Agucha Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 [quote name='Monika z Katowic']A domek w Sulejówku wydaje się być przekonany aż na 90%! :):)[/QUOTE] Odniosłam takie samo wrażenie po pierwszym mailu jaki napisała do mnie p. Magda ;) Quote
Monika z Katowic Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]Dzisiaj Pani Magda też do mnie napisała. :multi: Jest też słówko do miłośników Topika: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]"Serdeczne pozdrowienia dla Topikowych cioteczek:) Proszę szepnąć psince, że takich dwoje cieszy się na spotkanie z Nim i że są gotowi Go pokochać takiego jakim jest, bo chcemy odbudować Jego zaufanie do ludzi, chcemy pokazać Mu świat, od tej kolorowej strony[/COLOR][/SIZE][/FONT] :) " [/I] Quote
Agucha Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 [quote name='Monika z Katowic'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]Dzisiaj Pani Magda też do mnie napisała. :multi: Jest też słówko do miłośników Topika: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]"Serdeczne pozdrowienia dla Topikowych cioteczek:) Proszę szepnąć psince, że takich dwoje cieszy się na spotkanie z Nim i że są gotowi Go pokochać takiego jakim jest, bo chcemy odbudować Jego zaufanie do ludzi, chcemy pokazać Mu świat, od tej kolorowej strony[/COLOR][/SIZE][/FONT] :) " [/I][/QUOTE] Coś mnie się wydaje, że wszystko już przesądzone :evil_lol: Quote
Akrum Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 jejku, już mnie paluchy bolą od zaciskania kciuków. Jak ja bym Topiku chciała, byś znalazł najwspanialszy domek na świecie. ty jesteś moim kochanym psiakiem i bardzo, bardzo mi zależy byś już na swojej kanapie się wylegiwał. Quote
obraczus87 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 TRZYMAM kciuki!!!!!!! Bardzoooooooo mocno :) !!!!!!!!!!!!!! Quote
majqa Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Dziewczyny, przepraszam za offa ale robię wpis z życzliwej podpowiedzi Mariat. Gdyby wśród chętnych domków na Topika został jakiś godny uwagi, a chcący rozmawiać o psie toćka w toćkę w typie Topika, poproszę o jakieś info na PW lub na jego wątku, do którego podaję link: [url]http://www.dogomania.pl/threads/198484-Cudny-Zoran-jego-%C5%BCycie-warte-by%C5%82o-50z%C5%82.-Potrzebna-pomoc-w-kosztach-hotelikowania[/url]! Samemu Topikowi życzę, by to był "ten dom", "ten" pod każdym względem, zgodny z Waszymi oczekiwaniami, a który to dom pokocha go na zabój. :-) Quote
Monika z Katowic Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Z powodu nawału emocjonujących wydarzeń zapomniałam napisać, że rozmawiałam (i przedwczoraj, i dzisiaj) z hotelikiem. :) Topik dnia 12 lutego miał szczepienia na wściekliznę i choroby zakaźne. Był bardzo grzeczny.:) Jest zdrowy, szczęśliwy, biega z psimi przyjaciółmi po ogrodzie... Na okoliczne koty, przemykające koło płota, wcale nie reaguje. Na "Ranczu Maszera" kotów nie ma. :Dog_run: Państwo z Sulejówka wybierają się do Przebieczan [B]albo 26 -27 lutego, albo 5-6 marc[/B]a.:loveu::loveu: Kciuki mocno zaciśnięte!:thumbs: Quote
Agucha Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='Monika z Katowic']Z powodu nawału emocjonujących wydarzeń zapomniałam napisać, że rozmawiałam (i przedwczoraj, i dzisiaj) z hotelikiem. :) Topik dnia 12 lutego miał szczepienia na wściekliznę i choroby zakaźne. Był bardzo grzeczny.:) Jest zdrowy, szczęśliwy, biega z psimi przyjaciółmi po ogrodzie... Na okoliczne koty, przemykające koło płota, wcale nie reaguje. Na "Ranczu Maszera" kotów nie ma. :Dog_run: Państwo z Sulejówka wybierają się do Przebieczan [B]albo 26 -27 lutego, albo 5-6 marc[/B]a.:loveu::loveu: Kciuki mocno zaciśnięte!:thumbs:[/QUOTE] Czy jest ewentualność, że Topik razem z Państwem wróci do domu? Ps.6 marca są moje urodziny - dla mnie, żadna rewelka... o jeden rok więcej, ale oby to dla Topika był najszczęśliwszy dzień w życiu! :) :) :) Quote
Monika z Katowic Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 [SIZE=3][COLOR=navy][FONT=Book Antiqua]Data już ustalona!!! :) [B]Pani Magda i Pan Łukasz jadą do Przebieczan w dniach 26 - 27 lutego 2011.:multi:[/B] [I]"Teraz wszystko w łapkach Topika" [/I]- jak napisała Pani Magda.:loveu:[/FONT] [/COLOR][/SIZE] Quote
AGA35 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 no i stało się :-) topiś będzie miał ukochany domek :-) Quote
Akrum Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 a ja póki co się cieszę tylko tak tyci tyci... wiwatować będę jak Topik już znajdzie się na swojej kanapie :) Quote
Agucha Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 [quote name='akrum']a ja póki co się cieszę tylko tak tyci tyci... Wiwatować będę jak topik już znajdzie się na swojej kanapie :)[/quote] otóż to! ;) Quote
zuzlikowa Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='Akrum']a ja póki co się cieszę tylko tak tyci tyci... wiwatować będę jak Topik już znajdzie się na swojej kanapie :)[/QUOTE] ...i ja spokojnie poczekam... Quote
Akrum Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Dzień dobry Topiku :) Ciekawe, czy u ciebie też śniegiem sypnęło tak jak wczoraj u mnie. Quote
Monika z Katowic Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 U Topika też mały śnieg i... ogromne nadzieje!:) Poczekajmy spokojnie na to ważne dla Topisia spotkanie. :) Quote
Kociabanda2 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Trzymam KCIUKI!! :kciuki: :kciuki: Quote
Agucha Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Nam wszystkim nerwy się udzielają straszne... a Topik, niczego nie świadomy, się wyleguje się na kanapie. I gdzie tu sprawiedliwość ja się pytam?:lol::evil_lol: Quote
salibinka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 No to czekamy spokojnie ;) na ogromnie ważne spotkanie - myślę, że jeżeli - jak mówią panie z Przebieczan - Topik ma wziąć teraz sprawy w swoje łapki - to poradzi sobie koncertowo. Oczaruje ich bez dwóch zdań :) A czy wiadomo już coś w sprawie wizyty p/a na miejscu, w Sulejówku? Quote
paulinken Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Cioteczki, czy hotelik Topikowy mógłby pomóc Miśkowi? Jest sponsor - super Pan dziekan, który zasponsoruje całość - ale nie mamy DT. Misiek stracił niedawno swoją przyjaciółkę i towarzyszkę życia, która odeszła za TM... Niestety Misiek prawdopodobnie nie lubi innych psów... znacie kogoś, kto może pomóc? [URL="http://www.dogomania.pl/threads/62982-Norma-za-TM-choremu-Misiowi-nie-zosta%C5%82o-ju%C5%BC-du%C5%BCo-czasu-DT-pilnie-potrzebne"]http://www.dogomania.pl/threads/62982-Norma-za-TM-choremu-Misiowi-nie-zosta%C5%82o-ju%C5%BC-du%C5%BCo-czasu-DT-pilnie-potrzebne[/URL] Quote
asiamm Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='Monika z Katowic'][SIZE=3][COLOR=navy][FONT=Book Antiqua]Data już ustalona!!! :) [B]Pani Magda i Pan Łukasz jadą do Przebieczan w dniach 26 - 27 lutego 2011.:multi:[/B] [I]"Teraz wszystko w łapkach Topika" [/I]- jak napisała Pani Magda.:loveu:[/FONT] [/COLOR][/SIZE][/QUOTE] a ja zrozumiałam że już po Topika jadą :P Quote
Bjuta Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Jak się Topik ładnie zakręci koło auta, to pewnie wskoczy i nie wyjdzie! Quote
obraczus87 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Kurcze, trzymam bardzo mocno kciuki!!!!!!!:) Quote
Recommended Posts