terenia1 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Ula91 napisał(a):Witam serdecznie, w jakim wieku mniej więcej jest Lena? Myślicie, że się przełamie? Lena ma około 2 lub trzch lat przełamać się na 100% się przełamie, i tak moim zdaniem jak na domową kicię całkiem dobrze reaguje, potrzeba jej czasu - to cudna spokojna i łagodna kicia, nie rozumiem dlaczego ją ludzie jeśki tak o nich można powiedzieć oddali Lenkę do schronu Quote
terenia1 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Dobre wieści będzie wolontariat w schronisku w Sosnowcu Quote
MartynaP Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 terenia1 napisał(a):Dobre wieści będzie wolontariat w schronisku w Sosnowcu tak jak pisalam na ogolnym schroniska jak juz ruszy pomoge-pamietaj o mnie tereniu :) Quote
Betta Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Witajcie, niedawno oddałam kotke do adopcji...dzis zgłosiły sie osoby chetne do jej adopcji... powiedziałam że poszukam im odpowiedniego kotka. Otóż : - może byc kot lub kotka - najlepiej wysterylizowana - musi akceptować dzieci- czy tez po prostu mizianie - więc chca miziaka - bedzie domowy (kamienica) ale te czasem wypuszczany do ogrodu - i co dla mnie najwazniejsze .... nie zalezy im na malenstwie... wiec podrzucćcie mi jakies profile waszych 2-3-4 letnich miziastych kociaków (próbowałam otwierac linki z 1 postu ale nie działaja) , a ja przesle tym ludziom - czekam do wtorku na jakies info Pozdrawiam Quote
terenia1 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Proszę zerknij na naszą stronkę www. nadziejanadom.pl tam są kociaki które są aktualnie do adpocji Quote
terenia1 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 przepraszam adres stronki www.nadziejanadom.org Quote
MartynaP Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 ja mam kotke na tymczasie moa ok 2 lat http://www.dogomania.pl/threads/181757-Dzielna-kocia-mama-i-jej-cztery-male%C5%84stwa-maluchy-maj%C4%85-domy!!! Quote
terenia1 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Nowe wieści ze schroniska :( w schronisku około 20 kociaków w tym 4 podrostki całkiem jeszcze zdrowiuteńkie i mamuśka z dwoam ślepaczkami przy cycku a więc tak po kolei mała fotorelacja TAKI OTO CZARNUCH CHYBA PERSIK :cry: Quote
terenia1 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 I jeszcze taki piękny rudy chłopak wylądował w schronisku :( Quote
terenia1 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 taka straszna bieda jeśli jej się nie wyciągnie niestety jej dni są policzone :cry: a taka piękna kicia :cry: żal :cry: to dosłownie skóra i kości , jeszcze oczy chore Quote
terenia1 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Następna bieda nie wygląda dobrze :( Quote
Blood Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 piekne sa ;)maluchy sliczne a czarny taki dostojny;) Quote
terenia1 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Cztery kociaki takie koło 3 miesiace może troszkę starsze strasznie chciały się zabrać :( Strasznie mi ich żal, kurcze mamy klatki może gdzieś by znalazły kawałek miejsca Quote
MartynaP Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='terenia1']MAMUŚKA Z MALUSZKAMI :( boze wzielabym je ale moj maz....:( niezgadza sie juz na doroslego kota na tymczasie,ostatnia mamusia dala nam popalic :( Quote
Isabel Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Piękne te Wasze kociaste :loveu: Ta cudna srebrna koteczka jest naprawdę w fatalnym stanie:-( Czy jest szansa wyciągnięcia jej ze schronu? Quote
terenia1 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Isabel napisał(a):Piękne te Wasze kociaste :loveu: Ta cudna srebrna koteczka jest naprawdę w fatalnym stanie:-( Czy jest szansa wyciągnięcia jej ze schronu? Niestety , dziś dziewczyny pojechały po kicię srebrną do schronu, już jej nie było prawdopodonie odeszłą za TM... lub nie wiem co sie stało... Quote
Isabel Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 terenia1 napisał(a):Niestety , dziś dziewczyny pojechały po kicię srebrną do schronu, już jej nie było prawdopodonie odeszłą za TM... lub nie wiem co sie stało... Pracownicy nie wiedzieli co się stało z koteczką? W takim stanie to chyba nikt jej nie zaadoptował :shake: Quote
Jaaga Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Dzis jadę do schroniska. Mogłabym wziąć jednego dorosłego kota, tylko potrzebne byłoby szczepienie dla niego i ogłoszenia. Mogę liczyć na pomoc? Quote
Jaaga Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Zabrałam tego kocurka ze schroniska: To kot po zmarłym. Bardzo towarzyski, kuwetkowy, łagodny. Czy mogę prosic kogos o ogloszenia dla niego? Czasowo nie dam rady. Quote
halbina Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Szukam pomocy dla rodzeństwa z Tychów, urodziły się jesienią 2008r. "halbina" napisał(a):"michal_tychy" napisał(a):Cześć wszystkim wstawiam fotki Amelki i felixa już sierść maja dobra także oglądajcie i oceniajcie ,a nabyłem domek dla kotków lukajcie na fotkach będzie. to jest amelka to jest felix to kolejna poza Felixa a tu Amelka na nowym domku z drapakiem koszt domka 74 zł Jak widać na zdjęciach kotki są coraz większe i ładniejsze pięknieją z dnia na dzień Halbinko popatrz jak moje pociechy rosną szybko i jakie są zdrowe i piękne niejeden konkurs piękności mogły by wygrać jak by miały szanse startować ,apropo felixa jakiś cud się stal bo dziś przyszedł żębym go pomiział ajak głośno burczał zaskoczył mnie niesamowicie http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=82475&start=135 Rok temu wzięłam z Tychów trzy małe kociaki, które zostały same w piwnicy. Niestety czas, kiedy były bez opieki, okazał się dla nich zabójczy. Pozostałe dwa z miotu otrzymały wtedy dar od losu - zostały wcześneij przygarnięte przez ludzii przeżyły... dziś podobno grozi im wyjazd na wieś, bo państwu pogorszyła się sytuacja finansowa... Ja niestety mam już 4 dorosłe kotyikociątko, nie dam rady pomóc... to domowe koty, niewychodzące... jaksobie poradzą na wsi?... Ich aktualny wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=110594 Quote
Recommended Posts