Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nataleczka napisał(a):
W niedzielę wyśle conajmniej 100 pln na sunię, mam nadzieję, że uda mi się uzbierać jeszcze troszkę więcej

Nataleczka, super ! Dziękujemy bardzo :Rose:

Posted

Sigma choć dostała kaskę na pełniastą siatkę od Kochanych Cioteczek:loveu:, to musi jeść po troszeczku i nie może szamać ile wlezie bo rozstroju żołądka dostanie.
Po malutku po wolutku małymi kęskami a szybciutko dojdzie do wyglądu takiego jak Kanuś który w iście kosmicznym czasie stał się bokserem jak się patrzy :multi::multi::multi:I tak będzie z Sigmusią. Innej opcji nie ma! :lol:

Posted

nataleczka napisał(a):
Uzbierałam razem 150 pln, dzisiaj wpłatomat był nieczynny, jak tylko go uruchomią wpłacę kasiurkę dla suni.

Trzymam kciuki za Sigmę!

Ojejku! Nataleczka, to niesamowite, super bardzo się cieszymy :loveu: Dziękujemy :Rose: koniecznie dopisz w tytule "dogomania, nick i imię suni"

Posted

nataleczka napisał(a):
Uzbierałam razem 150 pln, dzisiaj wpłatomat był nieczynny, jak tylko go uruchomią wpłacę kasiurkę dla suni.

Trzymam kciuki za Sigmę!

A widzisz Soemuś, tak niedawno nawet Sigma na puszkę karmy nie miała, a tutaj Kochane Cioteczki zadbały o niunię :loveu::Rose:
Powiem Wam że wszystko teraz się chce!

Posted

Sigma robi postępy :) wybaczcie za brak info, ale mamy 4 kolejne psy i nam schodzi z wszystkim, mam nadzieję, że jutro będzie luźniejszy dzień i uda mi się pouzupełniać informację :)

Posted

nataleczka napisał(a):
Właśnie puściłam przelew.

Jak ma się sunia? Apetyt jej dopisuje? Przytyła już kilka gramów? Nie wiem czy nie doczytałam czy co, jak wyszły jej wyniki krwi?

Nataleczko Kochana jeszcze raz dziękujemy serdecznie za pomoc :Rose:
Dziewczyny na pewno napiszą. Strasznie zaganiane ostatnio :lol:

Posted

No to tak, z Sigmą dużo lepiej. Na początku DT było przerażone, że sunia załatwia się tylko w domu.. Raz było lepiej raz gorzej, było rozważane zmienienie DT, ale.... pannica jest kochana, mądra i w ogóle i już sama pokazuje, że chce iść na dwór :loveu: wszystko jest na dobrej drodze. Sigma to typowy pieszczoszek :)
nic tylko brać i kochać :)

Posted

[quote name='Soema']No to tak, z Sigmą dużo lepiej. Na początku DT było przerażone, że sunia załatwia się tylko w domu.. Raz było lepiej raz gorzej, było rozważane zmienienie DT, ale.... pannica jest kochana, mądra i w ogóle i już sama pokazuje, że chce iść na dwór :loveu: wszystko jest na dobrej drodze. Sigma to typowy pieszczoszek :)
nic tylko brać i kochać
:)

Czyli typowa boksia:)

Posted

No mamy plan zważyć księżniczkę ;)
Może w weekend się uda...
Za to najświeższe wieści - Funia wychodzi sama do ogródka (w sensie nie sama, że bez opieki, ale sama, że nie trzeba jej namawiać). Przy łądnej pogodzie najchętniej siedziałaby tam na stałe, ale ze względu na szczupłość, pani Ala jej nie pozwala.
A wczoraj rano Funia postanowiła poszerzyć horyzont i... przeskoczyła przez ogrodzenie, żeby sprawdzić, co jest za płotem:crazyeye: Pani Ala się zdenerwowała, bo ona obserwowała Funię ze schodów, nie mogła jej złapać, stała za daleko i była w kapciach, nie w butach...
Na szczęście to jest ogrodzone osiedle, więc pani Ala po prostu poszła po Funię na ogrodzone porządnym płotem "tereny wspólne".
Dobre jest to, że Funia odwołana przyszła do pani Ali :p, a przed ochroniarzem uciekała :eviltong:

Posted

Ło matko chyba to ogrodzenie nie było wysokie :evil_lol: ale dała radę chudziutka Sigmusia, dzielna dziewczynka i do tego bardzo grzeczna :lol: Na zawołanie przyszła! :loveu:

Posted

Dziewczyny, czy potrzebny Sigmie jeszcze kubraczek?
Dobra duszyczka chce jej podarować :loveu:
O oto rozmiary długość 55 cm, szerokość 40 cm, firmy trixie :lol:

Posted

Ja byłam dzisiaj w schronisku, rozmawiałam z pracownikiem i bardzo cieszy się, że Sigma jest w dobrych rękach. Gdy trafiła do schroniska to była w fatalnym stanie i pierwsza myśl to było, skrócić jej cierpienia i uśpić była wrakiem psa, naciągnięta skóra nie wracała na swoje miejsce, ale jednak postawiono na walkę o suczkę. Podobno jak ja ją widziałam po tych dwóch dniach pobytu to była już poprawa! Jadła codziennie kurczaka z ryżem 6 posiłków.

Posted

Paulina87 napisał(a):
Ja byłam dzisiaj w schronisku, rozmawiałam z pracownikiem i bardzo cieszy się, że Sigma jest w dobrych rękach. Gdy trafiła do schroniska to była w fatalnym stanie i pierwsza myśl to było, skrócić jej cierpienia i uśpić była wrakiem psa, naciągnięta skóra nie wracała na swoje miejsce, ale jednak postawiono na walkę o suczkę. Podobno jak ja ją widziałam po tych dwóch dniach pobytu to była już poprawa! Jadła codziennie kurczaka z ryżem 6 posiłków.

To czyli u Was są cudowni ludzie :loveu: Tak łatwo sie nie poddają, cudownie! Wielki szacunek!!! :loveu:

Posted

Kapsel napisał(a):
Dziewczyny, czy potrzebny Sigmie jeszcze kubraczek?
Dobra duszyczka chce jej podarować :loveu:
O oto rozmiary długość 55 cm, szerokość 40 cm, firmy trixie :lol:

A może poprosić dobrą duszyczkę, która chce kubraczek ofiarować o wysłanie na adres fundacyjny, może się przyda? jak nie Sigmie, to innej biedzie?

Posted

Kapsel napisał(a):
A może poprosić dobrą duszyczkę, która chce kubraczek ofiarować o wysłanie na adres fundacyjny, może się przyda? jak nie Sigmie, to innej biedzie?

Na pewno kubrak się przyda, za rok pewnie bid nie ubędzie.....

Posted

Soema napisał(a):
Na pewno kubrak się przyda, za rok pewnie bid nie ubędzie.....

Ja to za Tobą Soemuś nie nadążam. Przecież Ty RAKIETA JESTEŚ, NO :multi::multi::multi:
Poproszę dobrą duszyczkę, czyli GAZZY o wysłanie na adres fundacyjny. Dzięki Gazzy :Rose: