Monika z Katowic Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 O!O! Wspaniale!:loveu: A co to za domek? Są jakieś bliższe informacje? Czekam na telefon.:loveu: Serdecznie proszę, Państwa chętnych do adopcji, o kontakt telefoniczny ze mną jako osobą bezpośrednio odpowiedzialną za Topiczka.:loveu: [URL="http://tmp4.glitery.pl/obrazki/55/92/4-glitery_pl-Monika3333-759.jpg"][IMG]http://tmp4.glitery.pl/obrazki/55/92/4-glitery_pl-Monika3333-759.jpg[/IMG][/URL] Quote
Agucha Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 [quote name='Monika z Katowic']O!O! Wspaniale!:loveu: A co to za domek? Są jakieś bliższe informacje? Czekam na telefon.:loveu: Serdecznie proszę, Państwa chętnych do adopcji, o kontakt telefoniczny ze mną jako osobą bezpośrednio odpowiedzialną za Topiczka.:loveu: [/QUOTE] Napisałam to co wiem na poprzedniej stronie. Ocenę pozostawiam Tobie i osobie wizytującej dom. Namiar na Ciebie, oczywiście przekazałam a adres Państwa wysłałam privem na FB. [quote name='Agucha']Mam kolejnych Państwa, którzy są zainteresowani adopcją Topika. Domek jest w Dusznikach (100km od Wrocławia). W domku były dwie suczki, dożyły pięknego wieku -18 i 15 lat. Też mieszańce. Małżeństwo z dorosłymi już dziećmi. Uważam, że należałoby sprawdzić i ten domek... no i wybrać Topikowi najlepszy i najbardziej odpowiedni, potrafiący sprostać jego potrzebom. Wychodzę z założenia, że jeżeli jest kilka domków chętnych - nie należy zamykać się na jednej propozycji ;)[/QUOTE] [quote name='Agucha'][SIZE=3][COLOR=magenta][B][COLOR=black]Potrzebna wizyta przed-adopcyjna w[/COLOR] DUSZNIKACH ZDROJU[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3]! Cytuję: [/SIZE][I]"Rodzice kochają zwierzęta i w domu odkąd pamiętam zawsze był pies. Za domem mamy dużą łąkę, w razie czego niedaleko mieszka weterynarz, a i miłości psiakowi na bank nie zabraknie"[/I] :) Dane Państwa podam na priv osobie przeprowadzającą wizytę :) ... oby się taka znalazła... :roll:[/QUOTE] Quote
Monika z Katowic Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Czekam więc na telefon od zainteresowanych Państwa z Dusznik Zdroju.:loveu: Wow! :crazyeye:To miejscowość uzdrowiskowa Topiczek miałby czyste, zdrowe powietrze!:lol: Agucho!:Rose: Dziękuję serdecznie za tyle, tyle starań i za te ważne informacje.:Rose: Quote
Akrum Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Topiku kochany czekamy na rozwój akcji :) Quote
Cantadorra Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Śledzę po cichutku losy Topika, podziwiam piękne fotki z ramkami od Moniki i cały czas trzymam kciuki, żeby piękny pręgusek znalazł domek. Ten rok Topisiu musi być twoim rokiem :) Quote
magenka1 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 To ja się przyznam , że też po cichu odwiedzam wątek i trzymam kciuki za Topiczka Quote
magenka1 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='Agucha']Kciuki się bardzo przydadzą! :) :) :)[/QUOTE] A czy już są jakieś wieści? :) Quote
Agucha Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='magenka1']A czy już są jakieś wieści? :)[/QUOTE] Póki co nic mi nie wiadomo... ale może Monika nam coś zdradzi ;) Quote
magenka1 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 To czekamy z niecierpliwością i trzymamy kciuki nadal Quote
Akrum Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Moniko czekamy na wieści i nadal mocno kciuki trzymamy :) Quote
magdus84 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [B]Topiczku Najdroższy! [/B]Z całego serca życzę Ci najwspanialszego domku pod słońcem!!! Zaciskam mocno kciuki!!! Strasznie żal, że nie tolerujesz kocurków:( Liczy się przede wszystkim Twoje dobro i spokój, dlatego wierzę, że teraz to kwestia niedługiego czasu:) Powodzenia! Quote
Monika z Katowic Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]Dziękuję wszystkim [B]najmilszym aniołkom Topika [/B]za tyle pozytywnych myśli.:iloveyou: Mocno, mocno trzymajcie kciuki.:iloveyou: Dopiero, jak będę znać konkrety - napiszę.[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Agucha Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 :happy1::happy1::happy1: :thumbs::thumbs::thumbs: :kciuki::kciuki::kciuki: :evil_lol: Quote
Agucha Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='magenka1']Coś czuję, że Wy coś wiedziecie :)[/QUOTE] Ja już nic nie mówię... wolę przemilczeć niż wykrakać :) Quote
Monika z Katowic Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Dziewczyny kochane! Troszkę cierpliwości. :):) To jest kwestia dwóch, może trzech tygodni... Nic na siłę, nic w pośpiechu.:loveu: Quote
Akrum Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 cierpliwie czekamy na TOpikowy rozwój akcji :) Quote
magenka1 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Tu uzbiermy się w cierpliwość i czekamy na rozój wydarzeń :) Quote
ossa98 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Ja też po cichu odwiedzam Topika, czytam, podziwiam piękne fotki i zaangażowanie wszystkich cioteczek z wątku. Topiczku, trzymam za Ciebie kciuki! Quote
transylwania Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Topiku Kochany jak Twe spotkanie?trzymam kciuki Quote
Anna222 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Trzymam za ciebie kciuki piesku. Ten domek z Dusznik bedzie chyba dobry. Czekam niecierpliwie na wiadomosci. Quote
salibinka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='Monika z Katowic']Dziewczyny kochane! Troszkę cierpliwości. :):) To jest kwestia dwóch, może trzech tygodni... Nic na siłę, nic w pośpiechu.:loveu:[/QUOTE] Oczywiście, że tak :). Mocno trzymam kciuki za dobry, spokojny, racjonalny wybór :) Quote
Recommended Posts