Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj o różnych porach dnia się dodzwonić do chętnych dać ds nie mogłąm. Dziś rano się udało. Ale zwrot akcji. Sigma zostałą już obiecana komuś innemu, pani zła, bo to już drugi, czy trzeci pies, jakiego chciałą, a nie dostanie. Córka ją namawia na kupno szczeniaka bezkłopotliwe, a nie czekanie i "proszenie się" co 3 dni.
Namawiałąm panią, by się nie dała i czekaa na adopcję.
W sob miała odebrać inną sunię, ale po mojej rozmowie z nią nie wiadomo, czy dostaną. Bo warunki mają wspaniałę, na wsi, duży dom i ogromny ogród solidnie ogrodzony. Dzieci już dorosłe, małżeństwo na zmiany pracuje, pies większość dnia były w ogrodzie. Jest już jeden pies samiec ze schronu, uciekinier. Dlatego państwo chcą sukę, by nie uciekała....
Ale żywienie- karmią gotowanym specjalnie z dużą ilością warzyw i tym, co ze stołu niestety i wykorzenić się tego nie da...

Więc nie wiem. Decyzje już idą odgórnie.

Dodam, że pani ma grypę w tej chwili, więc moja wizyta odpada na maxa, kaszlała bardzo w tel, a w dodatku pracuje w szpitalu i różyczka panuje,a ja mam małę dziecko i nie będę zarazkó do domu wlekła. Mogę zrobić tam wizytę poadopocyjną za min miesiąc, jeśli jakiegoś psa dostaną.
To tyle

Sigma ma więc już dom jakiś pewny, a tu się nikt nie chwali

Posted

Państwo byli uprzedzeni, że Sigma jedzie do innego domu, a do nich jedzie zamojska Trixie :)
i byli zadowoleni. Sigma najprawdopodobniej, pojedzie w okolice Sandomierza.

Posted

Soema napisał(a):
Państwo byli uprzedzeni, że Sigma jedzie do innego domu, a do nich jedzie zamojska Trixie :)

oooo to ładną dziewczynkę Państwo będą mieli :p

Posted

Soema napisał(a):

Znaczy się, będziesz ja miała na oku?

Posted

ewab napisał(a):
Znaczy się, będziesz ja miała na oku?

Aż tak to nie, bo ja w Krk większość czasu. Ale jeśli pojedzie do Trzydnik, myślę że jakieś poadopcyjne z mojej strony będą ;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Od piątku Sigma jest w nowym domu. Sigma czuje się w domu pewnie i już zaprzyjaźniła się z całym stadem: ludzko, psio, kocim :) Sigma dzięki opiece w dt ma wspaniałe maniery, tylko podczas spacerów zachowuje się niczym szczeniak :)

Posted

dlatego że są z twojego maila i masz je w cashu w przeglądarce ;)

wyślij je proszę na jakiegoś imageshacka lub coś takiego, bo nikt oprócz Ciebie ich nie zobaczy.

Posted

no cudnie wygląda :D nawet na takich tycich zdjęciach :D ale z niecierpliwością czekam na większe żeby móc ją obejrzeć w pełnej okazałości :D