giselle4 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Piromanka napisał(a):O jejciu.... Kochany pyszczek... Kocyk by mu się przydał.... Szkoda że mam tak daleko... Aniu,kocyk u Elika jest pare minut pozniej tylko strzępy ale mysle ze to z nudow robi.... bo co robic cały dzien w więzieniu? Quote
adkaaaaa5 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Zostało mi 20 zł z bazarku- może kupie mu jakiegos gryzaka, zeby sie czyms zajął? Quote
fiorsteinbock Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Ciociu Adusiu! my nie grymasimy - nie pytaj, tylko przyniesc i ucaluj Elika :) Quote
kamilawa Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 adkaaaaa5 napisał(a):Zostało mi 20 zł z bazarku- może kupie mu jakiegos gryzaka, zeby sie czyms zajął? Tak, tak, tak! Kup mu jakiegoś fajnego smaczka, niech chłopak ma trochę rozrywki. Quote
kamilawa Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 bela51 napisał(a):Sliczny ten Wasz Elik. On jest przeeeeeeeeesliczny. Słodki niuniu. Quote
fiorsteinbock Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Adusia, moze przeznacz pieniadze na hotelik u weta Stefana w Obornikach Sl. Elik moze jechac w kazdej chwili, potrzebujemy deklaracji - koszt 300zl/miesiecznie. Elik jest juz dlugo na izolatce, sam na malutkim kawalku. Nie mozna dac go na ogolny boks, bo juz psy nieraz go pogryzly. Ostatnim razem byl w ciezkim stanie i zapadla decyzja by ratowac psa i dac do szpitaliku. I tak tam zostal...do konca zycia ma byc w zamkniety? On jest przekochany, nie wykazuje agresji - zasluguje na lepsze zycie... Quote
adkaaaaa5 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Spoko, ale to tylko 20 zł :(((( Moze jakis bazarek wykombinujemy co? Na jakie konto mam wplacic te 2 dyszki? Quote
kamilawa Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 adkaaaaa5 napisał(a):Spoko, ale to tylko 20 zł :(((( Moze jakis bazarek wykombinujemy co? Na jakie konto mam wplacic te 2 dyszki? Jak zrobisz bazarek to będę rozsyłać cały dzień, żeby maly uzbierał jak najwiecej kaski, hehe :) Quote
adkaaaaa5 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 kamilawa napisał(a):Jak zrobisz bazarek to będę rozsyłać cały dzień, żeby maly uzbierał jak najwiecej kaski, hehe :) Musze jakies extra fanty wykolowac :D:D Quote
kamilawa Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 adkaaaaa5 napisał(a):Musze jakies extra fanty wykolowac :D:D Wystarczą tylko dezodoranty i żarówki :diabloti::diabloti:. Ja zebrałam ponad 100 na Negro dzięki nim. Choć i inne skarbeńki będa mile widziane :razz: Quote
adkaaaaa5 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 kamilawa napisał(a):Wystarczą tylko dezodoranty i żarówki :diabloti::diabloti:. Ja zebrałam ponad 100 na Negro dzięki nim. Choć i inne skarbeńki będa mile widziane :razz: zarowki beda napewno:D dezodoranty chyba tez :D mam jeszcze troche fantow :D Quote
kamilawa Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 adkaaaaa5 napisał(a):zarowki beda napewno:D dezodoranty chyba tez :D mam jeszcze troche fantow :D No i super :D Eliczku, będziesz bogaty! :) Quote
fiorsteinbock Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Cioteczki, jutro mnie nie bedzie - podrzuccie watek Elika :( Quote
adkaaaaa5 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Cioteczki, jutro mnie nie bedzie - podrzuccie watek Elika :( Spoko spoko;p masz to jak w banku:D Quote
kamilawa Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Cioteczki, jutro mnie nie bedzie - podrzuccie watek Elika :( Będziemy podrzucać, nawet co chwilkę :) Gdzie nam uciekasz? :P Quote
kamilawa Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 fiorsteinbock napisał(a):W odwiedzinki do rodzinki :) No to miłego dnia ;) Quote
DarkWater Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 fiorsteinbock napisał(a):W odwiedzinki do rodzinki :) Tak, tak... Gizia Jej tę klinikę od sztucznych pierwsiów poleciła :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
fiorsteinbock Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 DarkWater napisał(a):Tak, tak... Gizia Jej tę klinikę od sztucznych pierwsiów poleciła :eviltong::eviltong::eviltong: Nie Moja Kochana! U mnie wszystko jest naturalne. I tak, nad biustem pracuje i owszem, ale bez skalpela. Wiesza mnie Tz do gory nogami na strychu, sila grawitacji ciagnie tluszcz z brzucha na biust i przy okazji posladki sie podnosza! Bezpiecznie i tanio, trzeba tylko w mocny sznur zainwestowac :evil_lol: Quote
giselle4 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Nie Moja Kochana! U mnie wszystko jest naturalne. I tak, nad biustem pracuje i owszem, ale bez skalpela. Wiesza mnie Tz do gory nogami na strychu, sila grawitacji ciagnie tluszcz z brzucha na biust i przy okazji posladki sie podnosza! Bezpiecznie i tanio, trzeba tylko w mocny sznur zainwestowac :evil_lol: zapisuje mimo ze nie mam strychu.....:) Quote
kamilawa Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 fiorsteinbock napisał(a):U mnie wszystko jest naturalne. I tak, nad biustem pracuje i owszem, ale bez skalpela. Wiesza mnie Tz do gory nogami na strychu, sila grawitacji ciagnie tluszcz z brzucha na biust i przy okazji posladki sie podnosza! Bezpiecznie i tanio, trzeba tylko w mocny sznur zainwestowac :evil_lol: Nie mogę ze śmiechu, Ty to masz pomysły, hahahahaha. Podnosimy pięknego. Quote
kamilawa Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 adkaaaaa5 napisał(a):Hopaj Eliku:) Wysokoo. :) Quote
Recommended Posts