Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj kastracja TOPICZKA... Musi oddać jajeczka w ofierze :) dla lepszej przyszłości!
[B]Rano do topikowego koszyczka wpłynęło 30 zł - to darowizna z portalu "nasza klasa" od pana Jarka i żony. Dziękujemy bardzo serdecznie za ten dar serca! :)[/B]

Kochani! Piszę teraz z pracy, ale za chwilkę mnie wywalą (sprzed komputera, oczywiście)...
Do piątku będę pojawiać się sporadycznie, bo zepsuł mi się w domu Internet.

[B][COLOR=blue]AGA35 wie wszystko o losach Topiczka, przecież Ona i Kasia to wszystko załatwiają.:loveu:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]AGA35 wszystko Wam opisze!:loveu:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='mmd']Pewnie, że się da...
Ciotka Wunia bez majtek sobie poradzi, bo na bazarek oddaje właśnie, to co tam jajeczka:diabloti:[/QUOTE]
No, żelazne majty :D:D:D:D:D Wyszczuplające :D:D:D:D

Posted

[quote name='Laura1108']10 zł stałej deklaracji . Tylko bardzo proszę cioteczki przypomnijcie mi z początkiem miesiąca o mojej wpłacie , zwykle wszystkie psie deklracje robię razem ale na wszelki wypadek przypomnijcie .

A gdzie Topik ma jechać do DT ?[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy :-)

Posted

bedę wdzięczna za podnoszenie bazarku dla Topika bo ja do poniedziałku będę miała bardzo ograniczony dostęp do internetu [url]http://www.dogomania.pl/threads/182404-markowe-klawiatury-myszki-DELL-HP-Siemens-i-inne-dla-skatowanego-Topika-do-01-04[/url]

Posted

[quote name='diana79']bedę wdzięczna za podnoszenie bazarku dla Topika bo ja do poniedziałku będę miała bardzo ograniczony dostęp do internetu [URL]http://www.dogomania.pl/threads/182404-markowe-klawiatury-myszki-DELL-HP-Siemens-i-inne-dla-skatowanego-Topika-do-01-04[/URL][/QUOTE]
Będziemy hopać :D zgodnie z wolą Matki Założycielki ;)

Posted

[quote name='Szarotka']Wunia i co teraz z Topikiem ???[/QUOTE]
Teraz już wszystkowiedzącą wiedźmą dyżurną zostałam :D Przecież jedzie w kwietniu do hoteliku :D:D

Posted

[quote name='mmd']Przecież Wunia nie od Topika:crazyeye:
Ciotka Szarotka już poplątała psy.[/QUOTE]
Jak już zauważyłaś już wiedźmą dyżurną zostałam :D

Posted

to jest konto dla Topika?? jesli tak to poproszę dane na pw. Nie moge określić miesięcznej wpłaty - ale na pewno nie będzie to mniej niż 60 zł - tylko płatne dwa razy w miesiącu - częśc w połowie i część pod koniec miesiąca. Dlatego też poprosze o nr konta. Chce wpłacić część deklaracji.
Mam dodatkowo dwa psiaki na głowie - od przedwczoraj i powiem szczerze wdepnęłam w niezłe ....

Posted

[quote name='Szarotka']Jezeli masz miotle to pasuje:biggrina::klacz::jumpie:[/QUOTE]
mam: odkurzacz, mopa, szczotkę i dwie zmiotki ... miotły nie stwierdzam ... :shake::shake::shake:

Posted

[quote name='Wunia']mam: odkurzacz, mopa, szczotkę i dwie zmiotki ... miotły nie stwierdzam ... :shake::shake::shake:[/QUOTE]

O to jak tak mozna bez miotly a jak bedziesz musiala sie szybko przemiescic to co ???

Posted

[quote name='Szarotka']O to jak tak mozna bez miotly a jak bedziesz musiala sie szybko przemiescic to co ???[/QUOTE]
i tak nie mogę się szybko przemieszczać :shake: więc mała strata :shake:

Posted

A ja przypominam, że mamy tu wspaniałe wieści!!!! :loveu::loveu::loveu:

[U]DEKLRACJE STAŁE[/U] (potrzeba 300 + zapas na weta)

20 - Mimiś
15 - Amica
20 - Aga35
10 - Kinia1984 (przez pół roku)
10 - Akrum
5 - Agucha
20 - Salibinka
5 - Bjuta
10 - Szarotka (od kwietnia)
100 - Monika z Katowic
10 - Wunia (od kwietnia)
15 - Asiamm
ok. 60 - Basia 1968 (w dwóch miesięcznych ratach)
coś - Transylwania

czyli 300 + coś :multi::multi::multi:
[U]
DEKLARACJE JEDNORAZOWE[/U]

50 - Ekiana (pod koniec marca)
50 - Salibinka (na początku kwietnia)
coś - Ossa98 (w kwietniu)
coś - Inez de Villaro (w kwietniu)
coś - Lolalola

[IMG]http://img190.imageshack.us/img190/7361/img2431aw.jpg[/IMG]