Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi: niedługo, niedługo, juz kupiłam produkty!!! bazarek ruszy pewnie po 12-tym, będą jeszcze świąteczne kruche ciasteczka, one do jedzenia , bo pierniczki raczej ozdobne :evil_lol::tree1:

Posted

No niestety Barrus mlodziankiem nie jest i raz ma lepiej a raz gorzej z kondycja :roll:. Dziekujemy za odwiedziny i fotki - zgodnej - przynajmniej na oko gromadki.
Dzis wpisalam do wplat przelew od Liji - bardzo dziekujemy.
Generalnie troche wplat brakuje - bede dzis pisac prosbe o przelewy na pw.
Dzis rowniez przeleje pieniazki dla Natalii.
Ruszyl bazarek pierniczkowo-ciasteczkowy, jest tez bazarek odziezowy - zapraszamy:lol:

Posted

Hotelik za grudzien - 450,- zostal zaplacony - aktualizacja w pierwszym poscie.
Wszystkim wplacajacym bardzo dziekujemy za umozliwenie BArremu kolejnego miesiaca dobrego zycia w hoteliku u Astaroth:lol:

Posted

APSA napisał(a):
A co mu podajesz?
I przy okazji, jak myślisz, czy Krecikowi warto dawać coś przeciwbólowego?

Mogę dostać od znajomej trochę canidrylu za darmo i rymadyl po mocno obniżonej cenie i zastanawiam się, komu to się najbardziej przyda.

Mam Melobax. Ludzki lek, pewnie nie najlpeszy ale Barremu potrzebny raz na 3-4tygodnie więc mu nie zaszkodzi. W tej chwili żaden psiak u mnie nie dostaje na stałe leków przeciwbólowych, na szczęście.

anett napisał(a):
Piękne fotki!!:loveu: Natalia masz więcej??
Iwonko mogłabyś wstawić aktualny tekst do ogłoszeń Barrego albo link do ogłoszenia?

Nie mam więcej, tzn te są najładniejsze. Jak będzie jakiś słoneczny dzień to jeszcze zrobię.

Posted

anett napisał(a):
Piękne fotki!!:loveu: Natalia masz więcej??
Iwonko mogłabyś wstawić aktualny tekst do ogłoszeń Barrego albo link do ogłoszenia?

To ja wrzucam ogłoszenia Barrego na różne strony. Tekst jest ten Twój , nieco poprawiony, jak skopiuje to wstawię.

Posted

Barry - wspaniały owczarek szuka domu.
Barry jest starszym, spokojnym psem o wspaniałym zrównoważonym charakterze.

Barry ma ok. 8 lat z czego prawie 3 lata spędził w schronisku - to cała wieczność dla młodego, zdrowego psa pozbawionego spacerów, kontaktu z człowiekiem, zamkniętego w niewielkiej klatce - potworna wegetacja odbierająca sens życia i nadzieję… Barry powoli poddawał się, coraz bardziej zrezygnowany, smutny, cierpiący, nie wychodził z budy. Dzięki wielkim sercom wolontariuszek Barry został wyciągnięty ze schroniska i przebywa obecnie w hoteliku dla psów - czeka na swoich nowych opiekunów i prawdziwy dom, który zapewni mu miłość i schronienie do końca jego dni.

Barry jest aktywnym psem, może dać jeszcze wiele radości swoim opiekunom. Pies jest łagodny, nie wchodzi w konflikty z innymi psami. Odzyskał radość życia - ogromnie cieszy się ze spacerów, korzysta z radością ze swobody w ogrodzie. W domu Barry zachowuje czystość, nie niszczy.

Ważne żeby miał domek bez dużej ilości schodów (winda) . Teraz kręgosłup i stawy są w niezłym stanie, w tylnich łapach są niewielkie zaniki mięśniowe , ale Barry korzysta z pobytów w ogrodzie i cały czas chodzi, dostaje lekarstwa, miał serię zabiegów akupunktury, więc jest szansa na zmniejszenie się kłopotów z łapami.
tel. Beata, 501 388 121, Iwona, 606 696 001