Agucha Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='AGA35']małżeństwo nieskonsumowane :D[/QUOTE] ...co nie znaczy złe ;) :razz: Quote
Akrum Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 dzień dobry Topik :) na spacerek cię zabieram, może po drodze gdzieś Gucie spotkamy i się sobie na wzajem spodobacie? :) Quote
Monika z Katowic Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [IMG]http://tmp2.glitery.pl/obrazki/201/69/2-Gdziemjdomek-23.jpg[/IMG] Quote
Cantadorra Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='AGA35']małżeństwo nieskonsumowane :D[/QUOTE] Ubawiłam się waszymi tekstami :) Ciekawe, czy Topikowi do śmiechu, że nie ma jajeczek :) Quote
Akrum Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 i dzień dobry znów :) buziak w pychol Topiku :) Quote
Monika z Katowic Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]:loveu:[/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][B][COLOR=RoyalBlue]Dobrej nocki Topiczku kochany[/COLOR][/B]!:loveu: [COLOR=Blue][B] [COLOR=Red]Newsy! :multi: Newsy! :multi: Właśnie dotarł mail z Przebieczan - topikowego hoteliku! :multi: Cytuję: [/COLOR] [/B][/COLOR] [/SIZE][/FONT][SIZE=4][COLOR=Navy][FONT=Book Antiqua]"Witamy!!![/FONT] [FONT=Book Antiqua]Upał mamy okropny, a dzisiaj to jakieś apogeum chyba, bo termometr pokazywał 50st... i do tego komary... koszmar. [/FONT][FONT=Book Antiqua]A co Topik na to wszystko? Zupełnie nic!!! Ostatnio mam wrażenie, że Topiczek myśli, że jest szczeniaczkiem! Ładnie bawi się z innymi psiakami, jest wesoły i wszędzie go pełno. Ładnie je i nie ma z nim najmniejszego problemu. [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Nie odpuścił sobie jedynie "latania" wzdłuż ogrodzenia i głośnego szczekania na psiaki po drugiej stronie płota... To taka jego codzienna rozrywka...[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Szczepienia miał robione w lutym, więc jeszcze długo będą ważne. Niedługo będziemy całe towarzystwo odrobaczać, ale o tym będę jeszcze pisać.[/FONT] [B][FONT=Book Antiqua]Nie ukrywam, że chciałabym tak dobrze znosić upały jak Topik.[/FONT][/B] [FONT=Book Antiqua]A co do łapki - czasem widać, że na nią lekko utyka, ale trzeba się dobrze przyjrzeć. Wet mówi, że taka już Jego uroda i nie ma się co tym przejmować, bo w niczym Mu to nie przeszkadza."[/FONT][I][FONT=Book Antiqua] :loveu::loveu:[/FONT][/I][/COLOR][/SIZE] Quote
J_ulia Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Cudowne wieści :) Fajnie się ma tam chłopak :) Quote
Monika z Katowic Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [quote name='Bjuta']Topiczek staje się psim ideałem![/QUOTE] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Żeby jeszcze znalazł Idealnego Pana! :placz:[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Zaraz wyjeżdżam do Mamy - wracam w poniedziałek (26 lipca).[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]:loveu::loveu:[COLOR=blue]Proszę - dbajcie o Topiczka![/COLOR][/SIZE][/FONT]:loveu::loveu: Quote
Akrum Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 witaj TOpik, zaraz idę do domku :) i weekend :) a dziś jest u mnie chłodniej i padało :) na reszcie jest czym oddychać :) Quote
Kociabanda2 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [quote name='Akrum'] a dziś jest u mnie chłodniej i padało :) na reszcie jest czym oddychać :)[/QUOTE] szczęściara :eviltong: U mnie duchota jak w piekle :/ Quote
amica Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Topiczku śle buziaki na dobranoc, żebyś nie myślał że cioteczka o Tobie nie pamięta. Bardzo dobre wieści przyszły ostatnio z hoteliku, jesteś bardzo mądrym i kochanym pieskiem! Quote
Awit Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 A kiedy przyjdzie najlepsza wieść, że Topik ma domek własny...? Quote
mimiś Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 dobrze,żę jest grzeczny i hotelik go hotelikuje bez problemu. moze po wakacjach coś się ruszy..:roll: Quote
Akrum Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 mam nadzieję, że po wakacjach domki zaczną wydzwaniać i wydzwaniać i będzie można wybrać z nich najlepszy domek na świecie dla naszego kochanego Topisia :) Quote
Monika z Katowic Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [B][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=Magenta]:loveu: Witajcie[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=Blue] kochani[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=Red][B] Fani![/B] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]:loveu: Topiczek wzbogacił się o 40 złotych:[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3] Hebanowa - 20 zł (deklaracja stała) :loveu: Laura1108 - 10 zł (deklaracja stała) :loveu: Transylwania - 10 zł (już drugi raz wspomaga Topika). :loveu: [/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=Red]Ogromne podziękowania dla darczyńców![/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://www.gify.org/bazagif/serca/amor095.gif[/IMG] Quote
Kinia1984 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 mi to sie juz marzy koniec tych wakacji...bo adopcje ida jak krew z nosa i do cholery to niepodobne!:mad: Quote
Akrum Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Topiku, a ty lubisz słoneczko i zabawy na dworze, więc tobie się pewnie marzą wieczne wakacje :) Quote
AGA35 Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 topiczku bardzo przepraszam za ofa [URL]http://www.dogomania.pl/threads/189887-OFIARA-WAKACJI-16-KG-OWCZAREK-zdjęcia-drastyczne[/URL] Quote
Akrum Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 poszła właśnie moja deklaracja za lipiec i sierpień :) Dobranoc Topiku i wszystkim ciociom i wujkom (jesli są) Topikowym :) Quote
Recommended Posts