Soema Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Sigma waży już 25 kilo :) niestety, jest podejrzenie ropomacicza.. ostatnio sunia walczyła z gorączką i biegunką. Ale chyba co złe to za nami :) poprosiłam o zdjęcia.. Quote
Soema Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 A tak w ogóle na sunie są dwa albo trzy domy chętne :) trzymajcie kciuki. Quote
kora78 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 oj to bardzo dużo!! im więcej cierpienia psa, tym więcej domó, smutne to trzeba ważyć o połowę mniej, niż się powinno, żeby Cię zechcieli :( przykro Quote
Kapsel Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Soema']Sigma waży już 25 kilo :) niestety, jest podejrzenie ropomacicza.. ostatnio sunia walczyła z gorączką i biegunką. Ale chyba co złe to za nami :) poprosiłam o zdjęcia..[/QUOTE] Az lżej się zrobiło na duszy :lol: [quote name='Soema']A tak w ogóle na sunie są dwa albo trzy domy chętne :) trzymajcie kciuki.[/QUOTE] Domek musi być najlepszy z najlepszych, innej opcji nie ma :lol: Quote
Soema Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Na szczęście to nie ropomacicze :) ulga wielka... za to mała przez to wyniszczenie organizmu ma chorą skórę, wa;czymy z nużycą. A dom będzie naj. innego być nie może :) Quote
Kapsel Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Soema']Na szczęście to nie ropomacicze :) ulga wielka... za to mała przez to wyniszczenie organizmu ma chorą skórę, wa;czymy z nużycą. A dom będzie naj. innego być nie może :)[/QUOTE] No to WIELKA ULGA ze to nie ropomacicze, a chorą skórę to się wyleczy, pewnie już w nowym domku.... tym najlepszym z najlepszych :loveu: Quote
Alicja Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Dopsz że to nie ropomacicze no i boxie wygrały na Krakwecie :multi: Quote
Kapsel Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Alicja'] no i boxie wygrały na Krakwecie :multi: Wygrały Hura!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Dziękujemy SOEMIE za kawał dobrej roboty :loveu::loveu::loveu: Quote
nataleczka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Dawno mnie tu nie było a tu takie dobre wieści! 25 kg to już kawał psa i jeszcze domki stają w kolejce po sunie, cudowne wieści! Quote
Angel Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Przepraszam że odbiegam od tematu ale Kropek i Cekin potrzebuja ogłoszeń! Czy ktoś mógłby się tym zająć? to ich wątek: http://www.dogomania.pl/threads/175746-Kropek-i-Cekin-dwa-maA-e-A-aciate-pieski-czekajAE-na-nowe-domy-POTRZEBNE-OGA-OSZENIA?p=13704425#post13704425 POMÓŻMY IM ZNALEŹĆ DOMY!! Quote
Soema Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Paulina87 napisał(a):Co u suni? Ostatnio tu cicho... Sigma ma w tym tygodniu sterylkę :) bardzo ładnie tyje. No i ... szykuje się domek :) Quote
Soema Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Malwi napisał(a):same pozytywne wieści :D :bigcool: Hihi, są dwa domki :) ja nie wiem czemu, ale sunie moment domy znajdują i to takie domy... :loveu: Quote
ewab Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Soema napisał(a):Hihi, są dwa domki :) ja nie wiem czemu, ale sunie moment domy znajdują i to takie domy... :loveu: Bo boksiowe sunie kochane są. Quote
Soema Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='ewab']Bo boksiowe sunie kochane są. Ja też wolę sunie.. ale jak zobaczyłam 3 dziadków Germaine to padłam z zachwytu :) a ja mam takiego stwora teraz http://www.dogomania.pl/threads/183482-Rybnicki-Chester-juA-pod-opiekAE-SOS-Bokserom-u-mnie-uczymy-siAE-ogA-ady Quote
Kapsel Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 A ja wolę chłopaków :loveu::loveu::loveu: i to żółte, o! Quote
kora78 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 ja totalnie pominęłam wizytę w domku w kudowie. czy jednak jeszcze mam się tym zająć, czy ten dom odpadł już? Quote
Soema Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 kora78 napisał(a):ja totalnie pominęłam wizytę w domku w kudowie. czy jednak jeszcze mam się tym zająć, czy ten dom odpadł już? Nie odpadł, nadal są zainteresowani i zapowiadają się na super rodzinę.:) Quote
kora78 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 no dobra, to na ten tydz na bank zrobię wizytę. wieczorem będę dzwonić tam sorki Quote
Kapsel Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 kora78 napisał(a):no dobra, to na ten tydz na bank zrobię wizytę. wieczorem będę dzwonić tam sorki Kora78 to jest niewybaczalne, ja bym Ci przypomniała bo pamiętałam cały czas, ale myślałam że zdałaś raport o tym domku Soemie na pw....:shake: Ja mogę zapomnieć...np o imieninach teściowej, ale o sprawdzeniu dla psiaka domku??? :shake: Quote
kora78 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 kajam się... pamiętam o tym w nieodpowiednich chwilach. Mam średnie możliwości do tej wizyty, ale wiem, że totalnie nikogo innego do tego nie ma Quote
Kapsel Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 kora78 napisał(a):kajam się... pamiętam o tym w nieodpowiednich chwilach. Mam średnie możliwości do tej wizyty, ale wiem, że totalnie nikogo innego do tego nie ma Już dobrze, dobrze :lol: Wybadaj ich wszerz i wzdłuż i nawet do szafy i lodówki zajrzyj jak będzie trzeba :evil_lol: Quote
Recommended Posts