holmina Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 No Rufi a przed nim Pixel z Inowrocławia to moi najwieksi ulubiency na Dogo super jest Rufik!!! Quote
kora78 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 no, doliczylam sie z kalkulatorem: 1050 jednorazowe i 90zl stale = 1140zl 1140 - 327 (wydatki) = 813zl Zostaje 813zl po odjeciu kaski holminy i kmurdz. czekam tez na wplate marty. Quote
Klauzunka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 stokrotka.af i jak Rufi? jak zostawanie w domu? Quote
holmina Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 no właśnie,,,jak Rufi???? od 2 dni Stokrotka nic nie napisała...mam nadzieje,że wszystko ....dobrze? Quote
stokrotka.af Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 bo piszę już teraz na swoim , "naszym" wątku :evil_lol::razz: Quote
holmina Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 a poprosze o link!!!!bede zagladac do Rufika!!!i do Zuzy Quote
stokrotka.af Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/218068-Rufi-puchate-quot-male%C5%84stwo-quot?highlight=rufi Quote
zuziaM Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 kora, czy mozesz sprawdzic kiedy wplacalas mi za hotelowanie Rufika ?...... jeszcze nie mam nic na koncie. Sprawdz, bo moze Ci wrocily albo wplacilas komu innemu ..... Ja tez jeszcze raz popatrze, ale raczej nie dostalam .... Quote
zuziaM Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Klauzunka napisał(a):i fotogeniczny :loveu::loveu::loveu: To prawda ! Rufi jest bardzo fotogeniczny, bo kto go widzial w rzeczywistosci, to potwierdzi, ze na zdjeciach wyglada inaczej niz jest w rzeczywistosci. Mam tez taka jedna sunie, ktora nigdy na zdjeciach nie wychodzi podobna do siebie .... Quote
marta0731 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 kora78 napisał(a): czekam tez na wplate marty. Kora, Rufi już w DS więc nie wysyłam. Kasa poleci dla Lolka No i zgadłaś, udało się i transport od Zuzi był za free :) A w kwestii "hałasowania" jak zostaje sam... Stokrotka, jakich masz sąsiadów? Wytrzymają?:evil_lol: Ja jak miałam dwa psy na DT z lękiem sep. (całe szczeście szybko dom znalazły;) bo mieszkając sama nie miałam kiedy ich "edukować";)) ale jak normalny człowiek przeszłam się do sąsiadów i uprzedziłam, że piesek ze schroniska, że może hałasować. Całkiem inaczej to ludzie przyjmują jak się uprzedzi, a potem jeszcze ich mogłam podpytać, czy było głośno i jak długo trwało, bo jak od razu powiedzieli, że nie bedzie problemu, to i nie mogli nic marudzić:eviltong: Quote
stokrotka.af Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 sąsiadów mam różnych :razz: póki co nikt do mnie z pretensjami nie przyszedł :razz: ale Rufi już chyba tak nie szaleje :evil_lol: jak wychodzę i powiem mu "zostań" to on idzie do salonu i się kładzie (robi takie "waruj" ). Poza tym zostawiam mu radio i kość z pasztetem do wylizania :evil_lol: Quote
kora78 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 zuziaM napisał(a):kora, czy mozesz sprawdzic kiedy wplacalas mi za hotelowanie Rufika ?...... jeszcze nie mam nic na koncie. Sprawdz, bo moze Ci wrocily albo wplacilas komu innemu ..... Ja tez jeszcze raz popatrze, ale raczej nie dostalam .... nie wysłałam. przepraszam. sprawdziłam. podaj konto raz jeszcze, proszę. Quote
kora78 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 wstawiam zalegle fotki biletow pkp moich z rufim. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kora78 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 zuzia, daj to konto. no jak tu placic, jak konta nie chca dac :) zostalo 788zl po Rufim. czy zgadzacie sie, zeby te koncowke 88zl przekazac za nasza Diane w dt dla mari23, ktora niedlugo juz schronisko bedzie chyba w domu miala, bo tyle psow na dt zbiera? komu, jak komu, ale mari trzeba pomoc chocby finansowo. naszej Dianie ze schronu pomaga bezinteresownie. a Dianka wciaz problemy stwarza, zmienia ds, bo jest trudnym ONkiem. rowne 700zl poszloy na nastepnego, np Mirka. Quote
kora78 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 nikt nic nie mowil, to wyslalam 88zl dla Diany Quote
marta0731 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Kasa dla Mari jak najbardziej ok :) A co u Rufika? Dawno żadnych wieści, jak tam się chłopak sprawuje. Uczy się czesać pewnie:evil_lol: Quote
kora78 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 masz powyzej gdzies linka do watku Rufiego, watek w innym dziale calkiem. tam info sa co 3 dni :) Quote
marta0731 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='kora78']masz powyzej gdzies linka do watku Rufiego, watek w innym dziale calkiem. tam info sa co 3 dni :)[/QUOTE] Ups... no fakt :) Dzięki :) Quote
LILUtosi Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 A te 700zł co zostały po Rufim to rozdysponowane już? Quote
kora78 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 LILUtosi napisał(a):A te 700zł co zostały po Rufim to rozdysponowane już? tak, poszly na skarpete walbrzyska. lilu, nie bylo cie tu dotad. rufi ma swoj osobny watek, ten z ds i info na biezaco sa o rufim. Quote
LILUtosi Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 To ze się nie udzielam na wątku nie oznacza że go nie czytałam. ;-) A ta skarpeta wałbrzyska ma jakiś wątek z rozliczeniem? Bez urazy ale środki zebrany na danego psa powinny być rozliczone na jego wątku lub powinien być podany watek gdzie te pieniądze zostały przekazane. Quote
kora78 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 juz dodalam linka do 2 posta watku rufiego, przeoczylam to i nie dodalam wczesniej, a dla nas- glownych dzialaczek od nas ze schronu, to bylo od dawna wiadome i oczywiste. a w skarpecie doliczone, rozliczane to bylo od samego poczatku. tutaj w 2 poscie jest ten link juz. masz i tu http://www.dogomania.pl/forum/threads/173705-Dolnośl-zapomniane-pokopalniane-miasto-a-w-nim-samotn******-Szukamy-WOLONTARIATU/page2 to byla w 80proc kasa zbierana z pozostalosci po psach naszych, walbrzyskich, przekazywana na wyciaganie kolejnego psa z walbrzycha. tak kolko sie toczy. Quote
LILUtosi Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 No teraz jest jasne co i jak. ;-) Skoro wątek chlopaka jest już nowy to może ten zgłosić do zmknięcia? Quote
Recommended Posts