Gosea Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Nie pisalam bo sama nie wiedzialam co i jak. Sunia ma dom,zrobilam co moglam,przyznam,ze nie jest to dom moich marzeń ale nie jest żle ;) Quote
koosiek Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Gosea']Nie pisalam bo sama nie wiedzialam co i jak. Sunia ma dom,zrobilam co moglam,przyznam,ze nie jest to dom moich marzeń ale nie jest żle ;)[/QUOTE] A co to znaczy? Co to za dom? Co jest z nim nie tak? Quote
agata51 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Żeby nie było tak, jak z Kamykiem [URL]http://www.dogomania.pl/threads/147572-Kamyk-najbardziej-zjawiskowy-pies-z-Dogo-na-łancuchu-!!!!!!!!!/page56[/URL] Quote
Equus Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 szkoda, ze nie dostajemy żadnych wieści teraz, jak potrzebana była pomoc, karma, pieniądze itp. to Gosea tu częsciej wpadała a teraz Ci co pomagali nie mogą się nic dowiedzieć, to naprawdę przykre... Quote
tripti Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 ja nie wiem czy Gosea jeszcze tu zagląda, ale w treści wątki jest chyba jej numer telefonu, więc można zadzwonić. Nie chce mieszczać i nie wiem tego na 100%, ale sunia poszła chyba do adopcji do kogoś z sąsiadów i do kilkuletniego dziecka, tak miało być, ale nie wiem czy tak się stało, więc najlepiej zadzwonić i się dopytać, o to czy umowa została podpisana też. Quote
koosiek Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [B]Tripti[/B], numeru nie ma, przynajmniej nie na pierwszej stronie. O ile dobrze pamiętam, kontaktowałaś się z Goseą poza dogo, chyba nawet u niej byłaś (chyba, nie chcę namieszać)? Jeśli tak, czy możesz ją poprosić o pojawienie się na dogo? [quote name='agata51']Żeby nie było tak, jak z Kamykiem [URL="http://www.dogomania.pl/threads/147572-Kamyk-najbardziej-zjawiskowy-pies-z-Dogo-na-%C5%82ancuchu-%21%21%21%21%21%21%21%21%21/page56"]http://www.dogomania.pl/threads/147572-Kamyk-najbardziej-zjawiskowy-pies-z-Dogo-na-łancuchu-!!!!!!!!!/page56[/URL][/QUOTE] Ciekawy ten wątek... A ja Ci pokażę inny, z którego co tydzień i te piękne, i te zwyczajne psiaki trafiają na łańcuchy, oddawane byle komu na wiejskiej giełdzie: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175602-psiaki-i-kotki-z-lecznicy-pod-Warszaw%C4%85-kto-zawiezie-Chudego-do-Siedlec-PILNE[/URL]! Quote
tripti Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='Gosea']Musisz jechać tak jak na Siedliska czyli w lewo od strony Piaseczna i piąty dom po lewej stronie,szary parterowy. Tu masz tel. 501-245-030 jak będziesz jechała to daj strzałke a ja oddzwonie.[/QUOTE] znalazłam, jest numer, można pewnie zadzwonić i zapytać się. Quote
koosiek Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 A możesz zadzwonić? Albo ktoś inny, kto teraz pytał o suczkę na wątku? Mnie już nie stać w tym miesiącu na dodatkowe telefony... Quote
tripti Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 zadzwoniłam, ale zostawiłam wiadomość z prośbą na poczcie głosowej. Quote
tripti Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 nie ma odpowiedzi.... zadzwonię jutro jeszcze raz... Quote
Gosea Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Hej Sorki,że się nie odzywałam (pare problemów się pojawilo i nie mialam głowy) ale jeśłi chodzi o suczke to na razie wszystko jest OK :) Sunia mieszka u moich znajomych w bloku wiec widuję ją dość czesto.Jedynie czego jej brakuje to to podworka do biegania bo na smyczy raczej się meczy i męczy spacerujących z nia bo się strasznie szarpie do psów. Przytyła pare kg. wiec zaokrągliły sie jej zapadnięte boki i wygląda super. Ma nowe imie,corka znajomyh przechrzciła ją na Fione :) Czasami na weekend przyjezdza do mnie jak oni gdzieś wyjezdzają i wtedy hasa z moimi "ogryzkami" na podwórku :) także,ogolnie wszystko OK. Dzieki za troske i jeszcze raz sorki za brak kontaktu. Quote
Cajus JB Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Dzięki za informacje. Mam nadzieję, że cały czas wszystko będzie w porządku. Quote
Recommended Posts