Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Monika z Katowic']A domek w Sulejówku wydaje się być przekonany aż na 90%! :):)[/QUOTE]
Odniosłam takie samo wrażenie po pierwszym mailu jaki napisała do mnie p. Magda ;)

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]Dzisiaj Pani Magda też do mnie napisała. :multi:
Jest też słówko do miłośników Topika:
[/COLOR][/SIZE][/FONT] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]"Serdeczne pozdrowienia dla Topikowych cioteczek:)
Proszę szepnąć psince, że takich dwoje cieszy się na spotkanie z Nim i że są gotowi Go pokochać takiego jakim jest, bo chcemy odbudować Jego zaufanie do ludzi, chcemy pokazać Mu świat, od tej kolorowej strony[/COLOR][/SIZE][/FONT] :) "
[/I]

Posted

[quote name='Monika z Katowic'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]Dzisiaj Pani Magda też do mnie napisała. :multi:
Jest też słówko do miłośników Topika:
[/COLOR][/SIZE][/FONT] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]"Serdeczne pozdrowienia dla Topikowych cioteczek:)
Proszę szepnąć psince, że takich dwoje cieszy się na spotkanie z Nim i że są gotowi Go pokochać takiego jakim jest, bo chcemy odbudować Jego zaufanie do ludzi, chcemy pokazać Mu świat, od tej kolorowej strony[/COLOR][/SIZE][/FONT] :) "
[/I][/QUOTE]
Coś mnie się wydaje, że wszystko już przesądzone :evil_lol:

Posted

jejku, już mnie paluchy bolą od zaciskania kciuków.
Jak ja bym Topiku chciała, byś znalazł najwspanialszy domek na świecie.
ty jesteś moim kochanym psiakiem i bardzo, bardzo mi zależy byś już na swojej kanapie się wylegiwał.

Posted

Dziewczyny, przepraszam za offa ale robię wpis z życzliwej podpowiedzi Mariat. Gdyby wśród chętnych domków na Topika został jakiś godny uwagi, a chcący rozmawiać o psie toćka w toćkę w typie Topika, poproszę o jakieś info na PW lub na jego wątku, do którego podaję link:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/198484-Cudny-Zoran-jego-%C5%BCycie-warte-by%C5%82o-50z%C5%82.-Potrzebna-pomoc-w-kosztach-hotelikowania[/url]!

Samemu Topikowi życzę, by to był "ten dom", "ten" pod każdym względem, zgodny z Waszymi oczekiwaniami, a który to dom pokocha go na zabój. :-)

Posted

Z powodu nawału emocjonujących wydarzeń zapomniałam napisać, że rozmawiałam (i przedwczoraj, i dzisiaj) z hotelikiem. :)
Topik dnia 12 lutego miał szczepienia na wściekliznę i choroby zakaźne. Był bardzo grzeczny.:)
Jest zdrowy, szczęśliwy, biega z psimi przyjaciółmi po ogrodzie...
Na okoliczne koty, przemykające koło płota, wcale nie reaguje. Na "Ranczu Maszera" kotów nie ma. :Dog_run:

Państwo z Sulejówka wybierają się do Przebieczan [B]albo 26 -27 lutego, albo 5-6 marc[/B]a.:loveu::loveu:
Kciuki mocno zaciśnięte!:thumbs:

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Z powodu nawału emocjonujących wydarzeń zapomniałam napisać, że rozmawiałam (i przedwczoraj, i dzisiaj) z hotelikiem. :)
Topik dnia 12 lutego miał szczepienia na wściekliznę i choroby zakaźne. Był bardzo grzeczny.:)
Jest zdrowy, szczęśliwy, biega z psimi przyjaciółmi po ogrodzie...
Na okoliczne koty, przemykające koło płota, wcale nie reaguje. Na "Ranczu Maszera" kotów nie ma. :Dog_run:

Państwo z Sulejówka wybierają się do Przebieczan [B]albo 26 -27 lutego, albo 5-6 marc[/B]a.:loveu::loveu:
Kciuki mocno zaciśnięte!:thumbs:[/QUOTE]
Czy jest ewentualność, że Topik razem z Państwem wróci do domu?

Ps.6 marca są moje urodziny - dla mnie, żadna rewelka... o jeden rok więcej, ale oby to dla Topika był najszczęśliwszy dzień w życiu! :) :) :)

Posted

[SIZE=3][COLOR=navy][FONT=Book Antiqua]Data już ustalona!!! :)
[B]Pani Magda i Pan Łukasz jadą do Przebieczan w dniach 26 - 27 lutego 2011.:multi:[/B]
[I]"Teraz wszystko w łapkach Topika" [/I]- jak napisała Pani Magda.:loveu:[/FONT] [/COLOR][/SIZE]

Posted

No to czekamy spokojnie ;) na ogromnie ważne spotkanie - myślę, że jeżeli - jak mówią panie z Przebieczan - Topik ma wziąć teraz sprawy w swoje łapki - to poradzi sobie koncertowo. Oczaruje ich bez dwóch zdań :)
A czy wiadomo już coś w sprawie wizyty p/a na miejscu, w Sulejówku?

Posted

Cioteczki, czy hotelik Topikowy mógłby pomóc Miśkowi? Jest sponsor - super Pan dziekan, który zasponsoruje całość - ale nie mamy DT. Misiek stracił niedawno swoją przyjaciółkę i towarzyszkę życia, która odeszła za TM... Niestety Misiek prawdopodobnie nie lubi innych psów... znacie kogoś, kto może pomóc? [URL="http://www.dogomania.pl/threads/62982-Norma-za-TM-choremu-Misiowi-nie-zosta%C5%82o-ju%C5%BC-du%C5%BCo-czasu-DT-pilnie-potrzebne"]http://www.dogomania.pl/threads/62982-Norma-za-TM-choremu-Misiowi-nie-zosta%C5%82o-ju%C5%BC-du%C5%BCo-czasu-DT-pilnie-potrzebne[/URL]

Posted

[quote name='Monika z Katowic'][SIZE=3][COLOR=navy][FONT=Book Antiqua]Data już ustalona!!! :)
[B]Pani Magda i Pan Łukasz jadą do Przebieczan w dniach 26 - 27 lutego 2011.:multi:[/B]
[I]"Teraz wszystko w łapkach Topika" [/I]- jak napisała Pani Magda.:loveu:[/FONT] [/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

a ja zrozumiałam że już po Topika jadą :P