Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:multi::multi::multi:
Puśka na łóżku!
Tam gdzie miejsce każdego psa!;)
Jeszcze chcemy, jeszcze!!!!

Awit - ja też na spacerze mam oczy dookoła głowy, ale też je kocham najbardziej na świecie!:loveu:
W zasadzie tam gdzie chodzę, po lesie i Górze Hugona, od października do początku kwietnia podczas kilkugodzinnych spacerów nie spotykaliśmy żywej duszy..:crazyeye:
Teraz się zrobiła pogoda , z czego się cieszę, bo można z książką pod drzewem usiąść i odpocząć, ale za to co chwilę się natykamy na kogoś i to już miłe nie jest, przynajmniej dla Reksa..no i w konsekwencji dla mnie...:shake:
Czasami sobie myslę, że lepiej jak deszcz pada, albo jest zimno..:roll:
Mamy łąki i hałdy i całą tą przestrzeń tylko dla siebie.
Spotykamy tylko stałych bywalców :cool1:, tych, co to zawsze na posterunku, bez względu na pogodę, tak jak i my...:eviltong:
Ech..i tak źle i tak niedobrze...
Ale mimo tych moich narzekań i mimo tego, że czasmi bym ogony wysłała na jeden dzień na księżyc, żeby się ubrać elegancko, i pójść do teatru, albo zawinąć się w koc i odespać...to z nikim na świecie bym się nie zamieniła.

• Replies 869
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andy B. napisał(a):
Zbieram sie do sprzatania jak prosiak do latania :) Ale jak obiecujecie przyjazd to chyba sie za to wezme...

To lepiej weź na poważnie nasze "groźby odwiedzin" :)

A Pusia cudna, widzę, że Lilka jako jedyna w pełni okiełznana bez smyczki chodzi. A małe rude ożywia Ci stado, bo byłoby monokolorystycznie :)

Posted

Wszystkie trzy panny piękne!
A Pusia nadal tak podobna do Miśki, że moja mama się nabrała!!:crazyeye:

Ale masz przegląd psich uszu, Andy..
Stojące jak chorągiewki, złamane w połowie i klapnięte zupełnie! Cuda!

Posted

Lilka smiga prawie wszedzie bez "uwiezi", Figa bez smyczy tylko po parku a Pusia rozkoszuje sie wolnoscia wylacznie na zamknietym terenie :)

Grozba odwiedzin brzmi milo dla ucha...

Posted

[quote name='Andy B.']Lilka smiga prawie wszedzie bez "uwiezi", Figa bez smyczy tylko po parku a Pusia rozkoszuje sie wolnoscia wylacznie na zamknietym terenie :)

Grozba odwiedzin brzmi milo dla ucha...

Bo jeszcze nie wiesz, na co nas stać!:diabloti:
Ale masz cudne stadko, normalnie bomba!

Posted

Andy B. napisał(a):
:nerwy: wcale sie Was nie boje :nerwy: mam psy.... :nerwy:

A ja mam większego i to baaardzo groźnego, zobacz do awatarka. Normalnie postrach osiedla, na śmierć potrafi zalizać. :diabloti::roflt::biggrina:

Posted

Andy chłopie. Trzy psy na smyczy, trzy suki. Szacunek proszę Pana się Panu należy.
Macie dom czy mieszkanko w bloku?
A gdzie wogóle ujrzałeś Daszę, że zapałałeś taką miłością, iż zapragnąłeś ją mieć?
Ja uważam, że dwa psy to szaleństwo ale umiarkowane:-)
Ale trzy...No no :-)

Posted

Awit - roznica miedzy posiadaniem 2 a 3 psow nie jest duza, tylko te smycze czasami sie plataja :)
Ale uzywamy zwykle smyczki i pieski sie ucza chodzic tylko po mojej lewej stronie. Wiec wiekszych problemow nie mamy.
Mieszkamy sobie w m-4 na I pietrze.

Puske zobaczylem na banerku... pomyslalem ze powinna wreszcie miec dom, wychowala sie i zyla prawie jak dzikusek. Wciaz zastanawiam sie jak dawala sobie rade w zimie.
Teraz ma dwie kolezanki i swoich ludzi. Chyba jest szczesliwa...

Posted

Przeczytalem gdzies taka zlota mysl:
Z psami jest jak z chipsami, jak sie zacznie to... wiadomo jak sie konczy :eviltong:
Ja juz jestem najedzony, znaczy sie dopsiony na maxa :evil_lol:

Posted

Piękna kolekcja szczęśliwych suń :lol:.
Dobrze, że masz je w różnych kolorach, bo mnie trafiły się trzy rude, choć różnią się tonacją :lol:.
Piszesz, że to już komplet....................na pewno...........?
A kota ani sztuki?

Jasza, dlaczego musaka jest beeeee?

Andy, a może przyjedziesz na Zlot Dogo Czarownic do centralnej Polski, tylko u nas przyjął się termin grudniowy.
Tomcug była zapraszana, ale jakoś nas omija ;), ale za to Cioteczka Malagos stawia się regularnie :lol:

Posted

Cudne psiury!!!

"Jasza, dlaczego musaka jest beeeee?"
No nie wiem, jakoś mi nie smakuje to coś..
Jadłam w Grecji,w małej, pięknej knajpce, więc chyba przyrządzone jak należy...
Podali nam do tego ciepłą wódkę...fuj...

Posted

[quote name='Jasza']Cudne psiury!!!

"Jasza, dlaczego musaka jest beeeee?"
No nie wiem, jakoś mi nie smakuje to coś..
Jadłam w Grecji,w małej, pięknej knajpce, więc chyba przyrządzone jak należy...
Podali nam do tego ciepłą wódkę...fuj...

No, teraz rozumiem dlaczego Ci nie smakowała, bo do tego pije się pyszne białe wytrawne wino ;). A wódka ciepła to rzeczywiście fuuuujjjjj.
Poza tym ja kocham Grecję miłością największą z możliwych, więc tam mi wszystko pasuje, no .......za wyjątkiem baraniny i oliwek.

Posted

Apatratu jeszcze nie odzyskalem :-( ale dobre duszki poratowaly mnie sprzetowo :evil_lol:

Pusia czeka...

Sfora wcina...

A po zarciu psiaki leza i snuja plany :)

...

...

Ciezkie jest zycie w sforze...:evil_lol:

Posted

Cudne są, wiem, że się powtarzam, ale co zrobić...taka jest prawda.
Jeszcze tylko dodam, że Pusia ma najładniejszą miskę.:cool3:
I że SFORA - to tak jak duet - oznacza DWA psy...
przepraszam, że się wymądrzam...:oops: