytatuowala sobie rece, to sadze, ze ludzie patrzyliby na mnie jak na oszoloma. mozna miec gdzies, co ludzie powiedza...ale ja sama majac takie stanowisko jakie teraz mam czulabym sie jak oszolom:))
Unbelievable Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='a_niusia']ja swoje nosilam prawie 10 lat. gdybym teraz sie obwiesila kolczykami i wytatuowala sobie rece, to sadze, ze ludzie patrzyliby na mnie jak na oszoloma. mozna miec gdzies, co ludzie powiedza...ale ja sama majac takie stanowisko jakie teraz mam czulabym sie jak oszolom:))[/QUOTE] a ja mam w poważaniu co inni myślą, a i tak jestem "oszołomem" więc... ;)
a_niusia Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 no jasne, jasne... kazdy ma gdzies, co mysla inni, dopoki utrzymuja go rodzice i moze miec wywalone na zdolnosc kredytowa, a dorosle zycie jeszcze mu nie podcielo skrzydel:)))
Amber Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Noooo bez przesady, nie każdy "dorosły" bierze kredyt i nie każdemu życie podcina skrzydła. Nie lubię tuneli, ale nie lubię też takiego zgorzkniałego gadania :eviltong: Choć w sprawie wyglądu, zgadzam się, to może przeszkodzić w szukaniu pracy jak najbardziej. Dlatego każdy powinien pilnować sam swojego podwórka ;)
motyleqq Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='a_niusia']no jasne, jasne... kazdy ma gdzies, co mysla inni, dopoki utrzymuja go rodzice i moze miec wywalone na zdolnosc kredytowa, a dorosle zycie jeszcze mu nie podcielo skrzydel:)))[/QUOTE] no to ciekawe czemu jest tylu dorosłych ludzi, których nikt nie utrzymuje, a nie zmienili stylu? ;)
Unbelievable Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='a_niusia']no jasne, jasne... kazdy ma gdzies, co mysla inni, dopoki utrzymuja go rodzice i moze miec wywalone na zdolnosc kredytowa, a dorosle zycie jeszcze mu nie podcielo skrzydel:)))[/QUOTE] a co ty możesz o moim życiu wiedzieć :diabloti: albo czyimkolwiek oprócz swojego własnego. Nie każdy żyje tak samo, nie każdy zaraz bierze kredyty itp itd ;) [quote name='Amber']Noooo bez przesady, nie każdy "dorosły" bierze kredyt i nie każdemu życie podcina skrzydła. Nie lubię tuneli, ale nie lubię też takiego zgorzkniałego gadania :eviltong:[/QUOTE] ano właśnie, w tym momencie moja babcia która wychowała się na totalnej wiosce ma szersze horyzonty niż a_niusia :diabloti: ja się w cudze życia staram nie wcinać
a_niusia Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='Amber']Noooo bez przesady, nie każdy "dorosły" bierze kredyt i nie każdemu życie podcina skrzydła. Nie lubię tuneli, ale nie lubię też takiego zgorzkniałego gadania :eviltong:[/QUOTE] ja nie mam kredytu, pracuje w zawodzie, co w przypadku mojego zawodu jest duza rzadkoscia. jestem bardzo szczesliwa w 100% na swoim. nie mniej jednak:))) gdybym wbila do roboty z tunelami i wydziarana od stop do glow, to byloby troche idiotyczne. po prostu z pewnych rzeczy sie wyrasta i tyle.
a_niusia Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='Unbelievable']a co ty możesz o moim życiu wiedzieć :diabloti: albo czyimkolwiek oprócz swojego własnego. Nie każdy żyje tak samo, nie każdy zaraz bierze kredyty itp itd ;) ano właśnie, w tym momencie moja babcia która wychowała się na totalnej wiosce ma szersze horyzonty niż a_niusia :diabloti: ja się w cudze życia staram nie wcinać[/QUOTE] alez mnie twoje zycie, horyzonty i co tam jeszcze masz szerszego niz ja :diabloti: wcale nie interesuja.
