Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sigma waży już 25 kilo :)
niestety, jest podejrzenie ropomacicza.. ostatnio sunia walczyła z gorączką i biegunką. Ale chyba co złe to za nami :)
poprosiłam o zdjęcia..

Posted

oj to bardzo dużo!!
im więcej cierpienia psa, tym więcej domó, smutne to
trzeba ważyć o połowę mniej, niż się powinno, żeby Cię zechcieli :( przykro

Posted

[quote name='Soema']Sigma waży już 25 kilo :)
niestety, jest podejrzenie ropomacicza.. ostatnio sunia walczyła z gorączką i biegunką. Ale chyba co złe to za nami :)
poprosiłam o zdjęcia..[/QUOTE]

Az lżej się zrobiło na duszy :lol:
[quote name='Soema']A tak w ogóle na sunie są dwa albo trzy domy chętne :) trzymajcie kciuki.[/QUOTE]

Domek musi być najlepszy z najlepszych, innej opcji nie ma :lol:

Posted

Na szczęście to nie ropomacicze :) ulga wielka... za to mała przez to wyniszczenie organizmu ma chorą skórę, wa;czymy z nużycą. A dom będzie naj. innego być nie może :)

Posted

[quote name='Soema']Na szczęście to nie ropomacicze :) ulga wielka... za to mała przez to wyniszczenie organizmu ma chorą skórę, wa;czymy z nużycą. A dom będzie naj. innego być nie może :)[/QUOTE]
No to WIELKA ULGA ze to nie ropomacicze, a chorą skórę to się wyleczy, pewnie już w nowym domku.... tym najlepszym z najlepszych :loveu:

Posted

[quote name='Alicja'] no i boxie wygrały na Krakwecie :multi:

Wygrały Hura!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Dziękujemy SOEMIE za kawał dobrej roboty
:loveu::loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Malwi napisał(a):
same pozytywne wieści :D :bigcool:

Hihi, są dwa domki :) ja nie wiem czemu, ale sunie moment domy znajdują i to takie domy... :loveu:

Posted

Soema napisał(a):
Hihi, są dwa domki :) ja nie wiem czemu, ale sunie moment domy znajdują i to takie domy... :loveu:

Bo boksiowe sunie kochane są.

Posted

kora78 napisał(a):
ja totalnie pominęłam wizytę w domku w kudowie. czy jednak jeszcze mam się tym zająć, czy ten dom odpadł już?

Nie odpadł, nadal są zainteresowani i zapowiadają się na super rodzinę.:)

Posted

kora78 napisał(a):
no dobra, to na ten tydz na bank zrobię wizytę. wieczorem będę dzwonić tam
sorki

Kora78 to jest niewybaczalne, ja bym Ci przypomniała bo pamiętałam cały czas, ale myślałam że zdałaś raport o tym domku Soemie na pw....:shake:
Ja mogę zapomnieć...np o imieninach teściowej, ale o sprawdzeniu dla psiaka domku??? :shake:

Posted

kora78 napisał(a):
kajam się...

pamiętam o tym w nieodpowiednich chwilach. Mam średnie możliwości do tej wizyty, ale wiem, że totalnie nikogo innego do tego nie ma

Już dobrze, dobrze :lol: Wybadaj ich wszerz i wzdłuż i nawet do szafy i lodówki zajrzyj jak będzie trzeba :evil_lol: