Kapsel Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Jakie dobre wieści, Nataleczko :buzi: :loveu: Z nieba nam spadłaś :loveu::bigcool::bigcool: Quote
Soema Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 nataleczka napisał(a):W niedzielę wyśle conajmniej 100 pln na sunię, mam nadzieję, że uda mi się uzbierać jeszcze troszkę więcej Nataleczka, super ! Dziękujemy bardzo :Rose: Quote
andegawenka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Też jutro zrobię przelew - obiecałam Kapslowi to zrobię;) Quote
Kapsel Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 andegawenka napisał(a):Też jutro zrobię przelew - obiecałam Kapslowi to zrobię;) Kochana Andegawenko, dziękuję :calus::Rose: Quote
teqquila Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 nataleczka bardzo dziekujemy :multi::Rose: andegawenka tez bardzo Ci dziekujemy :):multi::sweetCyb::Rose: jestescie kochane :calus: Quote
andegawenka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Sigma bierz siatkę na zakupy kasę już masz i szamaj ile wlezie, bo serce mi peknie jak patrzę na Twoje kosteczki:-(:iloveyou: Quote
Kapsel Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Sigma choć dostała kaskę na pełniastą siatkę od Kochanych Cioteczek:loveu:, to musi jeść po troszeczku i nie może szamać ile wlezie bo rozstroju żołądka dostanie. Po malutku po wolutku małymi kęskami a szybciutko dojdzie do wyglądu takiego jak Kanuś który w iście kosmicznym czasie stał się bokserem jak się patrzy :multi::multi::multi:I tak będzie z Sigmusią. Innej opcji nie ma! :lol: Quote
nataleczka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Uzbierałam razem 150 pln, dzisiaj wpłatomat był nieczynny, jak tylko go uruchomią wpłacę kasiurkę dla suni. Trzymam kciuki za Sigmę! Quote
Soema Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 nataleczka napisał(a):Uzbierałam razem 150 pln, dzisiaj wpłatomat był nieczynny, jak tylko go uruchomią wpłacę kasiurkę dla suni. Trzymam kciuki za Sigmę! Ojejku! Nataleczka, to niesamowite, super bardzo się cieszymy :loveu: Dziękujemy :Rose: koniecznie dopisz w tytule "dogomania, nick i imię suni" Quote
Kapsel Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 nataleczka napisał(a):Uzbierałam razem 150 pln, dzisiaj wpłatomat był nieczynny, jak tylko go uruchomią wpłacę kasiurkę dla suni. Trzymam kciuki za Sigmę! A widzisz Soemuś, tak niedawno nawet Sigma na puszkę karmy nie miała, a tutaj Kochane Cioteczki zadbały o niunię :loveu::Rose: Powiem Wam że wszystko teraz się chce! Quote
nataleczka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Właśnie puściłam przelew. Jak ma się sunia? Apetyt jej dopisuje? Przytyła już kilka gramów? Nie wiem czy nie doczytałam czy co, jak wyszły jej wyniki krwi? Quote
Soema Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Sigma robi postępy :) wybaczcie za brak info, ale mamy 4 kolejne psy i nam schodzi z wszystkim, mam nadzieję, że jutro będzie luźniejszy dzień i uda mi się pouzupełniać informację :) Quote
Kapsel Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 nataleczka napisał(a):Właśnie puściłam przelew. Jak ma się sunia? Apetyt jej dopisuje? Przytyła już kilka gramów? Nie wiem czy nie doczytałam czy co, jak wyszły jej wyniki krwi? Nataleczko Kochana jeszcze raz dziękujemy serdecznie za pomoc :Rose: Dziewczyny na pewno napiszą. Strasznie zaganiane ostatnio :lol: Quote
Soema Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 No to tak, z Sigmą dużo lepiej. Na początku DT było przerażone, że sunia załatwia się tylko w domu.. Raz było lepiej raz gorzej, było rozważane zmienienie DT, ale.... pannica jest kochana, mądra i w ogóle i już sama pokazuje, że chce iść na dwór :loveu: wszystko jest na dobrej drodze. Sigma to typowy pieszczoszek :) nic tylko brać i kochać :) Quote
ewab Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='Soema']No to tak, z Sigmą dużo lepiej. Na początku DT było przerażone, że sunia załatwia się tylko w domu.. Raz było lepiej raz gorzej, było rozważane zmienienie DT, ale.... pannica jest kochana, mądra i w ogóle i już sama pokazuje, że chce iść na dwór :loveu: wszystko jest na dobrej drodze. Sigma to typowy pieszczoszek :) nic tylko brać i kochać :) Czyli typowa boksia:) Quote
gerta Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 No mamy plan zważyć księżniczkę ;) Może w weekend się uda... Za to najświeższe wieści - Funia wychodzi sama do ogródka (w sensie nie sama, że bez opieki, ale sama, że nie trzeba jej namawiać). Przy łądnej pogodzie najchętniej siedziałaby tam na stałe, ale ze względu na szczupłość, pani Ala jej nie pozwala. A wczoraj rano Funia postanowiła poszerzyć horyzont i... przeskoczyła przez ogrodzenie, żeby sprawdzić, co jest za płotem:crazyeye: Pani Ala się zdenerwowała, bo ona obserwowała Funię ze schodów, nie mogła jej złapać, stała za daleko i była w kapciach, nie w butach... Na szczęście to jest ogrodzone osiedle, więc pani Ala po prostu poszła po Funię na ogrodzone porządnym płotem "tereny wspólne". Dobre jest to, że Funia odwołana przyszła do pani Ali :p, a przed ochroniarzem uciekała :eviltong: Quote
Kapsel Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ło matko chyba to ogrodzenie nie było wysokie :evil_lol: ale dała radę chudziutka Sigmusia, dzielna dziewczynka i do tego bardzo grzeczna :lol: Na zawołanie przyszła! :loveu: Quote
Kapsel Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Dziewczyny, czy potrzebny Sigmie jeszcze kubraczek? Dobra duszyczka chce jej podarować :loveu: O oto rozmiary długość 55 cm, szerokość 40 cm, firmy trixie :lol: Quote
Paulina87 Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Ja byłam dzisiaj w schronisku, rozmawiałam z pracownikiem i bardzo cieszy się, że Sigma jest w dobrych rękach. Gdy trafiła do schroniska to była w fatalnym stanie i pierwsza myśl to było, skrócić jej cierpienia i uśpić była wrakiem psa, naciągnięta skóra nie wracała na swoje miejsce, ale jednak postawiono na walkę o suczkę. Podobno jak ja ją widziałam po tych dwóch dniach pobytu to była już poprawa! Jadła codziennie kurczaka z ryżem 6 posiłków. Quote
Kapsel Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Paulina87 napisał(a):Ja byłam dzisiaj w schronisku, rozmawiałam z pracownikiem i bardzo cieszy się, że Sigma jest w dobrych rękach. Gdy trafiła do schroniska to była w fatalnym stanie i pierwsza myśl to było, skrócić jej cierpienia i uśpić była wrakiem psa, naciągnięta skóra nie wracała na swoje miejsce, ale jednak postawiono na walkę o suczkę. Podobno jak ja ją widziałam po tych dwóch dniach pobytu to była już poprawa! Jadła codziennie kurczaka z ryżem 6 posiłków. To czyli u Was są cudowni ludzie :loveu: Tak łatwo sie nie poddają, cudownie! Wielki szacunek!!! :loveu: Quote
Kapsel Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Kapsel napisał(a):Dziewczyny, czy potrzebny Sigmie jeszcze kubraczek? Dobra duszyczka chce jej podarować :loveu: O oto rozmiary długość 55 cm, szerokość 40 cm, firmy trixie :lol: A może poprosić dobrą duszyczkę, która chce kubraczek ofiarować o wysłanie na adres fundacyjny, może się przyda? jak nie Sigmie, to innej biedzie? Quote
Angel Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Witam. Przepraszam że odbiegam od tematu ale RUDA potzrebuje ogłoszeń. Pomóżmy jej znaleźć dom! tutaj tez podaje wątek Rudej: http://www.dogomania.pl/threads/1755...NE-OGA-OSZENIA czy mógłby ktoś się tym zając? Quote
Soema Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Kapsel napisał(a):A może poprosić dobrą duszyczkę, która chce kubraczek ofiarować o wysłanie na adres fundacyjny, może się przyda? jak nie Sigmie, to innej biedzie? Na pewno kubrak się przyda, za rok pewnie bid nie ubędzie..... Quote
Kapsel Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Soema napisał(a):Na pewno kubrak się przyda, za rok pewnie bid nie ubędzie..... Ja to za Tobą Soemuś nie nadążam. Przecież Ty RAKIETA JESTEŚ, NO :multi::multi::multi: Poproszę dobrą duszyczkę, czyli GAZZY o wysłanie na adres fundacyjny. Dzięki Gazzy :Rose: Quote
Recommended Posts