mshume Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Cudowna wiadomość :loveu: A jakieś psie towarzystwo jest? Quote
Borówka16 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Osa'][SIZE="4"]Tasia została adpotowana! Wybrałyśmy dla niej najlepszy dom z możliwych - nowa rodzina jest nią zachwycona Pani jest stale w domu więc nie ma problemu w kwestii częstego zakraplania oczek sunia będzie regularnie odwiedzać dr. Garncarza. Tasieńka ma zapewnioną wspaniałą opiekę. Ma do swojej dyspozycji dom z ogrodem. Świetne wieści :loveu: A będą jakieś fotki z nowego domku ? :) Quote
Osa Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='mshume']Cudowna wiadomość :loveu: A jakieś psie towarzystwo jest? Państwo mają wilczura na podwórku - ma ciepłą budę i duży kojec a na noc jest wypuszczany na całą posesję ale to nie jest towarzysz dla Tasi. Psiak jest łagodny ale gabaryty nie te... [quote name='Borówka16']Świetne wieści :loveu: A będą jakieś fotki z nowego domku ? :) Na pewno będą - na razie dajmy im ochłonąć i nacieszyć się sobą. [SIZE="3"]Acha... [SIZE="4"]PROSZĘ O ZMIANĘ TYTUŁU WĄTKU TASIEŃKA- SUNIA MALTAŃCZYK- ZNALAZŁA WSPANIAŁY DOM:) Quote
Asiaczek Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Osa'][SIZE="4"]Tasia została adpotowana! Wybrałyśmy dla niej najlepszy dom z możliwych - nowa rodzina jest nią zachwycona Pani jest stale w domu więc nie ma problemu w kwestii częstego zakraplania oczek sunia będzie regularnie odwiedzać dr. Garncarza. Tasieńka ma zapewnioną wspaniałą opiekę. Ma do swojej dyspozycji dom z ogrodem. O, jak super! No to teraz to już tylko czekamy na fotki z nowego domu:) Pzdr. Quote
kmurdz Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 ale wspanialy news! :) a juz sie zastanawialam, gdzie by ja zabrac :) super!! Quote
agada Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Super wieści i kawał dobrej roboty kochane cioteczki :Rose: :buzi: Quote
mmd Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Superrr:) Co za tydzień cudowny. Tego samego dnia domek znalazł jeszcze jeden bliski mi piesek, Gapcio, a wczoraj mój ukochany Lucky zmienił DT na DS. Fantastyczne wiadomości, bardzo, bardzo się cieszę :):) Quote
Tola Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='Osa']Tasia została adpotowana! Wybrałyśmy dla niej najlepszy dom z możliwych - nowa rodzina jest nią zachwycona Pani jest stale w domu więc nie ma problemu w kwestii częstego zakraplania oczek sunia będzie regularnie odwiedzać dr. Garncarza. Tasieńka ma zapewnioną wspaniałą opiekę. Ma do swojej dyspozycji dom z ogrodem. Gratuluję:loveu: Podczytywałam wątek cały czas i kibicowałam zamosciance:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 a ja się powyłam...więcej takich happy-endów nam trzeba na ukojenie serc... Quote
Borówka16 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Jak tam Tasieńce w nowym domku ? Czekamy na jakieś fotki :) Quote
Asiaczek Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Oj, czas tak szybko leci, Taśka juz jest trochę w nowym domku. Jak jej tam jest? pzdr. Quote
Recommended Posts