beataczl Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 i ja dopiero trafilam na watek...jak sunia sie czuje kikou? na wielu zdjeciach jest Chojraczek wzruszylam sie... Quote
kikou Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 całe wieki nikt nie pytał o moje biedulki najstarsze dziewuszki... Lilianka już niemal rok nie może chodzić, spędza czas w koszyczku, niezmiennie nie akceptuje pieluszek, nigdy nie wysiusia się w pieluszkę albo czeka żeby ją zdjąć albo sama zdejmuje, nie może biedula chodzić ale mocno kopie tymi swoimi krzywymi "kopytkami", skopie zawsze wszystkie podkłady - codziennie upaskudzi się cała, codziennie wszystkie podkładki, kocyki są do prania albo wyrzucenia... Poza tym cały czas jest babulka na dietce wątrobowej... Taka już bardziej w swoim świecie babciuńka - ale jeszcze lubi jedzonko cała sie ożywia na karmienie - to ją jeszcze interesuje.. Quote
beataczl Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Lilianka ma juz 19 lat? piekny wiek dla psa...ale choroby dopadaja oj..mecza ;( nie widze zadnego zdjecia ..asiuniab a Ty? Quote
LILUtosi Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 To tak jak moja Miłeczka co odeszła dw tygodnie temu. Quote
asiuniab Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='beataczl']Lilianka ma juz 19 lat? piekny wiek dla psa...ale choroby dopadaja oj..mecza ;( nie widze zadnego zdjecia ..asiuniab a Ty?[/QUOTE] a ja widzę zdjęcia, piękna babulcia; kocham staruszki; Quote
sunia2000 Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Bazarek w 1/3 dla babci:[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250967-Smycze-wazony-drukarka-ksi%C4%85%C5%BCki-na-staruszki-u-kikou-do22-02-14do19-00?p=21870132#post21870132[/url] Quote
beataczl Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='LILUtosi']To tak jak moja Miłeczka co odeszła dw tygodnie temu.[/QUOTE] tak, pamietam Mileczke :( [quote name='asiuniab']a ja widzę zdjęcia, piękna babulcia; kocham staruszki;[/QUOTE] a teraz i ja widze ,piekna :) [quote name='sunia2000']Bazarek w 1/3 dla babci:[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250967-Smycze-wazony-drukarka-książki-na-staruszki-u-kikou-do22-02-14do19-00?p=21870132#post21870132[/URL][/QUOTE] ide.... kikou jak sunia sie czuje? Quote
kikou Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Lileczka teraz to już tak stareńki zombie jest, czasem jak widać reportaże z jakiegoś domu starców, a tam na wózeczku czy łóżku takie stuletnie wysuszone starowinki powykręcane... to Lilianka tak wyglada... w tym miesiącu mija już rok jak Lilka nie chodzi, teraz to juz nawet sama nie jest w stanie odwrócić sie na druga stronę.. musimy ją obracać z boczku na boczek... ale jak ide z jedzonkiem to cała się trzęsie i wsuwa jak młoda wilczyca... Lila także N A J S E R D E C Z N I E J dziękuje za bazarek... Lila to w sumie musi trzymać bardzo restrykcyjna dietkę wątrobową gdzieś od półtora roku już.. Quote
sharka Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Zaglądam do staruszki :) o skarpecie dla staruszków przypominam ;) można tam zawnioskować np o 120 zł na karmę (w ciągu 6 tygodni nie deklarowicz zwraca 25 % sumy czyli 30 zł), zawsze do przodu... Quote
kikou Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Lilianka odeszła dzisiaj w nocy ... tak przegladałam dzisiaj jej książeczke zdrowia, w schronisku napisali jej datę urodzenia 1994... :crazyeye: kto to wie ile miała biedulka lat, u nas była równiutko 4 lata... przyjechała w dzień kobiet 2010... jak ten czas leci.. Quote
Poker Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Czyli miałaby 20 lat? Należał się jej wieczny odpoczynek po spędzonych latach u kikou. Sama usnęła? Quote
kikou Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 tak, tak sama odeszła babciuchna... troszkę tak sobie z niej zbytkowaliśmy bieduli - mówiliśmy na nią Lilka-srilka...bo ostatnie dwa lata zawsze nam coś gówienkiem upstrzyła... jak jeszcze mogła troszke chodzić to robiła kupke w jednym koszyczku i natychmiast gramoliła się do drugiego czystego... no a jak juz całkiem jej nóżki wysiadły to trzeba jej było zmieniać podkładziki co chwilkę.. Quote
Recommended Posts