stokrotka.af Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 o radiu też myślałam...ze smakołykami to nie wiem czy wypali, bo on dostaje a i tak jak się szykuję do wyjścia to nic go nie interesuje :shake: i wszystko to co dałam zostaje nie ruszone kompletnie :shake: ja się boję, że Rufi "napadnie: na sunię :shake: i to Asia jest odważna, że się na to porywa :evil_lol: jutro relacja kto przeżył :razz: Quote
Klauzunka Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 ja się boję, że Rufi "napadnie: na sunię :shake: i to Asia jest odważna, że się na to porywa :evil_lol: A ja trzymam kciuki żebyś się mile zaskoczyła :) Quote
kora78 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 stokrotka.af napisał(a): ja się boję, że Rufi "napadnie: na sunię :shake: i to Asia jest odważna, że się na to porywa :evil_lol: jutro relacja kto przeżył :razz: Klauzunka napisał(a):A ja trzymam kciuki żebyś się mile zaskoczyła :) :evil_lol: od dzis w ds ten drugi piesek, w domku w spadku po Rufim http://www.dogomania.pl/threads/214827-Dredzik-znaleziona-skołtuniona-kulka-szuka-domu!!!?p=18037382#post18037382 Quote
stokrotka.af Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 spacerek od 10:40 do 12:10 i jeszcze kolejne pół godziny przegadane :evil_lol: generalnie było ok, Rufi na początku startował do Mysi, ona pokazała ząbki :evil_lol: szalała po lesie a on bidak na smyczy :-( , a też by chciał pobiegać :cool3: a na koniec szły sobie grzecznie obok siebie, każde na swojej smyczy, tylko się wzajemnie odrobinkę przepychały :evil_lol: oczywiście Asia udzieliła mi mnóstwo cennych rad, zaoferowała pomoc przy pierwszej kąpieli i w ogóle zawsze jakby co :razz: zachwycona Rufim :lol: w miarę możliwości będziemy się spotykać na wspólnych spacerach i socjalizować Rufiego :razz: idę pobuszować w necie za okleina na drzwi :razz: Quote
kora78 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 bardzo dobrze :) to teraz zlote rady wcielaj w zycie :) Rufi dzentelmen w glebi serca :) a mamy w schronie sunie bardzo podobna, mlodziutka, wielksoci rufiego- potwierdzila satrina, bo wiozla rufiego na hotel i byla dzis ze mna w schronie pierwszy raz, no i jak rufi wazyl 25kg, to sunia 13 :( Quote
Klauzunka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 stokrotka.af super wieści :lol: Rufinio to mądry psiak :loveu::loveu::loveu: Quote
Satrina Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 No fakt jakby sunię podkarmić to siostra Rufiego pełną gębą, tylko Rufi ma dużo więcej sierści.Moim zdaniemona super się nadaje do adopcji, taka spokojna, milusińska, i kochana. Quote
kora78 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 tu watek suni http://www.dogomania.pl/threads/218059-kudłata-mlodziutka-srednia-chudzinka-gwalcona-w-schronie... a tu nasz ogolny, schroniskowy http://www.dogomania.pl/threads/173705-Dolnośl.zapomniane-pokopalniane-miasto-a-w-nim-samotn******.Szukamy-WOLONTARIATU tak, rufi wiecej siersci i inna barwa, sunia jest typowa podpalana kudlaczka, jakich sporo jest Quote
stokrotka.af Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 cioteczki zapraszamy na odwiedziny na nasz nowy wątek na dziale Kundelki :evil_lol: Quote
kizimizi Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 stokrotka.af napisał(a): idę pobuszować w necie za okleina na drzwi :razz: e tam! wez od razu plyte gipsowa. Ja tak robilam :D Quote
Agucha Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Rufiś, ale Ci się trafiło :loveu: :loveu: :loveu: Quote
kora78 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 patrze na kase Rufiego. marta sie nie odzywa, wiec uznaje, ze transport- hotel-ja jest za free wiec po Rufim zostaje 1008zl w tej chwili ida 2 psiaki od nas na dt, moze beda cosik grosza potrzebowac, to sie podzielimy. czy wplacajace osoby zgadzaja sie te kase przeznaczyc na jakies walbrzyskie biedy kolejne? edit. kto moze to podliczyc, bo ja wysiadam.... Deklaracje stale: ja daje 30zl - doszlo asia-s 20zl - doszlo marta0731 25zl kmurdz 15zl - doszlo 100zl Razem: 90zl Jednorazowo: po Fionie 326zl - doszlo pani Karolina- z ogloszen 50zl- doszlo z euro od pani z Niemiec 160zl - doszlo bazar bizuteriowy 76zl - doszlo Jota67 20zl - doszlo holmina 200zl- doszlo Dogo07 20zl - doszlo wilczek007 20zl - doszlo po Tobim 265,80zl - doszlo po Brego 58zl - doszlo asia-s 10zl - doszlo kmurdz nadplata 85zl - doszlo - idzie na Parowke z mojego banerka bazar bizuteriowy 43,20 = 44zl Razem: ??? bez tego od kmurdz 85zl podliczyc i odjac wydatki, ktore sa w 2 poscie. bo ja cos sknocilam. Quote
Klauzunka Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 policzę później bo muszę teraz wyjść z moimi suczami. zapraszam do Telmy: http://www.dogomania.pl/threads/218135-Smutna-Miss-biedaszyb%C3%B3w-Telma Quote
holmina Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 jeśli ja moge coś sugerować ,to chętnie to co było ode mnie/jeśli została jakaś reszta z tego../na Lolusia......bo widze ,że jemu brakuje ,,, ale jeżeli jest jakiś w gorszej sytuacji to oczywiście dla niego... Quote
kora78 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 holmina napisał(a):jeśli ja moge coś sugerować ,to chętnie to co było ode mnie/jeśli została jakaś reszta z tego../na Lolusia......bo widze ,że jemu brakuje ,,, ale jeżeli jest jakiś w gorszej sytuacji to oczywiście dla niego... jak najbardziej, na Lolusia :) Quote
holmina Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 no to super!zdecydowałyście uż do którego dt pojedzie?dla niego chyba w mieszkaniu najlepszy by byl.... Quote
kora78 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 jeszcze nie wiadomo. na pewno domowe, zaden kojec. tylko ja sie nie ogarniam, jeszcze 2 kudlaczki na dt jadą i z tym mam zamieszanie. lolek musi czekac z tydzien, do wekendu najmniej. ja nie ogarne, a nikt nie chce jego spraw przejac. nie chce,zebym zostala z 7 psami w dt sama, bo dt trzeba pomagac, to tez zabiera czas, energie i inicjatywe. Quote
holmina Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 szkoda kurcze,że bliżej nie mieszkam dziewczyny!!pomóżcie Korze,coby Lolus,szybciej trafił do dt!!! Quote
kora78 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 holmino idz do lolka pisz o kasie. juz jest na koncie przeciez. Quote
JOAPG Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 witam, kora78 wysłałm Ci dziś umowę Ruficzka. Rufi to super psina, jeszcze troszkę musi potrwać zanim się całkiem wyluzuje on i Stokraota, bo obydwoje są przejęci, ale bedzie dobrze. Stokrotka bardzo odpowiedzialnie do wszystkiego podchodzi, więc jak się dotrą to bedzie super idealny związek. A on na żywo to jest taki piękny. Quote
kora78 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 JOAPG napisał(a): A on na żywo to jest taki piękny. ja wiem :loveu::loveu::loveu: dziekuje Quote
Klauzunka Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 A on na żywo to jest taki piękny i fotogeniczny :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts