Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piromanka napisał(a):
O jejciu.... Kochany pyszczek...
Kocyk by mu się przydał.... Szkoda że mam tak daleko...

Aniu,kocyk u Elika jest pare minut
pozniej tylko strzępy
ale mysle ze to z nudow robi....
bo co robic cały dzien w więzieniu?

• Replies 735
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

adkaaaaa5 napisał(a):
Zostało mi 20 zł z bazarku- może kupie mu jakiegos gryzaka, zeby sie czyms zajął?

Tak, tak, tak! Kup mu jakiegoś fajnego smaczka, niech chłopak ma trochę rozrywki.

Posted

Adusia, moze przeznacz pieniadze na hotelik u weta Stefana w Obornikach Sl.

Elik moze jechac w kazdej chwili, potrzebujemy deklaracji - koszt 300zl/miesiecznie.

Elik jest juz dlugo na izolatce, sam na malutkim kawalku. Nie mozna dac go na ogolny boks, bo juz psy nieraz go pogryzly. Ostatnim razem byl w ciezkim stanie i zapadla decyzja by ratowac psa i dac do szpitaliku. I tak tam zostal...do konca zycia ma byc w zamkniety?
On jest przekochany, nie wykazuje agresji - zasluguje na lepsze zycie...

Posted

adkaaaaa5 napisał(a):
Spoko, ale to tylko 20 zł :(((( Moze jakis bazarek wykombinujemy co? Na jakie konto mam wplacic te 2 dyszki?

Jak zrobisz bazarek to będę rozsyłać cały dzień, żeby maly uzbierał jak najwiecej kaski, hehe :)

Posted

adkaaaaa5 napisał(a):
Musze jakies extra fanty wykolowac :D:D

Wystarczą tylko dezodoranty i żarówki :diabloti::diabloti:. Ja zebrałam ponad 100 na Negro dzięki nim. Choć i inne skarbeńki będa mile widziane :razz:

Posted

kamilawa napisał(a):
Wystarczą tylko dezodoranty i żarówki :diabloti::diabloti:. Ja zebrałam ponad 100 na Negro dzięki nim. Choć i inne skarbeńki będa mile widziane :razz:

zarowki beda napewno:D dezodoranty chyba tez :D mam jeszcze troche fantow :D

Posted

DarkWater napisał(a):
Tak, tak... Gizia Jej tę klinikę od sztucznych pierwsiów poleciła :eviltong::eviltong::eviltong:

Nie Moja Kochana!
U mnie wszystko jest naturalne. I tak, nad biustem pracuje i owszem, ale bez skalpela.
Wiesza mnie Tz do gory nogami na strychu, sila grawitacji ciagnie tluszcz z brzucha na biust i przy okazji posladki sie podnosza! Bezpiecznie i tanio, trzeba tylko w mocny sznur zainwestowac :evil_lol:

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Nie Moja Kochana!
U mnie wszystko jest naturalne. I tak, nad biustem pracuje i owszem, ale bez skalpela.
Wiesza mnie Tz do gory nogami na strychu, sila grawitacji ciagnie tluszcz z brzucha na biust i przy okazji posladki sie podnosza! Bezpiecznie i tanio, trzeba tylko w mocny sznur zainwestowac :evil_lol:

zapisuje mimo ze nie mam strychu.....:)

Posted

fiorsteinbock napisał(a):

Nie mogę ze śmiechu, Ty to masz pomysły, hahahahaha.
Podnosimy pięknego.