Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o radiu też myślałam...ze smakołykami to nie wiem czy wypali, bo on dostaje a i tak jak się szykuję do wyjścia to nic go nie interesuje :shake: i wszystko to co dałam zostaje nie ruszone kompletnie :shake:

ja się boję, że Rufi "napadnie: na sunię :shake: i to Asia jest odważna, że się na to porywa :evil_lol:

jutro relacja kto przeżył :razz:

Posted

stokrotka.af napisał(a):

ja się boję, że Rufi "napadnie: na sunię :shake: i to Asia jest odważna, że się na to porywa :evil_lol:

jutro relacja kto przeżył :razz:

Klauzunka napisał(a):
A ja trzymam kciuki żebyś się mile zaskoczyła :)

:evil_lol:

od dzis w ds ten drugi piesek, w domku w spadku po Rufim

http://www.dogomania.pl/threads/214827-Dredzik-znaleziona-skołtuniona-kulka-szuka-domu!!!?p=18037382#post18037382

Posted

spacerek od 10:40 do 12:10 i jeszcze kolejne pół godziny przegadane :evil_lol:
generalnie było ok, Rufi na początku startował do Mysi, ona pokazała ząbki :evil_lol:
szalała po lesie a on bidak na smyczy :-( , a też by chciał pobiegać :cool3:
a na koniec szły sobie grzecznie obok siebie, każde na swojej smyczy, tylko się wzajemnie odrobinkę przepychały :evil_lol:
oczywiście Asia udzieliła mi mnóstwo cennych rad, zaoferowała pomoc przy pierwszej kąpieli i w ogóle zawsze jakby co :razz:
zachwycona Rufim :lol:
w miarę możliwości będziemy się spotykać na wspólnych spacerach i socjalizować Rufiego :razz:
idę pobuszować w necie za okleina na drzwi :razz:

Posted

bardzo dobrze :)
to teraz zlote rady wcielaj w zycie :)
Rufi dzentelmen w glebi serca :)

a mamy w schronie sunie bardzo podobna, mlodziutka, wielksoci rufiego- potwierdzila satrina, bo wiozla rufiego na hotel i byla dzis ze mna w schronie pierwszy raz, no i jak rufi wazyl 25kg, to sunia 13 :(

Posted

No fakt jakby sunię podkarmić to siostra Rufiego pełną gębą, tylko Rufi ma dużo więcej sierści.Moim zdaniemona super się nadaje do adopcji, taka spokojna, milusińska, i kochana.

Posted

patrze na kase Rufiego. marta sie nie odzywa, wiec uznaje, ze transport- hotel-ja jest za free

wiec po Rufim zostaje 1008zl

w tej chwili ida 2 psiaki od nas na dt, moze beda cosik grosza potrzebowac, to sie podzielimy.

czy wplacajace osoby zgadzaja sie te kase przeznaczyc na jakies walbrzyskie biedy kolejne?

edit. kto moze to podliczyc, bo ja wysiadam....

Deklaracje stale:
ja daje 30zl - doszlo
asia-s 20zl - doszlo
marta0731 25zl
kmurdz 15zl - doszlo 100zl

Razem: 90zl

Jednorazowo:
po Fionie 326zl - doszlo
pani Karolina- z ogloszen 50zl- doszlo
z euro od pani z Niemiec 160zl - doszlo
bazar bizuteriowy 76zl - doszlo
Jota67 20zl - doszlo
holmina 200zl- doszlo
Dogo07 20zl - doszlo
wilczek007 20zl - doszlo
po Tobim 265,80zl - doszlo
po Brego 58zl - doszlo
asia-s 10zl - doszlo
kmurdz nadplata 85zl - doszlo - idzie na Parowke z mojego banerka
bazar bizuteriowy 43,20 = 44zl

Razem: ???

bez tego od kmurdz 85zl

podliczyc i odjac wydatki, ktore sa w 2 poscie.

bo ja cos sknocilam.

Posted

jeśli ja moge coś sugerować ,to chętnie to co było ode mnie/jeśli została jakaś reszta z tego../na Lolusia......bo widze ,że jemu brakuje ,,,
ale jeżeli jest jakiś w gorszej sytuacji to oczywiście dla niego...

Posted

holmina napisał(a):
jeśli ja moge coś sugerować ,to chętnie to co było ode mnie/jeśli została jakaś reszta z tego../na Lolusia......bo widze ,że jemu brakuje ,,,
ale jeżeli jest jakiś w gorszej sytuacji to oczywiście dla niego...

jak najbardziej, na Lolusia :)

Posted

jeszcze nie wiadomo. na pewno domowe, zaden kojec.
tylko ja sie nie ogarniam, jeszcze 2 kudlaczki na dt jadą i z tym mam zamieszanie. lolek musi czekac z tydzien, do wekendu najmniej. ja nie ogarne, a nikt nie chce jego spraw przejac.
nie chce,zebym zostala z 7 psami w dt sama, bo dt trzeba pomagac, to tez zabiera czas, energie i inicjatywe.

Posted

witam,
kora78 wysłałm Ci dziś umowę Ruficzka.

Rufi to super psina, jeszcze troszkę musi potrwać zanim się całkiem wyluzuje on i Stokraota, bo obydwoje są przejęci, ale bedzie dobrze. Stokrotka bardzo odpowiedzialnie do wszystkiego podchodzi, więc jak się dotrą to bedzie super idealny związek.
A on na żywo to jest taki piękny.