Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O!O! Wspaniale!:loveu:
A co to za domek? Są jakieś bliższe informacje? Czekam na telefon.:loveu:
Serdecznie proszę, Państwa chętnych do adopcji, o kontakt telefoniczny ze mną jako osobą bezpośrednio odpowiedzialną za Topiczka.:loveu:

[URL="http://tmp4.glitery.pl/obrazki/55/92/4-glitery_pl-Monika3333-759.jpg"][IMG]http://tmp4.glitery.pl/obrazki/55/92/4-glitery_pl-Monika3333-759.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Monika z Katowic']O!O! Wspaniale!:loveu:
A co to za domek? Są jakieś bliższe informacje? Czekam na telefon.:loveu:
Serdecznie proszę, Państwa chętnych do adopcji, o kontakt telefoniczny ze mną jako osobą bezpośrednio odpowiedzialną za Topiczka.:loveu:

[/QUOTE]
Napisałam to co wiem na poprzedniej stronie. Ocenę pozostawiam Tobie i osobie wizytującej dom.

Namiar na Ciebie, oczywiście przekazałam a adres Państwa wysłałam privem na FB.

[quote name='Agucha']Mam kolejnych Państwa, którzy są zainteresowani adopcją Topika.
Domek jest w Dusznikach (100km od Wrocławia).
W domku były dwie suczki, dożyły pięknego wieku -18 i 15 lat. Też mieszańce.
Małżeństwo z dorosłymi już dziećmi.

Uważam, że należałoby sprawdzić i ten domek... no i wybrać Topikowi najlepszy i najbardziej odpowiedni, potrafiący sprostać jego potrzebom. Wychodzę z założenia, że jeżeli jest kilka domków chętnych - nie należy zamykać się na jednej propozycji ;)[/QUOTE]

[quote name='Agucha'][SIZE=3][COLOR=magenta][B][COLOR=black]Potrzebna wizyta przed-adopcyjna w[/COLOR] DUSZNIKACH ZDROJU[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3]!

Cytuję:
[/SIZE][I]"Rodzice kochają zwierzęta i w domu odkąd pamiętam zawsze był pies. Za domem mamy dużą łąkę, w razie czego niedaleko mieszka weterynarz, a i miłości psiakowi na bank nie zabraknie"[/I]

:)

Dane Państwa podam na priv osobie przeprowadzającą wizytę :)
... oby się taka znalazła... :roll:[/QUOTE]

Posted

Czekam więc na telefon od zainteresowanych Państwa z Dusznik Zdroju.:loveu:
Wow! :crazyeye:To miejscowość uzdrowiskowa Topiczek miałby czyste, zdrowe powietrze!:lol:
Agucho!:Rose: Dziękuję serdecznie za tyle, tyle starań i za te ważne informacje.:Rose:

Posted

[B]Topiczku Najdroższy! [/B]Z całego serca życzę Ci najwspanialszego domku pod słońcem!!! Zaciskam mocno kciuki!!! Strasznie żal, że nie tolerujesz kocurków:( Liczy się przede wszystkim Twoje dobro i spokój, dlatego wierzę, że teraz to kwestia niedługiego czasu:) Powodzenia!

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Dziewczyny kochane! Troszkę cierpliwości. :):)
To jest kwestia dwóch, może trzech tygodni...
Nic na siłę, nic w pośpiechu.:loveu:[/QUOTE]

Oczywiście, że tak :). Mocno trzymam kciuki za dobry, spokojny, racjonalny wybór :)