Unbelievable Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='a_niusia']ja nie mam kredytu, pracuje w zawodzie, co w przypadku mojego zawodu jest duza rzadkoscia. jestem bardzo szczesliwa w 100% na swoim. nie mniej jednak:))) gdybym wbila do roboty z tunelami i wydziarana od stop do glow, to byloby troche idiotyczne. po prostu z pewnych rzeczy sie wyrasta i tyle.[/QUOTE] w jakim sensie idiotyczne? [quote name='a_niusia']alez mnie twoje zycie, horyzonty i co tam jeszcze masz szerszego niz ja :diabloti: wcale nie interesuja.[/QUOTE] wcale, może jeszcze powiedz że nie wiesz lepiej :)
Amber Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [QUOTE]nie mniej jednak:smile:)) gdybym wbila do roboty z tunelami i wydziarana od stop do glow, to byloby troche idiotyczne. po prostu z pewnych rzeczy sie wyrasta i tyle. [/QUOTE] Z tego co wiem Unbeliveble nie jest wydziarana od stóp do głów ;) A tunele? No cóż, nie każdy musi pracować w korporacji ;) Aczkolwiek może się tak w życiu zdarzyć i wtedy droga będzie zamknięta, dlatego ja też tego nie rozumiem, ale jak piszę - nie moje to podwórko, a ludzie z reguły nie znoszą moralniaków i zgorzkniałych tekstów o kredytach i "co ludzie powiedzą" :lol:
LadyS Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 O, a musi być personalnie? Ja tam się poniekąd z a_niusią zgadzam, że wygląd bardzo przeszkadza w znalezieniu pracy, a dodatkowo jeszcze po paru latach i paru strzałach w twarz od życia człowiek nie robi tego, co by zrobił kilka lat wcześniej ;) Tylko o wszystkim trzeba się przekonać samemu - niektórzy się przekonają, a niektórzy będa mieli szczęście (albo nieszczęście) i ich to nie spotka ;) A Wy się przepychacie jak zwykle - jedna strona próbuje pokazać, że "na pewno tak będzie", a druga, że "w MOIM przypadku na pewno tak nie będzie". Dzieciuchy :diabloti:
a_niusia Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='Amber']Z tego co wiem Unbeliveble nie jest wydziarana od stóp do głów ;) A tunele? No cóż, nie każdy musi pracować w korporacji ;) Aczkolwiek może się tak w życiu zdarzyć i wtedy droga będzie zamknięta, dlatego ja też tego nie rozumiem, ale jak piszę - nie moje to podwórko, a ludzie z reguły nie znoszą moralniaków i zgorzkniałych tekstów o kredytach i "co ludzie powiedzą" :lol:[/QUOTE] ja nie pracuje w korporacji. poza tym: to nie jest dyskusja konkretnie o czyimś ciele ani o tym, co Unbeliveble na swoim ciele ma. zauwazylam, ze odnoszenie wszystkiego do siebie oraz uzywanie beznadziejnie niskich wycieczek personalnych ze strony niektorych osob naprawde sprawia, ze dyskusja na obojetnie jaki temat niedlugo bedzie tu niemozliwa.
Amber Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [QUOTE]ja nie pracuje w korporacji.[/QUOTE] A czy ja napisałam, że TY pracujesz w korporacji? OMG... Pisałam zupełnie ogólnie, że tam tunele w uszach by nie przeszły... [QUOTE]zauwazylam, ze odnoszenie wszystkiego do siebie [/QUOTE] Jesteś w tym absolutnym mistrzem! ;) I bardzo agresywnie stawiasz swoje zdanie, dlatego wywołujesz sprzeczki i zawsze gdzie się pojawisz jest gorąco. Masz mocno kłótliwy i bezkompromisowy charakter + wszystko bierzesz bardzo do siebie. Myślę, że nie tylko ja tak myślę i inni też się zgodzą.
a_niusia Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 taaa...jak ktos pisze, ze jego babka ma szersze horyzonty niz ja i pisze to do mnie, to na pewno nie ma na mysli mnie, a ja to tylko odnosze do siebie...nie badz smieszna. jesli chodzi o prace w korpo, to WIEM, ze nie napisalas, ze ja tam pracuje. po prostu OMG sa tez inne miejsca pracy i stanowiska, gdzie dziury w uszach i wydziarane na maksa cialo czynia z ciebie oszoloma. (OCZYWISCIE, NIE MAM NA MYSLI PISZAC CIEBIE KONKRETNIE TWOJEJ OSOBY).
Unbelievable Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 ale tunele można kupić takie, że nikt nie zauważy że to tunel a nie duży kolczyk, inne kolczyki wyjąć, tatuaże mieć w takich miejscach żeby nie było widać- wszystko się da jak się chce, i nie musi się to zawierać w przerażającej wizji a_niusi ;) no i wolę być idiotą z kolorowymi włosami niż nudną panienką bez wyobraźni, wyglądającą jak wszyscy inni ze strachu "co ludzie pomyślą" (bez personalnych wycieczek, jeszcze niedawno sama taka byłam ;) ) no i ciekawych ludzi można poznać, właśnie dzięki temu że się wygląda jak idiota :)
evel Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 No wiecie, ja na pewno znalazłabym pracę w edukacji, zwłaszcza z małymi dziećmi, gdybym sobie wytatuowała połowę ciała i zakolczykowała drugą połowę, nie wiem, o co Wam chodzi :diabloti: Ale ja za to jestem okropna i pluję jadem, jak się przed chwilą dowiedziałam, więc nic już mi chyba nie pomoże :grins:
a_niusia Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='Unbelievable']ale tunele można kupić takie, że nikt nie zauważy że to tunel a nie duży kolczyk, inne kolczyki wyjąć, tatuaże mieć w takich miejscach żeby nie było widać- wszystko się da jak się chce, i nie musi się to zawierać w przerażającej wizji a_niusi ;) no i wolę być idiotą z kolorowymi włosami niż nudną panienką bez wyobraźni, wyglądającą jak wszyscy inni ze strachu "co ludzie pomyślą" (bez personalnych wycieczek, jeszcze niedawno sama taka byłam ;) ) no i ciekawych ludzi można poznać, właśnie dzięki temu że się wygląda jak idiota :)[/QUOTE] tunele w uszach i kolorowe wlosy swiadcza twoim zdaniem o wyobrazni? bo mi sie wydaje, ze ani tunele ani kolorowe wlosy nie sprawia, ze bedziesz mniej nudna. poza tym...tak, tak...albo masz kolorowe wlosy i masz wyobraznie albo nie i jestes nudna:)))
Recommended Posts